• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

LeYLa_21 LeYLa_21 bebis iyi ablacim çok şükr 66gunluk oldu sen nasılsın ablacim kızın nasıl amin ablacim amin darısı sizlere inşallah :KK200::KK19::KK60:
Maşallah canım hayırlı ömürler yazsın Mevlam kuzucuklarımıza inşallah.. kızımda iyi çok şükür teyzesi. anaokuluna gidiyor. birazdan uyuyacak inşallah...

Hayyyy maşallah Semra24 Semra24 Al_pi Al_pi vesselam_ vesselam_ ne gzl hbrlerle gelmişsiniz,bununla geçmiş olsun hepinize bugün rahat rahat uyursunuz artık :KK66: darısı bana şimdiden bir heyacan var bende inşallah sorunsuz geçer bnm kontrolümde...
vesselam_ vesselam_ cnm 14 haftalığız şimdi :KK66:
Canım bu sefer gittiğinde cinsiyette belli olur büyük ihtimal:) sorunsuz geçer inşallah herşey yolundadır

Evet canım hayırlısıyla benimde günüm gelse sonra sizlerin.böyle topikte hepimizin kucağında bebeler olsa :anne:
Ay ne güzel olur Rabbim göstersin o günleri:dua:
Ayy ne guzel konustun sonra tüm topik sohbet etsek yada bebisler izin vermese iki kelime edemezsek .. Ama ben inaniyorum bu topikte kimse kalmayacak herkes anne olacak insallah en kisa zamanda .. Dualarim hep onlarla ..

Sağol canım bende iyiyim çok şükür. demin eşimle konuşuyorduk. dün gece seni rüyamda gördüm 2 hafta bir günlük hamile idin dedi. ben şok oldum. gerçekten eğer hamile isem bugün tam 2 hafta 1 günlük canım ya.dün hamile takvimine bakmıştım. Rabbim eşimin rüyasını Gerçeğe döndürsün inşallah ya....
ne güzel rüya insallah gercek olur ablacim..
derandiren derandiren @Saadetim33 Saye- Saye-
kızlar Allah razı olsun dualariniz dilekleriniz için..
Rabbim Sizinde gönlünüze göre versin insaAllah...Rabbim dualarınizi kabul etsin :KK66:
amin canim insallah...

Canım bu sefer gittiğinde cinsiyette belli olur büyük ihtimal:) sorunsuz geçer inşallah herşey yolundadır
Bnmde öle bir umudum var, çok ilginçtir hiç birşey hissetmiyorum cinsiyeti ile ilgili kafam okadar sağlığı ile dolu ki,hiç yoğunlaşamadım o konuya ;) sen hissetmişmiydin Cnm kızın olacağını?

Al_pi Al_pi canim sen maydanoz kürünü yaparken böyle kanama gibi bir sey oldu mu

Bnmde öle bir umudum var, çok ilginçtir hiç birşey hissetmiyorum cinsiyeti ile ilgili kafam okadar sağlığı ile dolu ki,hiç yoğunlaşamadım o konuya :KK66: sen hissetmişmiydin Cnm kızın olacağını?
Benimde kaybım olduğu için hiç cinsiyetine odaklanmamiştim:) ama hissetmemiştim canım.
Sağlıkları yerinde olsunda ne verirse Rabbim başımız gözümüz üstüne :)

Yok canim olmadi .. Hayirdir sende mi oldu kanama .. Adetlerin duzenli degilse ara kanama olmustur belki
canim benim adetim cuma günü aksam bitti cumartesi sabah yikandim. pazar aksami ve dün aksam yaptim maydanoz ve sütü. bu aksam abdest almak icin lavaboya girdim peceteye geldi pembemsi gecer dedim bekledim. günlük ped koydum ona gelmis peceteyede baya geldi gene .

bende onun yaptigi akinti böyle ir sey miydi acaba dedim ama benim galiba kasik agrimda var hafiften

Back