Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saadetim ne güzel yaa birde ben calisabilsem sinavlarima iki hafta kaldi yaaSosyoloji çalışıyorum kuzum derdim yoktu üni okuyayım dedim![]()
günaydin zeynepcim nasilsingunaydın sekerlerim.
![]()
Ahahaaynen valla bir de ben o zamanlar yeniydim inandım. Saf temiz duygularımla oynadı
![]()
Bayildim buna yaa hatta kaydettim lazim olur belkim.. ellerine saglik kuzumm...
Kuzucum sen de yapinca resmini at da fikir olsun :)
Ay onu ben de hatirliyorum yaa kalcam agriyo diyip duruyodu surekli agriyo belirtimidir![]()
Alpicim bende katılmak isterim ve çoğunluğa uyarım.. Buarada eski duadan kalan12.000 la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin - Ya Rabbi! Senden başka ilah yoktur. Seni noksanlıklardan uzak tutarım. Ben şüphesiz ki zalimlerden biri oldum
4444 salat-i tefriciye
10.000 El-Kadir - Dilediğini dilediği gibi yaratmaya muktedir olan
41 Felak suresi - nazara karsi
21 Nas suresi - nazara karsi
1000 Nasr suresi - Her muradın hali için
100 Kevser suresi - muradına nail olmak icin
100 Salavat-i fatih - hayirli isteklerimiz icin
1000 salaten tüncina - Arzuların kolay olmasi, muradı hasıl olmasi icin..
Ilk sayfadaki kalan dualarimiz bunlar katilmak isteyenler ve ne okumak istedigini de söylesin..
@deeplonelinessKartanesi_26
Ebush_354
umutLatahzen
Saye- @LeYLa_21
vesselam_ @Semra24 @Saadetim33
_Verda_
u-mutlu lale aklima gelmeyen varsa kusura bakmasin..
Bayıldım yaa ne kadar orijinal bir fikir ellerine sağlık..Benimde bugün çok yakın arkadaşım 40 uçurmaya gelcek bebişiyle Bunları onun için hazırladım bakalım beğencek misiniz
Yine döktürmüşsün enyam
Ya ben o bahsettiğinizi bir türlü hatırlayamadımBayildim buna yaa hatta kaydettim lazim olur belkim.. ellerine saglik kuzumm...
Kuzucum sen de yapinca resmini at da fikir olsun :)
Ay onu ben de hatirliyorum yaa kalcam agriyo diyip duruyodu surekli agriyo belirtimidir![]()
Ava giderken avlanmak sözü cuk oturdu zatenkendini akilli saniyodu
![]()
Benim bulanti vardi birden kesilince endiselendim evet carsamba gunu gidecegim insallah hersey yolundadir ..Al_pi benimde bir belirtim yok ama bak herşey yolunda şimdilik canim..
Benim ablamda çok belirti yaşamamıştı..
Çarşamba gidiyorsun di mi doktora..
İnsaAllah canım bende salı gidecem tekrar çağırmıştı doktor.Benim bulanti vardi birden kesilince endiselendim evet carsamba gunu gidecegim insallah hersey yolundadir ..
kimlerr geldiiii kimlerrr gectiii
![]()
selam canim nasilsinHayirli akşamlar canlarım. .