- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
İyiyiz Tatlim malum bugün pazar
Evdeyiz yemek yedik birazdan çayımızı iceriz
Sen nasılsın ?
Canım yaa inan hiçbir belirti yaşamıyorum şimdilik iyi diyelim.olsa mi iyi olmasa mi anlamadımIyiyim kuzum ben aynii :) nasi gidiyo hamilelik :)
Dersimizi çalışıyoruz pinkim inşallah sekmez adete kadarsana o kdar tüyoyu boşunami verdim ben . Sadece ilac icmekle olmaz ay cnm aynen ben zaten korkarim kayaga falanda gidemem benim canim kiymetli gardass . Birakiyorumda durmuyo canim beni istiyo alismisim bende cin gibiyim masallah bana .
Hafta sonu hemde aksamlari topikte kimseyi bulamazsin ☺merhabalar herkese nasılsınızz :)
alpi kac gün yapcaz bu maydanoz buharini yaziver hele adetten sonra bende yapayimHadi bakalim vesile olsun insallah canim
Ben 4 gün yaptim ust uste normalde 3 gun diyor bende sütü acmisken yarim yarim 4 gun olsun dedimalpi kac gün yapcaz bu maydanoz buharini yaziver hele adetten sonra bende yapayim
Sen gittin mi görüşmeye doktorla konustun mu ?günaydin herkeslere kizlar nasilsinizben regl oldum 40 güne sabitlendi gibi düzen bakalim hayirlisi düzenli olmasi bile mucize
Ben 4 gün yaptim ust uste normalde 3 gun diyor bende sütü acmisken yarim yarim 4 gun olsun dedim
Yarim litre sute bir demet maydanozu at kaynasin kapat hemen sonrada buharina otur ilk sicakligi ciksin oyle otur yanma
gecen hafta gittigimden beri bir daha gitmedi canim yol belli tüp bebek diyor ocak dedim araik adetiyle görüselim dedi. bende araligin 8ine randevu aldim tip fakültesinden tüp bebek raporu icin görüsecegim insallah verirler. rapor icin ne gibi evraklar gerekiyor acaba onu arastiracagimSen gittin mi görüşmeye doktorla konustun mu ?
insallah canim hayirlisi olsun hakkinimzda bakalim belki vesile olur canim..
Aynen öyle biter bitmez dus al sonra yapben kesin yanarim haaa.. adetin bittigi gün baslayacagim demi buna ne cok soru sordum yaaa
Anladim canim.. Ben rapor alirken vukuatli nufus kayit örnegi istemislerdi ama asilama raporu icindi .. Sanirim tup bebekte daha kapsamli birseyler istiyorlar .. Bekleme bence ocak ayini aralikta git ..gecen hafta gittigimden beri bir daha gitmedi canim yol belli tüp bebek diyor ocak dedim araik adetiyle görüselim dedi. bende araligin 8ine randevu aldim tip fakültesinden tüp bebek raporu icin görüsecegim insallah verirler. rapor icin ne gibi evraklar gerekiyor acaba onu arastiracagim
Iyiyim canim Süre uzadi her hafta gidince doktora simdi 2 haftaya cikti bende meraktayim insallah iyidir
aralikta gidecegim bakalim canim neler olacak rapor alacak miyim alamayacak miyim. eger alamazsam tüp bebek icin mart ayini beklemem gerekecek ekonomik acidan malasef subatta tüm ödemelerimiz bitecek insallahAynen öyle biter bitmez dus al sonra yap
Anladim canim.. Ben rapor alirken vukuatli nufus kayit örnegi istemislerdi ama asilama raporu icindi .. Sanirim tup bebekte daha kapsamli birseyler istiyorlar .. Bekleme bence ocak ayini aralikta git ..
Hayirlisi olsun hakkinda insallah sen rapor hazirliklarina baslarken minigin gelip konmus olur gobegine insallah ..aralikta gidecegim bakalim canim neler olacak rapor alacak miyim alamayacak miyim. eger alamazsam tüp bebek icin mart ayini beklemem gerekecek ekonomik acidan malasef subatta tüm ödemelerimiz bitecek insallah
insallah canim aminnnHayirlisi olsun hakkinda insallah sen rapor hazirliklarina baslarken minigin gelip konmus olur gobegine insallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?