Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Pinkpinkblue Pinkpinkblue merhaba dünür :halay:damadın ne yapsın ağlıyor hep bakmaya başladı ama seçiyor herşeyi yavaş yavaş gelinime iyi şeyler öğret temizlik yemek :temizlik::hamarat: onun dönmelerini yerim ben acaba bizimki ne zaman dönecek :confused:
:KK11: benim kizim temizlik yapamaz iglun calissin yardimci tutsun :temizlik::21::hamarat::süslü::KK53:. Secer annesi artik buyudu :dua: seni takip ediyomu :KK200::anne:

Yok o pervane :KK45:Kiz uyu kocaciginla cocugu ver babanneye halaya baksinlar ne olacak hatta sabah 6gibi uyandir ver sen uyu :KK53: Ben gitmiycem kimseleri birakmiyacagim :KK54:
Allah seni inandırsin kocacikla sarilinca hemen aglamaya basliyo :-):-) karnimdaykende sarilinca tekme atiyordu :confused:. Ins gitmezsin :KK72:. Alpi versem ne olur istediği onlarda degil bende :KK31::KK39:

Günaydın güzeller, huzurlu bir haftasonu olsun hepimiz için :KK66:
Pinkpinkblue Pinkpinkblue Cnm iyi tatiller, defneyle keyifli,neşeli günleriniz olsun :nazar:

u-mutlu lale u-mutlu lale cnm hadi inşallah bu ay müjdeli hbrini alırız... bak hiç bırakma çalışmaları bayağı devam et 25. Güne kadar git :KK66: Rabbim mucizeni gönlüne göre versin Cnm bnm:KK19:
Aminnn canım ya bi yola çıktık yeniden bakalım inşallah hayırlısıyla olur.. sıkılıyoruz bi süre sonra canım yaa soğuduk resmen artık:olamaz::-) bu ay takipteyiz ya zaten ona göre devam etcez bakalım inşallah tuttururuz sağlıklı bi embriyo:ıslık:

Bunda utatanacak bisey yok canim :KK66: cunku esim devleti kurtaracak :)))) yazin yogun oluyo cnm alamncilar geliyo mudirleri izin vermiyo kizinda gic bela izin veriyo iste herkese 1 hafta veriyorda bize 2 hafta verdi yine iyiyiz :KK66:
Ben devlette çalışanları hiç öle bilmezdim kılın napcakmışsın uludağa kayak yapmaya mı gitcen töbeee:KK20: 2 hafta ank damısınız canım ver çocuğu baksın harbiden sende azcık dinlen:p
Tesekkurler kartanemmm :KK66: yanlis çalışıyo ters lale ben son gune kadar calisiyordum :p:KK31::-)
Dün eşim çalışmaya başlayalım diyo üf yok ya dedim canm istemiyo o da diyo ki ee ilaç içiyon kendiliğinde mi olcak çocuk içiyon diye yapmadan olmaz boşa bekleme o zaman:KK70: el mahkum:KK8::KK39:

Kuzum bnm yaaaa, hayır kız olsa yüz görümlüğü istiyor diyecem :KK66: ayyyy sağ Salim açsın gözlerini, tabi anneyi kim bırakmak ister sıcağında misss gibi yatıyor... Rabbim ne büyüksün yaaa... hayırlı doğumların olsun Cnm bnmmm...
Amin canım güzel güzel gelsin inşalla da artık çıksın ya :) keyfi yerinde herhalde :D
Sancin falan yokmu be gitte dogur artik sikilmadinmi koca karnindan :KK66:
Yok ya kasılmalar oluyo tabi ama düzenli değil. Ben de doğurmak istiyorum artık ama bebe gelmek istemiyo napim :)

-Lisaaa- -Lisaaa- ohhhh maşallah koklayarak öp paşayı bnm için...
ya bnm çok ilginçtir akşamları zor geçiyor mide bulantılarımı dersin,hazımsızlık mı dersin hep akşam saatleri yakamda... valla beslenme zormuş yaaaa... Allahtan bebiş bizden besleniyor... ben şöle çok yiyen hamile olurum sanıyordum yoook tam tersi onu yemem bunu yemem,onu Cnm istemiyor :( inşallah 4. Aydan sonra düzelirim... İnan bende hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese versin diye... dua kardeşlerimin hepsineee ;)

Kartanesi_26 Kartanesi_26 öperim tabii teyzesi.
Amin canım amin inşallah Allahim herkeslere nasıp etsin. Canım başlarda öyle oluyor ben mutfağa giremiyordum esim işten gelince yemek yapıyordu hele buzdolabını görünce midem alt üst oluyordu ama sonra öyle bir iştah açılıyor ki canım nasıl yediğini bilmeyeceksin :kk77:

Canim felegin donuyo mecbur ayriliyosun:KK66:. Bana kiziyodrdunuz gittim diye ama insallahhh sizde gidersiniz gidinde ortalık bana kalsin yuruuu hamile kal ve git doğur sonra gelerrrsinn kizinla :KK66:

Kızımla hemde :D Allah soyletti heralde kuzum nasip tebii :D

Aminnn canım ya bi yola çıktık yeniden bakalım inşallah hayırlısıyla olur.. sıkılıyoruz bi süre sonra canım yaa soğuduk resmen artık:olamaz::-) bu ay takipteyiz ya zaten ona göre devam etcez bakalım inşallah tuttururuz sağlıklı bi embriyo:ıslık:

Ben devlette çalışanları hiç öle bilmezdim kılın napcakmışsın uludağa kayak yapmaya mı gitcen töbeee:KK20: 2 hafta ank damısınız canım ver çocuğu baksın harbiden sende azcık dinlen:p

Dün eşim çalışmaya başlayalım diyo üf yok ya dedim canm istemiyo o da diyo ki ee ilaç içiyon kendiliğinde mi olcak çocuk içiyon diye yapmadan olmaz boşa bekleme o zaman:KK70: el mahkum:KK8::KK39:
:KK53:sana o kdar tüyoyu boşunami verdim ben :lülülü:. Sadece ilac icmekle olmaz :KK53::KK53::KK53: ay cnm aynen ben zaten korkarim kayaga falanda gidemem benim canim kiymetli gardass :63: . Birakiyorumda durmuyo canim beni istiyo alismisim bende cin gibiyim masallah bana :KK53:.

Back