Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İyi akşamlar kızlar bir haftasonunu daha bitirdik maalesef:olamaz:

Dersimizi çalışıyoruz pinkim inşallah sekmez adete kadar:KK47:
Kayağı boşver siz yazın kızınla denize gidersiniz inşallah.. bebeklerin de güneşe ihtiyacı var faydalı olur..:KK36:
Sana alışkın ya canım ondan durmaz başkasında.. aslında ne güzel duygudur tek sende durması ohh ama yorucuda bi taraftan:KK51:
Bende yardın dr a gidiyorum inşallah bakalım yumoşlar ne alemde:KK17:
Sekmeden çalış canim canina yazik degilmi o kumar oynatan ilaci bosunami ictin :)) dr ne dedi diye sormicam kesin siteye yazmissindir okurum şimdi ;) immmm evet cok güzel bide cok yorucu biduygu ozel hissediyorsun kendini ;) sende ozel hissedeceksin kendini ;)

İyidir canım o yeri iyi sıcacık inşallah oh ne güzel en iyisi göbişteki bebişler:KK68:
Benm 1 sağ 1 solda 2 güzel yumurta olmuş biri 18 mm biri 19 mm miş çarş tekrar çağırdı salı aşkam ilişki önerdi çarş tekrar çağırdı çatlayabilir buarada olmazsa iğne veririm dedi bakalım işte durumlar böyle:KK51:

Gittim canım benm yukardada yazdığım gibi 2 güzel yumurta var dedi zaten kasıklarım patlıycak gibi ağrıyodu anlamıştım bakalım ne olcak sonuç:KK51:
Aaa canim 2 yumurta cok güzel cok sevindim inş catlar patlar dollesir genleriniz birbirine dolasirr tatliss mi tatlis bi bebekiniz olur ;)

Bencede bencede bu tani gercek degil;) bak bana ben bunisi 36da çözdum ;) saglicakla kavusursunuz insallah canım;)

İyidir canım o yeri iyi sıcacık inşallah oh ne güzel en iyisi göbişteki bebişler:KK68:
Benm 1 sağ 1 solda 2 güzel yumurta olmuş biri 18 mm biri 19 mm miş çarş tekrar çağırdı salı aşkam ilişki önerdi çarş tekrar çağırdı çatlayabilir buarada olmazsa iğne veririm dedi bakalım işte durumlar böyle:KK51:

Gittim canım benm yukardada yazdığım gibi 2 güzel yumurta var dedi zaten kasıklarım patlıycak gibi ağrıyodu anlamıştım bakalım ne olcak sonuç:KK51:

Hayırlısı olsun hakkında canım,
inş bu ay pozitifi görürsün. .

;)

Sekmeden çalış canim canina yazik degilmi o kumar oynatan ilaci bosunami ictin :)) dr ne dedi diye sormicam kesin siteye yazmissindir okurum şimdi :KK66: immmm evet cok güzel bide cok yorucu biduygu ozel hissediyorsun kendini :KK66: sende ozel hissedeceksin kendini :KK66:
Çalışıyoz pinkim yarın akşama ev ödevimiz var annemle ananem de çaya gelcek artık onları gönderdikten sonra çalışıp uyurum sabah duşa girerim gece de inşallah yumoşlar bebişe dönüşür
Gelsin bakalım bizim bebişte özel mi hissedicem tüzel mi görcez:KK66:
Aaa canim 2 yumurta cok güzel cok sevindim inş catlar patlar dollesir genleriniz birbirine dolasirr tatliss mi tatlis bi bebekiniz olur :KK66:
Aminnnn.. ikiz olabilir mi ki kıız biri sağda biri solda topik tahminleri doğruysa biri kız biri erkek olcak desene:KK70:
Hayırlısı olsun hakkında canım,
inş bu ay pozitifi görürsün. .

:KK66:
Amin canıım inşallah tüm bekleyenler de bende bebeğimizi kucağımıza aldığımız günleri görelim aminnnn

Günaydın kızlar,
Dün tam yatacaktım ilaçlarımı içerken bi anda kendimi wc de buldum :( offff bütün gece mi etkiledi... nasıl tahriş olmuş boğazım yandı sabaha kadar... şimdide tır geçmiş gibi hissediyorum üstünden...şükürler olsun bu güne ama gerçekten farklı bir dönemmiş...

Günaydın kızlar,
Dün tam yatacaktım ilaçlarımı içerken bi anda kendimi wc de buldum :KK43: offff bütün gece mi etkiledi... nasıl tahriş olmuş boğazım yandı sabaha kadar... şimdide tır geçmiş gibi hissediyorum üstünden...şükürler olsun bu güne ama gerçekten farklı bir dönemmiş...
Günaydın canim :)
Biraz daha dayan 3. Ayda mide bulantılarının azaldığını söylüyorlar insallah geçer de rahatlarsın

Back