Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gun dogmadan neler dogar canim daha 2 gun varmis .. Birde ne zaman gun saymayi birakirsan rahat olursan o zaman gelecek inan bana..İyi akşamlarr herkese. Ben bugün dayanamadım bat a 2 gün var idrar testi yaptım ama negatif çıktı bu aydan çok umutluydum arada sancılarım vardı yine yalan oldu![]()
Allah kabul etsin şimdiden canım. Sende vesile oluyosun Allah razı olsun. 9 ay sonunda hayırlısıyla sağlıcakla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah12.000 la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin - Ya Rabbi! Senden başka ilah yoktur. Seni noksanlıklardan uzak tutarım. Ben şüphesiz ki zalimlerden biri oldum..
Günlük 100 adet okunacak 12 kisiyiz 1200 yapiyor dua bitimide herkese tekrar dua ederiz .. Sayi fazlasiyla tamamlanmis olur.
21.Kasim M M_atruska
22.KasimumutLatahzen
23.KasimLeYLa_21
24.Kasimgzm43
25.Kasimhamaratcann
26.Kasimvesselam_
27.Kasim @hsevda
28.Kasimu-mutlu lale
29.KasimAl_pi
30.KasimEbush_354
1AralikKartanesi_26
2AralikNur_hasret
Kura Cektim kizlar .. Yarin basliyoruz Allah kabul etsin ..
Amin canim insallah .. Rabbim sizlere de nasip etsin saglikla Insallah .. Dua'sız Yurekler üşürmüş bizde dua'sız kalmayalim insallah ❤Allah kabul etsin şimdiden canım. Sende vesile oluyosun Allah razı olsun. 9 ay sonunda hayırlısıyla sağlıcakla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım :) hayırlara vesille olsun inşAllah12.000 la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin - Ya Rabbi! Senden başka ilah yoktur. Seni noksanlıklardan uzak tutarım. Ben şüphesiz ki zalimlerden biri oldum..
Günlük 100 adet okunacak 12 kisiyiz 1200 yapiyor dua bitimide herkese tekrar dua ederiz .. Sayi fazlasiyla tamamlanmis olur.
21.Kasim M M_atruska
22.KasimumutLatahzen
23.KasimLeYLa_21
24.Kasimgzm43
25.Kasimhamaratcann
26.Kasimvesselam_
27.Kasim @hsevda
28.Kasimu-mutlu lale
29.KasimAl_pi
30.KasimEbush_354
1AralikKartanesi_26
2AralikNur_hasret
Allah sizlerdende razi olsun . Amin insallah :)Allah razı olsun canım :) hayırlara vesille olsun inşAllah
12.000 la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin - Ya Rabbi! Senden başka ilah yoktur. Seni noksanlıklardan uzak tutarım. Ben şüphesiz ki zalimlerden biri oldum..
21.Kasim M M_atruska
22.KasimumutLatahzen
23.KasimLeYLa_21
24.Kasimgzm43
25.Kasimhamaratcann
26.Kasimvesselam_
27.Kasim @hsevda
28.Kasimu-mutlu lale
29.KasimAl_pi
30.KasimEbush_354
1AralikKartanesi_26
2AralikNur_hasret
Aminn Canim benim .. Allah hepinizden de razi olsun ❤Allah razı olsun canım benim Rabbim hayirlarla gebeligini tamamlamani nasip etsin.. ♡
Günaydııııııın herkeseAmin canim insallah .. Rabbim sizlere de nasip etsin saglikla Insallah .. Dua'sız Yurekler üşürmüş bizde dua'sız kalmayalim insallah ❤
Günaydin canim ❤Günaydııııııın herkese
Ne gzl bir söz böyle, yüreğine emeklerine sağlık Cnm bnm... kesinlikle herşeyin başı dua... Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah![]()
Gun dogmadan neler dogar canim daha 2 gun varmis .. Birde ne zaman gun saymayi birakirsan rahat olursan o zaman gelecek inan bana..