Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın kızlar,
Dün tam yatacaktım ilaçlarımı içerken bi anda kendimi wc de buldum :KK43: offff bütün gece mi etkiledi... nasıl tahriş olmuş boğazım yandı sabaha kadar... şimdide tır geçmiş gibi hissediyorum üstünden...şükürler olsun bu güne ama gerçekten farklı bir dönemmiş...
Böyle şeyler yazarken dikkat edin yahu .. Okuyamadim valla kendini lavaboda niye buldu kanamasimi oldu diye nasil korktum .. Şükür ki midenmis bisi olmaz annesi gecer ;)

HAMILELIKTE;
1-Hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.
2-Bütün günahlardan korunmaya bak.
3-Elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.
4-Geceleri aynaya bakma.
5-Sinirlenme! Huzurlu ve sakin ol.
6-Kur'ân dinlemeye ve okumaya çalış.
7-Namazlardan sonra tesbihatı ihmal etme.
8- Hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.
9-Her gün salavât getir.
10-Bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salavât getir ve ihlâs süresini oku.
11-Allahı çok düşün.
12-İnsanlara yardım et.
13-Mü'min insanların yüzüne bak.
14-Gıybetten ve yalandan uzak dur.
15-Namazını vaktinde kıl.
16-Devamlı allah, allah diye zikirde bulun.
17-Eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
18-Evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.
19-Enbiya süresini oku, evladının salih bir evlat olması için dua et.
20-Eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.
21-Hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.
22-Elini karnının üzerine koy ve bol bol salâvat getir.

Yok Al_pi Al_pi o konuda hassasım, olsada yazıp etkilemem sizleri... acık acık yazıp sizide etkilemek istememiştim, kusura bakma o_O
Semra24 Semra24 inşallah Cnm ya, eski benden eser Yok :işsiz: bide sözde yemiyorum dün tartıldım kilo almışım :KK12: kilo takıntım Yok da yemeden nasıl kilo alınır hayret, hareketlerim kısıtlı başkada bişey gelmiyor aklıma... böle gidersem topalak bir anne olacam anlaşıldı :KK48:

Yok Al_pi Al_pi o konuda hassasım, olsada yazıp etkilemem sizleri... acık acık yazıp sizide etkilemek istememiştim, kusura bakma o_O
Semra24 Semra24 inşallah Cnm ya, eski benden eser Yok :işsiz: bide sözde yemiyorum dün tartıldım kilo almışım :KK12: kilo takıntım Yok da yemeden nasıl kilo alınır hayret, hareketlerim kısıtlı başkada bişey gelmiyor aklıma... böle gidersem topalak bir anne olacam anlaşıldı :KK48:
Herseyi yaz canim tabiki yazacaksin bize ;) Ama hep tedirginlik varya herseyi kötü okuyor gözüm ilk önce :)
Dogduktan sonra kilolar gider ya merak etme uykusuz yorgun ac ;)

Bebek büyüyor ya ondadır kilon canim :) bebeğin kesesi falan derken illaki şişlikte vardır belki.
Allah'a şükür bende bir sıkıntı olmadı midem bulanmadı ama bi ara kısa süreli reflü tarzında sıkıntı yaşamıştım :) allahtan kısa sürdü :) ben zaten tombulum şimdiye kadar 4 kilo aldım her ay 1 kilo almışım baya bi sisko hamile olacağım galiba
Suan Tek sıkıntım hamile değilken de sol kaburgam agrirdi ara ara şimdi kilo artışı olduğu icin kaburgamda bazen dayanılmaz agrim oluyor bakalım allahtan hayırlısı :)

İyi günler kızlar sakin huzurlu ve mutlu bi gün olsun inşallah:dua:

Günaydın kızlar,
Dün tam yatacaktım ilaçlarımı içerken bi anda kendimi wc de buldum :KK43: offff bütün gece mi etkiledi... nasıl tahriş olmuş boğazım yandı sabaha kadar... şimdide tır geçmiş gibi hissediyorum üstünden...şükürler olsun bu güne ama gerçekten farklı bir dönemmiş...
Canım geçmiş olsun ama tatlı şeyler bunlar her ne kadar da senin için zor olsa da :anneadayı:
HAMILELIKTE;
1-Hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.
2-Bütün günahlardan korunmaya bak.
3-Elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.
4-Geceleri aynaya bakma.
5-Sinirlenme! Huzurlu ve sakin ol.
6-Kur'ân dinlemeye ve okumaya çalış.
7-Namazlardan sonra tesbihatı ihmal etme.
8- Hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.
9-Her gün salavât getir.
10-Bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salavât getir ve ihlâs süresini oku.
11-Allahı çok düşün.
12-İnsanlara yardım et.
13-Mü'min insanların yüzüne bak.
14-Gıybetten ve yalandan uzak dur.
15-Namazını vaktinde kıl.
16-Devamlı allah, allah diye zikirde bulun.
17-Eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
18-Evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.
19-Enbiya süresini oku, evladının salih bir evlat olması için dua et.
20-Eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.
21-Hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.
22-Elini karnının üzerine koy ve bol bol salâvat getir.
Ah alpicim ne güzel şeyler paylaşmışsın inşallah yapabiliyosunuzdur böyle şeyleri.. inşallah bize de nasip olur hem hamilelik hem de hamileliğin gerektirdiği şeyleri yapabilmek..

Hamile kızlar hadi sizin kiloları anladım bebek var ama peki ya benm gibi hamile olmadan hamile gibi kilo alıp dışarı hamile görüntüsü veren vatandaşlara ne diyeceksiniz keza ben 10 kg aldım çocuk yapmaya çalışırken:olamaz::KK70:
Millet bakarken göbeğime bakıp var mı bişey diye soruyo yok bakma bu bebek değil göbek diyom:63:

İyi günler kızlar sakin huzurlu ve mutlu bi gün olsun inşallah:dua:

Canım geçmiş olsun ama tatlı şeyler bunlar her ne kadar da senin için zor olsa da :anneadayı:

Ah alpicim ne güzel şeyler paylaşmışsın inşallah yapabiliyosunuzdur böyle şeyleri.. inşallah bize de nasip olur hem hamilelik hem de hamileliğin gerektirdiği şeyleri yapabilmek..
Amin canim Rabbim.herkese nasip etsin.. Ara ara paylasiyorum bunu hamileler icin.. Yapamiyorum tabiki cogunu ama yaptiklarimizi cogaltmak dilegiyle ;)

Selam kızlar doktordan geldim uç gündur kahverengi akıntım vardı onun için gittim.
Baktı herşey yolunda kalp atışınida duyduk çok şükür..masaAllah
Kanama alani yok,kese gelişimi bebeğin gelişimi haftasına gore uyumlu dedi.
Önlem amaçlı progesteron yazdı.yerlesmeden kaynaklıdır dedi bide
d vitamini için ilaç yazdı
Kalp atımı 140 falan dedi ama Pink mi cinsiyeti anlıyordu Pinkpinkblue Pinkpinkblue

Selam kızlar doktordan geldim uç gündur kahverengi akıntım vardı onun için gittim.
Baktı herşey yolunda kalp atışınida duyduk çok şükür..masaAllah
Kanama alani yok,kese gelişimi bebeğin gelişimi haftasına gore uyumlu dedi.
Önlem amaçlı progesteron yazdı.yerlesmeden kaynaklıdır dedi bide
d vitamini için ilaç yazdı
Kalp atımı 140 falan dedi ama Pink mi cinsiyeti anlıyordu Pinkpinkblue Pinkpinkblue
140 ve altiysa erkek deniliyor ☺ Hic soylemedin bize akintini iyi olmus gittigin progestan zaten kullanmak lazim 12.haftaya kadar cogu doktor biraktirmiyor .. Iyi sevindim minigininde iyi olmasina nasil duydun mu kalp atimini ;)

140 ve altiysa erkek deniliyor ☺ Hic soylemedin bize akintini iyi olmus gittigin progestan zaten kullanmak lazim 12.haftaya kadar cogu doktor biraktirmiyor .. Iyi sevindim minigininde iyi olmasina nasil duydun mu kalp atimini :KK66:
Sizi endişelendirmek istemedim canım ya baktım geçmiyor gidim dedim..çok sukur bir sıkıntı olmayınca paylaşmak istedim..7+3 ölctu haftami.;)
Evet duydum yaa nasil bisey masaAllah.. :nazar:Rabbimin mucizesi..demek erkek bakalım Rabbim hayırlısini versin...:dua:
Rabbim herkese nasip etsin een enn yakın zamanda insaAllah.:KK200:

Sizi endişelendirmek istemedim canım ya baktım geçmiyor gidim dedim..çok sukur bir sıkıntı olmayınca paylaşmak istedim..7+3 ölctu haftami.:KK66:
Evet duydum yaa nasil bisey masaAllah.. :nazar:Rabbimin mucizesi..demek erkek bakalım Rabbim hayırlısini versin...:dua:
Rabbim herkese nasip etsin een enn yakın zamanda insaAllah.:KK200:
Gelmis gecmis olsun canim insallah baska olmaz .. Paylas canim ne olursa olsun bizler niye variz icinizde yasamayin ;)
Tabi kesin degil canim sadece varsayim erkeklerde daha dusukmus diye yayilmis .. zaten 7+3sun dimi tam ölcmüş..

Gelmis gecmis olsun canim insallah baska olmaz .. Paylas canim ne olursa olsun bizler niye variz icinizde yasamayin :KK66:
Tabi kesin degil canim sadece varsayim erkeklerde daha dusukmus diye yayilmis .. zaten 7+3sun dimi tam ölcmüş..
Allah razı olsun canım kiyamiyorum size üzülürsunuz diye esimede soylemedim.artik sabah haziran grubunda yazdım ordakilerde yaşamış normal dediler.Geçen hafta pazartesi 6+1 di devletteki bu doktor bir gün fazla söyledi kendi ultrasonuna göre.. özele gittim Sonunda esimde duydu :-)
Uçmuş muayane ücretleri bir buçuk senede:KK66:

Allah razı olsun canım kiyamiyorum size üzülürsunuz diye esimede soylemedim.artik sabah haziran grubunda yazdım ordakilerde yaşamış normal dediler.Geçen hafta pazartesi 6+1 di devletteki bu doktor bir gün fazla söyledi kendi ultrasonuna göre.. özele gittim Sonunda esimde duydu :-)
Uçmuş muayane ücretleri bir buçuk senede:KK66:
50tl ☺ sizin kac tlcik birde kan testleri eklenince ohoo..

55 tl bizimkide 40 geçen sene :)
Canim ya Progesteronu hep aynı saatte mi almak lazım
Ben gece yatmadan aliyorum hep yoksa gun icinde zor oluyor bas donmesi mide bulantisi yapabiliyor herkeste olmuyor ama yinede dikkat etmek lazim ..
Ilk gittigimde 45di ikinciye 5 tl zam geldi dediler ☺

Ben gece yatmadan aliyorum hep yoksa gun icinde zor oluyor bas donmesi mide bulantisi yapabiliyor herkeste olmuyor ama yinede dikkat etmek lazim ..
Ilk gittigimde 45di ikinciye 5 tl zam geldi dediler ☺
Evet doktorda senin söylediklerin aynısını dedi yatmadan önce alacam bende. Sende oluyor mu peki

Çalışıyoz pinkim yarın akşama ev ödevimiz var annemle ananem de çaya gelcek artık onları gönderdikten sonra çalışıp uyurum sabah duşa girerim gece de inşallah yumoşlar bebişe dönüşür
Gelsin bakalım bizim bebişte özel mi hissedicem tüzel mi görcez:KK66:

Aminnnn.. ikiz olabilir mi ki kıız biri sağda biri solda topik tahminleri doğruysa biri kız biri erkek olcak desene:KK70:

Amin canıım inşallah tüm bekleyenler de bende bebeğimizi kucağımıza aldığımız günleri görelim aminnnn
Ben simdi bu gece seni dusunurum :KK31::-) hayırlı olsun ins cnm onemli bi gun bugun mayalanir inss :dua: . Bak ikiz yakistiriyiduk sana 2 yumos var demekki bu bir isaret :anne::anne::KK46::KK46::KK200::nazar:

Günaydın kızlar,
Suratsiz asabiyet dönemlerine baslangic ;)

Back