• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Selam kızlar güzel haberler alacağımız bir hafta olsun insAllah:KK200:

Al_pi Al_pi yeni duamiz hayırlara vesile olsun insAllah :anneadayı::nazar:

Benim randevu çarşambaya kaldı doktor izinliymis o gün..bakalım ne yapıyor bizim minik...insaAllah herşey yolundadır:KK37:
Al_pi nin de çarşambaymış hadi bakalım ikinizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz o zamann :)

M M_atruska okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Bişey sorcam kızlar duaları okurken mesela saadetim33 niyetine diye okuyorum sizde böyle mi yapıyosunuz sonuçta Allah biliyo kime niyet ettiğimizi dmi garip oluyo vesselam niyetine mesela

Bişey sorcam kızlar duaları okurken mesela saadetim33 niyetine diye okuyorum sizde böyle mi yapıyosunuz sonuçta Allah biliyo kime niyet ettiğimizi dmi garip oluyo vesselam niyetine mesela
Aynen öyle yapiyoruz .. Ama biz birbirimizin isimlerini bildigimiz icin isimlere niyet ediyoruz bilmediklerimizin nickine yani takma adina niyet ediyoruz ..

Al_pi nin de çarşambaymış hadi bakalım ikinizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz o zamann :)

M M_atruska okudum Rabbim kabul etsin inşallah

M M_atruska canım okudum duani Rabbim kabul etsin insaAllah korunmayı biraktigin anda meleğin konuversin yuregine insAllah..

M M_atruska canım duânı okudum. Rabbim tez vakitte sağlıklı ve hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah....
Canlarim Allah razi olsun hepinizden inşallah.

12.000 la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin - Ya Rabbi! Senden başka ilah yoktur. Seni noksanlıklardan uzak tutarım. Ben şüphesiz ki zalimlerden biri oldum..
Günlük 100 adet okunacak 12 kisiyiz 1200 yapiyor dua bitimide herkese tekrar dua ederiz .. Sayi fazlasiyla tamamlanmis olur.
21.Kasim M M_atruska
22.Kasim @umutLatahzen
23.Kasim LeYLa_21 LeYLa_21
24.Kasim gzm43 gzm43
25.Kasim @hamaratcann
26.Kasim vesselam_ vesselam_
27.Kasim @hsevda
28.Kasim @Ters Lale
29.Kasim Al_pi Al_pi
30.Kasim Ebush_354 Ebush_354
1Aralik @Kartanesi_26
2Aralik Nur_hasret Nur_hasret

Kura Cektim kizlar .. Yarin basliyoruz Allah kabul etsin ..
Saolasın canım kura için.. Dün ve bugün giremedim foruma hiç, yeni gördüm

Onemli degil canim girmeyen görmeyen var zaten bildirim yok gibi bisi ☺
Gören duyan okur nasil olsa sayi az bir gunde hepsini bile okuyabilirsiniz ..
Aynen canım haftasonu ya az okuyor zaten biz de tüm gün misafirlikteydij gerçi fazlasıyla moralim bozuldu. Bebek meselesinden adımızı kısıra çıkarmışlar...
Yarın okurum canım sakin sakin

Back