Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İyi akşamlar kızlar bir haftasonunu daha bitirdik maalesef:olamaz:

:KK53:sana o kdar tüyoyu boşunami verdim ben :lülülü:. Sadece ilac icmekle olmaz :KK53::KK53::KK53: ay cnm aynen ben zaten korkarim kayaga falanda gidemem benim canim kiymetli gardass :63: . Birakiyorumda durmuyo canim beni istiyo alismisim bende cin gibiyim masallah bana :KK53:.
Dersimizi çalışıyoruz pinkim inşallah sekmez adete kadar:KK47:
Kayağı boşver siz yazın kızınla denize gidersiniz inşallah.. bebeklerin de güneşe ihtiyacı var faydalı olur..:KK36:
Sana alışkın ya canım ondan durmaz başkasında.. aslında ne güzel duygudur tek sende durması ohh ama yorucuda bi taraftan:KK51:
Bende yardın dr a gidiyorum inşallah bakalım yumoşlar ne alemde:KK17:

alpi kac gün yapcaz bu maydanoz buharini yaziver hele adetten sonra bende yapayim :KK66:
Ben 4 gün yaptim ust uste normalde 3 gun diyor bende sütü acmisken yarim yarim 4 gun olsun dedim:KK48:
Yarim litre sute bir demet maydanozu at kaynasin kapat hemen sonrada buharina otur ilk sicakligi ciksin oyle otur yanma :KK45:

Ben 4 gün yaptim ust uste normalde 3 gun diyor bende sütü acmisken yarim yarim 4 gun olsun dedim:KK48:
Yarim litre sute bir demet maydanozu at kaynasin kapat hemen sonrada buharina otur ilk sicakligi ciksin oyle otur yanma :KK45:
:-) ben kesin yanarim haaa.. adetin bittigi gün baslayacagim demi buna ne cok soru sordum yaaa

Sen gittin mi görüşmeye doktorla konustun mu ?
gecen hafta gittigimden beri bir daha gitmedi canim yol belli tüp bebek diyor ocak dedim araik adetiyle görüselim dedi. bende araligin 8ine randevu aldim tip fakültesinden tüp bebek raporu icin görüsecegim insallah verirler. rapor icin ne gibi evraklar gerekiyor acaba onu arastiracagim

Günaydınlar kızlar nasılsınız?
Al_pi Al_pi nasılsınız bugün bebişin ve sen iyisiniz dimi
Saye- Saye- nasılsın canım? Sende başla buhara ben bu ay yapcaktım ama tedaviye başlayınca riske atmayayım belki bi zararı olur dedim.. inşallah faydasını bebek olarak görürsün:KK39:

Saye- Saye- nasılsın canım? Sende başla buhara ben bu ay yapcaktım ama tedaviye başlayınca riske atmayayım belki bi zararı olur dedim.. inşallah faydasını bebek olarak görürsün:KK39:
insallah canim hayirlisi olsun hakkinimzda bakalim belki vesile olur canim..

:-) ben kesin yanarim haaa.. adetin bittigi gün baslayacagim demi buna ne cok soru sordum yaaa
Aynen öyle biter bitmez dus al sonra yap ;)
gecen hafta gittigimden beri bir daha gitmedi canim yol belli tüp bebek diyor ocak dedim araik adetiyle görüselim dedi. bende araligin 8ine randevu aldim tip fakültesinden tüp bebek raporu icin görüsecegim insallah verirler. rapor icin ne gibi evraklar gerekiyor acaba onu arastiracagim
Anladim canim.. Ben rapor alirken vukuatli nufus kayit örnegi istemislerdi ama asilama raporu icindi .. Sanirim tup bebekte daha kapsamli birseyler istiyorlar .. Bekleme bence ocak ayini aralikta git ..

Iyiyim canim Süre uzadi her hafta gidince doktora simdi 2 haftaya cikti bende meraktayim insallah iyidir :dua:
Sen ne yaptin gittin mi doktora yumoslar ne alemde ;)

Aynen öyle biter bitmez dus al sonra yap :KK66:

Anladim canim.. Ben rapor alirken vukuatli nufus kayit örnegi istemislerdi ama asilama raporu icindi .. Sanirim tup bebekte daha kapsamli birseyler istiyorlar .. Bekleme bence ocak ayini aralikta git ..
aralikta gidecegim bakalim canim neler olacak rapor alacak miyim alamayacak miyim. eger alamazsam tüp bebek icin mart ayini beklemem gerekecek ekonomik acidan malasef subatta tüm ödemelerimiz bitecek insallah

aralikta gidecegim bakalim canim neler olacak rapor alacak miyim alamayacak miyim. eger alamazsam tüp bebek icin mart ayini beklemem gerekecek ekonomik acidan malasef subatta tüm ödemelerimiz bitecek insallah
Hayirlisi olsun hakkinda insallah sen rapor hazirliklarina baslarken minigin gelip konmus olur gobegine insallah ..:dua:

Back