• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

b89ebc77797fc4bcec02a6f61a1e3131.jpg

mevlana.jpg9816e7455a946f10942f.jpg

mevlana-s%C3%B6zleri-en-g%C3%BCzelleri.jpg

Günaydın güzeller iyi hafta sonları herkese..
arada bir girebiliyorum sayfalar çok birikmiş oluyo alıntı yapa yapa gidiyorum cevap yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum:olamaz:

12.000 la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin - Ya Rabbi! Senden başka ilah yoktur. Seni noksanlıklardan uzak tutarım. Ben şüphesiz ki zalimlerden biri oldum
4444 salat-i tefriciye
10.000 El-Kadir - Dilediğini dilediği gibi yaratmaya muktedir olan
41 Felak suresi - nazara karsi
21 Nas suresi - nazara karsi
1000 Nasr suresi - Her muradın hali için
100 Kevser suresi - muradına nail olmak icin
100 Salavat-i fatih - hayirli isteklerimiz icin
1000 salaten tüncina - Arzuların kolay olmasi, muradı hasıl olmasi icin..

Ilk sayfadaki kalan dualarimiz bunlar katilmak isteyenler ve ne okumak istedigini de söylesin..
@deeploneliness Kartanesi_26 Kartanesi_26 Ebush_354 Ebush_354 umutLatahzen umutLatahzen Saye- Saye- @LeYLa_21 vesselam_ vesselam_ @Semra24 @Saadetim33 _Verda_ _Verda_ u-mutlu lale u-mutlu lale aklima gelmeyen varsa kusura bakmasin..
Alpicim bende katılmak isterim ve çoğunluğa uyarım.. Buarada eski duadan kalan _Verda_ _Verda_ ve Melissa81 Melissa81 arkadaşlarında duasını okumuştum bildirim yapamadım. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda..

Benimde bugün çok yakın arkadaşım 40 uçurmaya gelcek bebişiyle Bunları onun için hazırladım bakalım beğencek misiniz
Bayıldım yaa ne kadar orijinal bir fikir ellerine sağlık..
Yine döktürmüşsün enyam :KK36:

E-brulim E-brulim hoş geldin tekrardan canımm.. Seni buralarda görmek ne güzel malum topiğin demir başısın sensiz olmuyo ama çok tatlı bi meşguliyetin var onu da biliyoruz :anne: darısı başımıza olsun da bizde meşgul olalım:KK66:

TaeYang TaeYang nasılsın canım bugün var mı güzel bi haber:KK46: Senin oğluş bu soğukta sıcacık yeri bırakmak istemiyo anlaşılan:KK51: Benim dr. geçen doğum için valizine hazırlayıp kendiliğinden yollara düşen bi hastasını geri gönderdi 40 haftayı doldur gelmezse gel dedi siz de doldurmadınız daha dimi

Bayildim buna yaa hatta kaydettim lazim olur belkim.. ellerine saglik kuzumm...

Kuzucum sen de yapinca resmini at da fikir olsun :)

Ay onu ben de hatirliyorum yaa kalcam agriyo diyip duruyodu surekli agriyo belirtimidir :KK70:
Ya ben o bahsettiğinizi bir türlü hatırlayamadım

Tümaydıııııın, keyifli bir hafta sonu olsun canlar ;)
Ayyy bu hafta dr günü desenize... hadi hep gzl hbrler ile dönelim inşallah :KK19:
TaeYang TaeYang senin bu oglan tam anneci olacak yavrum senden ayrılamıyor yaaa... bende her girdiğimde topige bugün doğurdu mu acep diyorum ;)

Back