- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
M M_atruskaumutLatahzen
LeYLa_21 kızlar duanızı okudum,Rabbim gönlünüze göre versin inşallah müjdeli hbrlerinizi alırız en kısa Zmnda
![]()
Amin canim benim amin insallah cok sagol..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M M_atruskaumutLatahzen
LeYLa_21 kızlar duanızı okudum,Rabbim gönlünüze göre versin inşallah müjdeli hbrlerinizi alırız en kısa Zmnda
![]()
Amin gülüm inşallah kuzum..ne güzel rüya insallah gercek olur ablacim..
amin canim insallah...
Amin canım. Ağzına sağlık kuzum...
Ne güzel bir rüya inşallah hayırlısıyla gerçekleştirsin Rabbim. bebek görmek iyidirSağol canım bende iyiyim çok şükür. demin eşimle konuşuyorduk. dün gece seni rüyamda gördüm 2 hafta bir günlük hamile idin dedi. ben şok oldum. gerçekten eğer hamile isem bugün tam 2 hafta 1 günlük canım ya.dün hamile takvimine bakmıştım. Rabbim eşimin rüyasını Gerçeğe döndürsün inşallah ya....
Allah razı olsun canım. nasılsın minnak nasıl annesiM M_atruskaumutLatahzen
![]()
Sağol ebrum Allah razi olsun
Canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün hep güzel günler görün inşallahCanlarım çok sağolun :)
Dün kasılmalarım başladı, hastanede suyum geldi, sezaryenle aldım bebişimi kucağıma çok şükür.
Allahım isteyen herkese sağlıkla, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Adetten sonra gelmis canim bazen oluyor bizlerde de adet bitmemis deniliyor seninde oyle olmustur ..canim benim adetim cuma günü aksam bitti cumartesi sabah yikandim. pazar aksami ve dün aksam yaptim maydanoz ve sütü. bu aksam abdest almak icin lavaboya girdim peceteye geldi pembemsi gecer dedim bekledim. günlük ped koydum ona gelmis peceteyede baya geldi gene .
Geçer geçer merak etme :) içini ferah tut canim benim insallah herşey yolundadır :)
Amin canım inşallah gülüm...Ne güzel bir rüya inşallah hayırlısıyla gerçekleştirsin Rabbim. bebek görmek iyidir
İyiyim cnm bnm, bugüne şükürler olsun... işte Tiksinmelerim ara ara devam ediyor,bide ben gezmeyi severdim şimdi nzmn dışarı çıksam çok çabuk yoruluyorum hmn midem bulanıyor bnmki evi rahatı seviyor anlaşıldıAllah razı olsun canım. nasılsın minnak nasıl annesi![]()
AmiiiiiiiinGeçer geçer merak etme :) içini ferah tut canim benim insallah herşey yolundadır :)
Allah razı olsun ebrumBu hafta doktor kontrolü olan hamişlerimiz inşallah her şey sorunsuzdur ve güzel geçer![]()