- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yaa inan hiçbir belirti yaşamıyorum şimdilik iyi diyelim.olsa mi iyi olmasa mi anlamadım
Bu arada Vesilen olur inssAllah kuzum maydanoz buharı bu ay güzel haberler verirsin bizlere
Allahim ne olur insaAllah![]()
Evet evet kesinlikle cok sessiz buralar :) ben de iyiyim çok şükürHafta sonu hemde aksamlari topikte kimseyi bulamazsin ☺
Iyiyiz sen nasilsin ..
Bu arada herkese Günaydin..
Olmazssin insaAllah canım benim..Evet evet kesinlikle cok sessiz buralar :) ben de iyiyim çok şükür
Beklemedeyim. Carsamba regl olmam gerek olmayayım diye dua ediyorum :))
Iyi diyelim iyi olsun canim . ☺Sen nasilsin?Kız senin dualarını yerim ben yaaa :) amin amin kuzuuuum.. illa belirti olmasimi gerekir bilemiyorum kii kuzum takilma o kadar..
Al_pi kuzusum sen ne hallerdesin :)
Hissediyomusunuz kizlar hic kalp atisi felan var yaa :) merak ettim
Bu aradaLeYLa_21 abla yok sanki ortaliklarda bana mimoyle geldi haberiniz varmii
Evet evet kesinlikle cok sessiz buralar :) ben de iyiyim çok şükür
Beklemedeyim. Carsamba regl olmam gerek olmayayım diye dua ediyorum :))
ara ara girip bakıyorum kuzum..merak edip sorduğun için sağol ablacım...birazda nezle oldum halim yok hiç...sen nasılsın gülüm?Kız senin dualarını yerim ben yaaa :) amin amin kuzuuuum.. illa belirti olmasimi gerekir bilemiyorum kii kuzum takilma o kadar..
Al_pi kuzusum sen ne hallerdesin :)
Hissediyomusunuz kizlar hic kalp atisi felan var yaa :) merak ettim
Bu aradaLeYLa_21 abla yok sanki ortaliklarda bana mimoyle geldi haberiniz varmii
İnşAllah inşAllah her isteyen tez zamanda hayırla :)Iyi diyelim iyi olsun canim . ☺Sen nasilsin?
Insallah olmazsin canim guzel haberler verirsin bize![]()
Ayy amin inşAllahOlmazssin insaAllah canım benim..
Hadi güzel haberler ver insALLAH bizlere![]()
Benim sesimi duyan yok mu burdaaa![]()
Canim duydum ama yapmadim yapanida bilmiyorum ☺ Sesini duydum simdiBuralar bugün pek sakinnn :) Bende yeni bişey duydum kırkkilit otunun buharına oturuluyomuş eskiler hep bunu yaparmış kaç yıl bekleyenlerin bile olmuş bebişi hiç duydunuz mu?
gecmis olsun leyla abla testin sonucu cikti miara ara girip bakıyorum kuzum..merak edip sorduğun için sağol ablacım...birazda nezle oldum halim yok hiç...sen nasılsın gülüm?
Iyi diyelim iyi olsun canim . ☺Sen nasilsin?
Ben de iyi diyim iyi olsun kuzum cok sukur :)
Insallah olmazsin canim guzel haberler verirsin bize![]()
ara ara girip bakıyorum kuzum..merak edip sorduğun için sağol ablacım...birazda nezle oldum halim yok hiç...sen nasılsın gülüm?
İyidir canım o yeri iyi sıcacık inşallah oh ne güzel en iyisi göbişteki bebişlerIyiyim canim Süre uzadi her hafta gidince doktora simdi 2 haftaya cikti bende meraktayim insallah iyidir
Sen ne yaptin gittin mi doktora yumoslar ne alemde![]()
Gittim canım benm yukardada yazdığım gibi 2 güzel yumurta var dedi zaten kasıklarım patlıycak gibi ağrıyodu anlamıştım bakalım ne olcak sonuçİyi günler hanımlar
@Ters Lale
Canim nasılsın gittin mi doktora?
Ne dedi??
Yumurtalarin boyutu cok guzel masallah .. Benim doktor olsa yarin aksama iliski verirdi bu aksamda catlatma ignesi yaptirirdi .. ☺İyidir canım o yeri iyi sıcacık inşallah oh ne güzel en iyisi göbişteki bebişler
Benm 1 sağ 1 solda 2 güzel yumurta olmuş biri 18 mm biri 19 mm miş çarş tekrar çağırdı salı aşkam ilişki önerdi çarş tekrar çağırdı çatlayabilir buarada olmazsa iğne veririm dedi bakalım işte durumlar böyle
Gittim canım benm yukardada yazdığım gibi 2 güzel yumurta var dedi zaten kasıklarım patlıycak gibi ağrıyodu anlamıştım bakalım ne olcak sonuç![]()
Amh dışındakiler çıktı herşey yolunda gülüm çok şükür. duanızı eksik etmeyin hepiniz duamdasınız haticem. umarım sende iyisindir canım...gecmis olsun leyla abla testin sonucu cikti mi
Sağol gülüm. Allah daha iyi yapsın inşallah...Sevindim.iyi olmana ablacim iyiyim ben de cok sukur :)
Aminnn canıım.. Yarın akşam ilişki verdi zaten canım bu ay çatlatma iğnesi vermek istemiyo ya ondan vermedi galiba. Ben iğne vermicekmisiniz dedim çarş gel bakalım dedi çatlamamışsa vercek.. normalde 19 20 mm de çatlar dedi..Yumurtalarin boyutu cok guzel masallah .. Benim doktor olsa yarin aksama iliski verirdi bu aksamda catlatma ignesi yaptirirdi .. ☺
Hadi bakalim insallah guzel bir ay olur senin icin ❤