Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Selam kızlar doktordan geldim uç gündur kahverengi akıntım vardı onun için gittim.
Baktı herşey yolunda kalp atışınida duyduk çok şükür..masaAllah
Kanama alani yok,kese gelişimi bebeğin gelişimi haftasına gore uyumlu dedi.
Önlem amaçlı progesteron yazdı.yerlesmeden kaynaklıdır dedi bide
d vitamini için ilaç yazdı
Kalp atımı 140 falan dedi ama Pink mi cinsiyeti anlıyordu Pinkpinkblue Pinkpinkblue
Canim geçmiş olsun ama korkulacak bisey yokmus bak. ;) bi baksana internetten kal atim hizina gore cinsiyet diye ;) suan rakamı hatirlayamadim tam olarak yanlis yonlendirmek istemem canim.

Sizi endişelendirmek istemedim canım ya baktım geçmiyor gidim dedim..çok sukur bir sıkıntı olmayınca paylaşmak istedim..7+3 ölctu haftami.:KK66:
Evet duydum yaa nasil bisey masaAllah.. :nazar:Rabbimin mucizesi..demek erkek bakalım Rabbim hayırlısini versin...:dua:
Rabbim herkese nasip etsin een enn yakın zamanda insaAllah.:KK200:
Bide cnm progestani icmekten korkma hic bizaman ;) ben 34. Haftaya kadar ictim dr artik birak dedi haftafa 34 olunca biraktim biraz daha icsem belki biraz daha dururdu kizim .2 hafta sonrada geldi iste... ama iyikide geldi artik sabirsizlaniyordum ;)

vesselam_ vesselam_ cnm geçmiş olsun bununla, maşallah bak yolundaymış herşey :nazar: progestonu ben fitil şeklinde alıyorum bende acayip mide bulantısı yapmıştı, hala her gece alıyorum...
Pinkpinkblue Pinkpinkblue aynen ya durduk yere bazen çok gergin oluyorum :KK12: bende dolunayın etkisi sanıyordum o_O

Kızlar bu arada test sonuçlarımı aldımda kan değerim düşük biraz... aman ya ben ilaç içmek istemedikçe bişey çıkıyor... var mı doğal yönden bir takviye? Kuru üzüm cepte ;)

vesselam_ vesselam_ cnm geçmiş olsun bununla, maşallah bak yolundaymış herşey :nazar: progestonu ben fitil şeklinde alıyorum bende acayip mide bulantısı yapmıştı, hala her gece alıyorum...
Pinkpinkblue Pinkpinkblue aynen ya durduk yere bazen çok gergin oluyorum :KK12: bende dolunayın etkisi sanıyordum o_O

Kızlar bu arada test sonuçlarımı aldımda kan değerim düşük biraz... aman ya ben ilaç içmek istemedikçe bişey çıkıyor... var mı doğal yönden bir takviye? Kuru üzüm cepte :KK66:
Pekmez özellikle üzüm pekmezi aç karnina bi kasık ;)

Ben simdi bu gece seni dusunurum :KK31::-) hayırlı olsun ins cnm onemli bi gun bugun mayalanir inss :dua: . Bak ikiz yakistiriyiduk sana 2 yumos var demekki bu bir isaret :anne::anne::KK46::KK46::KK200::nazar:
Ay çok fenasın yaa beni mi düşüncen böle düşün o zaman:KK31::KK8::KK70:
Aminnn bakalım hadi göle maya çalcaz bu akşam:KK28:
Dr 2 yumurta var diyince bende aa ikiz olmasın dedim dr bişey demedi:63: hayırlısı canım yaa ikizden çok korkuyodum da artık alıştırmya başladım kendimi bu kadar insan dediğine göre olcak mı ne dedim demek:halay:

Saolun kızlar, pekmezi çok sevmem ama mecbur yiyecem artık :( gecen eşim almıştı yoğurda kat ye lütfen die... adam yine haklı çıktı ya :KK45:

Saolun kızlar, pekmezi çok sevmem ama mecbur yiyecem artık :KK43: gecen eşim almıştı yoğurda kat ye lütfen die... adam yine haklı çıktı ya :KK45:
Pekmez iyidir canim ama yoğurda katıp yeme sabahları aç karnına bir kaşık yesen yeter Boğaz ağırısın öksürük hepsine iyi gelir :) yogurtla beraber vitamini ölüyor

Pekmez iyidir canim ama yoğurda katıp yeme sabahları aç karnına bir kaşık yesen yeter Boğaz ağırısın öksürük hepsine iyi gelir :) yogurtla beraber vitamini ölüyor
Söylediğin iyi oldu Cnm, ben bi dönem hiç tatlı yiyemiyordum boşuna alma yemem demiştim oda bu çözümü sunmuştu... ama artık mecbur yiyecem ilaçtan iyidir ;)
vesselam_ vesselam_ afiyet olsun Cnm, tahini az kat içine çok yağlı bir besin çünkü

Söylediğin iyi oldu Cnm, ben bi dönem hiç tatlı yiyemiyordum boşuna alma yemem demiştim oda bu çözümü sunmuştu... ama artık mecbur yiyecem ilaçtan iyidir :KK66:
vesselam_ vesselam_ afiyet olsun Cnm, tahini az kat içine çok yağlı bir besin çünkü
Aslında bende sadece pekmez tuketsem iyi olacak doktor çok kilo alma dedi bana:oops:
Kilo olacak bir yapım var dikkat etmem lazım yaa :KK6:

Kızlar bu arada test sonuçlarımı aldımda kan değerim düşük biraz... aman ya ben ilaç içmek istemedikçe bişey çıkıyor... var mı doğal yönden bir takviye? Kuru üzüm cepte :KK66:
Et ye canim ama ilacini aksatma benimki hic yukselmedi gebelikte bindustu hep düşük seyretti gebelik boyunca ve ben ilaci sabah aksam iciyordum yinede yükselmiyodu. Dolunayin etkisi degil beniain etkisi annesi senin suan cemkirme dönemin;)

Hesabıma göre adete 1 haftam var dünden beri ara ara kasık sancım oluyodu bugün daha sık olmaya başladı en son sene başında kimyasal gebelik geçirdiğimde böyle bir hafta önceden sancılarım olmuştu çok korkuyorum yine aynı şey mi oluyo diye :(

Selam kızlar nasılsınız, yahu misafirlerden başımı kaldıramadım..
Memleketten misafirler geldi
sonra görümcem 3 cocuğuyla kalmaya geldi,
ondan sonra eşimin arkadaşları iki aile birlikte geldi
baya yoğunluk vardı anlayacağınız,
bu ay inşallah rahim filmi çekileceğim..
Ağrısız olanından, :D
sonra çalışmalara devam =)

Maydonoz kürü aklımda,
birde bazı ilaçlar varmış @hsevda dedi
onları da doktoruma sorup kullanmayı düşünüyorum...

;)

Back