- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana da günaydın canım.. İyiyim sen nasılsın yine beklemelerdesinGünaydın kızlar :)
Ters laliş nasılsın?
İyiyim ben de çok şükür :)Sana da günaydın canım.. İyiyim sen nasılsın yine beklemelerdesin![]()
Hayırlısıyla gelsin tabi ama şimdi son günler ya sabırsızsındır iyice dimi kavuşmak için tatlı ve heyecanlı bekleyişler:)İyiyim ben de çok şükür :)
Aynen bekliyorum bakalım hala :)
Aynen ya sabırsızlandım Bi de bişi olur mu korkusu da var :)Hayırlısıyla gelsin tabi ama şimdi son günler ya sabırsızsındır iyice dimi kavuşmak için tatlı ve heyecanlı bekleyişler:)
Geçen dr a gittim yabancı bi çift vardı koca bi valiz toplayıp sözde doğuma gelmişler dr geri gönderdi 40 hafta dolmadan gelmeyin dedi![]()
Bazen tahmin edilenden daha geç oluşuyomuş bebek onun için de geçikiyomuş dr ların belirlediği doğum tarihine göre diye duymuştum ama bilmiyorum tabi sen daha iyi bilirsin:)Aynen ya sabırsızlandım Bi de bişi olur mu korkusu da var :)
Yarın 40 doluyo bakalım doktorum da sezaryen önerdi ama birkaç gün daha beklerim diye düşünüyorum, hayırlısı olsun artık :)
Aynen lalecim, perşembe tekrar gitcem bakalım, en geç haftaya pazartesi salıya kadar beklerim de 41i de geçirmem herhalde diyorum :)Bazen tahmin edilenden daha geç oluşuyomuş bebek onun için de geçikiyomuş dr ların belirlediği doğum tarihine göre diye duymuştum ama bilmiyorum tabi sen daha iyi bilirsin:)
Beklersen hareketlerini kontrol edersin herhalde bu durumda
Yani o zaman çocuk 'rahatıma düşkünüm çıkmaya uğraşamam dr amcalar beni kolayca alsın diye düşünüyo demek' dimiAynen lalecim, perşembe tekrar gitcem bakalım, en geç haftaya pazartesi salıya kadar beklerim de 41i de geçirmem herhalde diyorum :)
iyilik şekerrrrr..sen nasılsın kuzum?Huuu kızlar nerelerdesiniz kimsenin sesi çıkmıyo![]()
geç olsun güç olmasın canım..sağlıklı doğsun..haftasını dolduran bebek makbüldür...Aynen lalecim, perşembe tekrar gitcem bakalım, en geç haftaya pazartesi salıya kadar beklerim de 41i de geçirmem herhalde diyorum :)
sağol gülüm..iyiyim şükürler olsun..ev iş çocuk uğraşıyorum işte..sen ne yapıyorsun?LeYLa_21 abla nasılsın uzun zamandır görüşemedik seninle?
Aa aynı anda yazmısız şaşırdımiyilik şekerrrrr..sen nasılsın kuzum?
aynen kimseler yok...millet gezmelerde sanırım yada işleri var...Aa aynı anda yazmısız şaşırdımiyiyim bende bugün biraz boşum topkte takılayım dedim kimsecikleri bulamadım
![]()