Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim carsamba gunu :) Senin kontrol ne zaman
Öğleden sonra gidicem bakalım var mı gelişme :)Yok canim carsamba gunu :) Senin kontrol ne zamanbelki dürtülünce gelir
Şaka maka gunüne denk geldi bugun 21i tarih 23 gösteriyor ☺ Habelerini bekliyorum ..Öğleden sonra gidicem bakalım var mı gelişme :)
Allah razi olsun kuzum. yüreğine sağlık ♥
Al_pi nin de çarşambaymış hadi bakalım ikinizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz o zamann :)Selam kızlar güzel haberler alacağımız bir hafta olsun insAllah
Al_pi yeni duamiz hayırlara vesile olsun insAllah
Benim randevu çarşambaya kaldı doktor izinliymis o gün..bakalım ne yapıyor bizim minik...insaAllah herşey yolundadır![]()
Aynen öyle yapiyoruz .. Ama biz birbirimizin isimlerini bildigimiz icin isimlere niyet ediyoruz bilmediklerimizin nickine yani takma adina niyet ediyoruz ..Bişey sorcam kızlar duaları okurken mesela saadetim33 niyetine diye okuyorum sizde böyle mi yapıyosunuz sonuçta Allah biliyo kime niyet ettiğimizi dmi garip oluyo vesselam niyetine mesela
Canlarim Allah razi olsun hepinizden inşallah.
Saolasın canım kura için.. Dün ve bugün giremedim foruma hiç, yeni gördüm12.000 la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin - Ya Rabbi! Senden başka ilah yoktur. Seni noksanlıklardan uzak tutarım. Ben şüphesiz ki zalimlerden biri oldum..
Günlük 100 adet okunacak 12 kisiyiz 1200 yapiyor dua bitimide herkese tekrar dua ederiz .. Sayi fazlasiyla tamamlanmis olur.
21.Kasim M M_atruska
22.Kasim @umutLatahzen
23.KasimLeYLa_21
24.Kasimgzm43
25.Kasim @hamaratcann
26.Kasimvesselam_
27.Kasim @hsevda
28.Kasim @Ters Lale
29.KasimAl_pi
30.KasimEbush_354
1Aralik @Kartanesi_26
2AralikNur_hasret
Kura Cektim kizlar .. Yarin basliyoruz Allah kabul etsin ..
Onemli degil canim girmeyen görmeyen var zaten bildirim yok gibi bisi ☺Saolasın canım kura için.. Dün ve bugün giremedim foruma hiç, yeni gördüm
Aynen canım haftasonu ya az okuyor zaten biz de tüm gün misafirlikteydij gerçi fazlasıyla moralim bozuldu. Bebek meselesinden adımızı kısıra çıkarmışlar...Onemli degil canim girmeyen görmeyen var zaten bildirim yok gibi bisi ☺
Gören duyan okur nasil olsa sayi az bir gunde hepsini bile okuyabilirsiniz ..
Sana bakmak için geldimSelam kızlar ben geldim.
Bir değişiklik yok bizde.
Biraz daha bekleyip kendiğiliğinden gelmezse sezaryen olcam mecbur.
Sağol kuzucum âmin bakalım Nasıl olacak.Sana bakmak için geldim
Allah yardımcın olsun canım,hayırlısı nasılsa o şekilde doğsun