• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sağol canım bende iyiyim çok şükür. demin eşimle konuşuyorduk. dün gece seni rüyamda gördüm 2 hafta bir günlük hamile idin dedi. ben şok oldum. gerçekten eğer hamile isem bugün tam 2 hafta 1 günlük canım ya.dün hamile takvimine bakmıştım. Rabbim eşimin rüyasını Gerçeğe döndürsün inşallah ya....
Ne güzel bir rüya inşallah hayırlısıyla gerçekleştirsin Rabbim. bebek görmek iyidir

Canlarım çok sağolun :)
Dün kasılmalarım başladı, hastanede suyum geldi, sezaryenle aldım bebişimi kucağıma çok şükür.
Allahım isteyen herkese sağlıkla, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün hep güzel günler görün inşallah:dua::KK36:

canim benim adetim cuma günü aksam bitti cumartesi sabah yikandim. pazar aksami ve dün aksam yaptim maydanoz ve sütü. bu aksam abdest almak icin lavaboya girdim peceteye geldi pembemsi gecer dedim bekledim. günlük ped koydum ona gelmis peceteyede baya geldi gene .
Adetten sonra gelmis canim bazen oluyor bizlerde de adet bitmemis deniliyor seninde oyle olmustur ..

Hayyyy maşallah Semra24 Semra24 Al_pi Al_pi vesselam_ vesselam_ ne gzl hbrlerle gelmişsiniz,bununla geçmiş olsun hepinize bugün rahat rahat uyursunuz artık :KK66: darısı bana şimdiden bir heyacan var bende inşallah sorunsuz geçer bnm kontrolümde...
vesselam_ vesselam_ cnm 14 haftalığız şimdi :KK66:
Geçer geçer merak etme :) içini ferah tut canim benim insallah herşey yolundadır :)

Allah razı olsun canım. nasılsın minnak nasıl annesi :KK66:
İyiyim cnm bnm, bugüne şükürler olsun... işte Tiksinmelerim ara ara devam ediyor,bide ben gezmeyi severdim şimdi nzmn dışarı çıksam çok çabuk yoruluyorum hmn midem bulanıyor bnmki evi rahatı seviyor anlaşıldı ;)
Hep duamdasınız,inşallah hayırlı hbribi alacağız Cnm seninde... sen nasılsın? Mersin'demisin?

Bu hafta doktor kontrolü olan hamişlerimiz inşallah her şey sorunsuzdur ve güzel geçer :KK66:
Allah razı olsun ebrum ;) nasılsın? Moralin düzeldi mi,İnan içimden çok şey geçti ama yazıp seni daha çok kızdırmak istemedim... ne olur duyma, rabbim hayırlısını verecek ve sen cvbını öle vereceksin... bizler Allah inancı olan insanlarız keşke herkeslerde olsa o inanc... üzülme olur mu :KK19: biz dualarımıza devam edelim olacak okadar inanıyorum ki olacak ebrum :KK36:

Back