• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Midem bulaniyordu goguslerim cok agriyordu ama bugun ne olduysa hepsi birden yok oldu ... Ama zaten yapacagim bisi yok Allaha emanet kotü bisi olsada yapacak biseyim yok cunku tum ilaclarimi aliyorum zaten ..
Ebrucum hic demedim yeterki hamile kalayim kusayim diye ☺ Biliyordum kusmanin ne kotu bisi oldugunu cunku ..
Tedirgin olmanı çok çok iyi anlıyorum ama stres en büyük düşmanı bu işin biliyorsun ki. O yüzden canım dediğin gibi sen yapacağını yapıyorsun gerisi Allaha emanet.. Aynen bak büyük konuşmadığın için şu an kusma yok... Ben de nefret ederim kusmaktan ki beceremem de kusmayı ama yine de çenemi tutamadım :KK12:

Iyiyim şukur hic bir belirtim yok diye kendi kendimi yiyorum bende :KK43:
Senin pasada gelsin yeter kocaman oldu icerde cikaramayacaklar artik :)
Birde beni düşün :) ben hamile kaldığım andan itibaren hiç bir şekilde belirti yaşamadım kasik agrisi dışında. Ne bulantısı en bas donmesi daha yeni Yen'i göğüs uçlarım koyulaşmaya başladı ve sanki yanlış hissetmiyorsam arada bebisi hissediyor gibiyim :) bazen hızlı yürüdüğümü farkedip yavaşlıyorum yanı anlayacağın ultrasona gidene kadar içim içimi yiyor

Hayırlısı gülüm, emzirme döneminden sonra diyete başlarım da diyette hiç kolay olmuyor :)))

Can içim hoş geldin
Seni burada görmek çok guzel=)
Kızımız nsl kime benziyo
Öperim. .

Benimde bugün çok yakın arkadaşım 40 uçurmaya gelcek bebişiyle Bunları onun için hazırladım bakalım beğencek misiniz

Bayildim buna yaa hatta kaydettim lazim olur belkim.. ellerine saglik kuzumm...

Banada lazimdi bu cok iyi oldu 10 gun sonra arkadasim gelecek banada ama yumurta boyayacagim ben bunlar ne anlama geliyor peki biliyormusun

Kuzucum sen de yapinca resmini at da fikir olsun :)

:KK45: evet dedesi ölünce yapmıştı kocasını geri cevirmemek icin :oha: . tugbishmiydi neydi :ruh::olamaz:

Kiz bizi ele verme isim deme ☺ Isimsiz kahramanlar olarak analim onlari :KK53:

Ay onu ben de hatirliyorum yaa kalcam agriyo diyip duruyodu surekli agriyo belirtimidir :D

e17adaf30eb9d8b49d3ddac0cf672340.jpg

Back