Amin alpicimm inşallah yüzümüzün gülceği günler yakın hepimizin inanıyorum :)gzm43 canim duani okudum guzel gune denk gelmis dua siran .. Insallah esin ve senin icin hayirliysa bu is olur .. Rabbim dualarimizi duysun insallh
Bende öyleydim sanirim bebek isteyen herkes öyle hele ki hamile bir dizi ise izledigimiz herseyine etkileniyorum.. Bende n0309 u izlerken cok aglardim üzülürdüm hem izlemekten vazgecmez hemde icime akardi göz yaşlarim ..Kızlar ben buara çok ağlak oldum yaa herşeye ağlıyorum hamilelik belirtisi olarak bişey aramıyorumama yıpranıyomuyuz bu süreçte anlamadım ki sürekli her şey zırlayan bi hatun oldum adam bıkcak benden
Dün akşam no309 u izliyorum 2 sahnede baya baya ağladım reklam izliyom ağlıyom ama dikkat ettim genelde anne çocuk ilişkisinde oluyom bölesizde benm gibi misiniz?
Ayy alpi ben eskiden hiç öyle değildim kız taş kalpliydim demek şimdi hazır bekliyom yaşlanıyom mu neBende öyleydim sanirim bebek isteyen herkes öyle hele ki hamile bir dizi ise izledigimiz herseyine etkileniyorum.. Bende n0309 u izlerken cok aglardim üzülürdüm hem izlemekten vazgecmez hemde icime akardi göz yaşlarim ..
Yani normal ☺
Yaslaniyoruz walla ☺ Ben bazen icime bazen disima agliyorum genellikle adet gunlerimde disimdan agliyordum :)Ayy alpi ben eskiden hiç öyle değildim kız taş kalpliydim demek şimdi hazır bekliyom yaşlanıyom mu neDün akşam Lord Onur un doğum günüydü dizide o sevimsiz annesi oğlunun doğum gününü kutlarken bile ağladım bide en sonunda bebeğin videosunu çektirmişti 4 boyutlu onlar ağladı ben ağladım hemde senin gibi içime değil gayet dışıma ağladım
Canım ben de öğretmenim çok düşüncelisin çok tesekkürler :)Buarada topiğimizde öğretmen olanlar varsa öğretmenler günü kutlu olsun
Mor Seven sen öğretmensin biliyorum canım senin de öğretmenler günün kutlu olsun
sağol kuzum aminnnnnnnnnnn...ağzına sağlık canımcım...
Ay yerim onu annesi büyüyor yorulmasın annem dinlensin diyor işteİyiyim cnm bnm, bugüne şükürler olsun... işte Tiksinmelerim ara ara devam ediyor,bide ben gezmeyi severdim şimdi nzmn dışarı çıksam çok çabuk yoruluyorum hmn midem bulanıyor bnmki evi rahatı seviyor anlaşıldı
Hep duamdasınız,inşallah hayırlı hbribi alacağız Cnm seninde... sen nasılsın? Mersin'demisin?
Yaslaniyoruz walla ☺ Ben bazen icime bazen disima agliyorum genellikle adet gunlerimde disimdan agliyordum :)
Reklamlarda izledim orayi cok merak ediyordum ama cok basim agriyordu uyudum sonunu izleyemedim
Rica ederim canım ne demek:)Canım ben de öğretmenim çok düşüncelisin çok tesekkürler :)
Çok incesin canımBuarada topiğimizde öğretmen olanlar varsa öğretmenler günü kutlu olsun
Mor Seven sen öğretmensin biliyorum canım senin de öğretmenler günün kutlu olsun
_Verda_ istediğin şey imkansız değil tatlım,bak burada hepimiz istedik zamanı gelince hamile kaldık. Kimimiz doğurdu kimimiz hamile.Zamanı gelince sende müjdeli haberi alacaksın inşaallah
Amin canım inşaallahİnşallah deranım,
bu ay rahim filmi çekilcek
inşallah vesile olur. .
Aynen canim.. aminnn o iyi olsun buyusun hayirli evlat olsun yeter . gece 10 ile 12 kere arasinda kalkiyor gunduzde ayagimda sallayinca ve kipirdamayinca uyuyor :) pink perisan ama dunyanin en mutlu insaniBuna kesinlikle katiliyorum .. En zor gebelik gecirende sendin kizinda gebeligi aratmiyor sana ❤ Olsun cani sagolsun yeter ki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?