Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Herkese günaydın kızlar :)
Güzel bir haftasonu olsun.
Al_pi Al_pi canım gelmedi daha, pek niyeti yok sanırım gelmeye :KK70: beklemedeyim sağlıkla doğsun inşallah.
Tabi ki haber ederim inşallah :)
Ben dedim sana erkekler anaya düskün oluyor dogmak istemiyor bu sene diye ☺ Hayirlisiyla gelsin kuzu sag salim insallah ..

Herkese günaydın kızlar :)
Güzel bir haftasonu olsun.
Al_pi Al_pi canım gelmedi daha, pek niyeti yok sanırım gelmeye :KK70: beklemedeyim sağlıkla doğsun inşallah.
Tabi ki haber ederim inşallah :)
Kuzum bnm yaaaa, hayır kız olsa yüz görümlüğü istiyor diyecem ;) ayyyy sağ Salim açsın gözlerini, tabi anneyi kim bırakmak ister sıcağında misss gibi yatıyor... Rabbim ne büyüksün yaaa... hayırlı doğumların olsun Cnm bnmmm...

Herkese iyi akşamlar kızlaaaar..

Utandırdın beni:oops::olamaz: çalışmalar başladı bakalım startı verdik hadi hayırlısı:KK49::anneadayı:
Sizde de yolculuk varmış canım inşallah hayırlısıyla gitmişsinizdir. Eşin yazın neden çıkamıyo izine canım :KK51:

Maşallah yaa zamam ne kadar çabuk geçiyo 4 ay oldu he.. Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah canım :KK36:
Bunda utatanacak bisey yok canim ;) cunku esim devleti kurtaracak :)))) yazin yogun oluyo cnm alamncilar geliyo mudirleri izin vermiyo kizinda gic bela izin veriyo iste herkese 1 hafta veriyorda bize 2 hafta verdi yine iyiyiz ;)

Evet kuzum yaa hayirli yolculuklar varmissinizdir heralde gideceginiz yere :KK70:

Allah razi olsun kuzuuum uzaktan gizlice ettiklerin daha makbul.. :)
Zaten bebisi olan sessiiiizce ayriliyo aramizdan korkuyom sonlara kalirsak yandik kimse olmicak :KK70:
Canim felegin donuyo mecbur ayriliyosun;). Bana kiziyodrdunuz gittim diye ama insallahhh sizde gidersiniz gidinde ortalık bana kalsin yuruuu hamile kal ve git doğur sonra gelerrrsinn kizinla ;)

Günaydin herkese :KK3:
@cornella seni görmek ne güzel .. Pinke üzülmüsmüs sanki kendi varda ona üzülüyor .. Bizde sana Ebruya üzülüyoruz bizi birakip gittiniz diye :sinirli::KK68:
Ilk sayfaya baktimda lisa haric cocuklu herkes birakmis bizi ☺
Send egidersen birgun bizde elimizie aliriz oklavayi merdaneyi :sinirli:;) merdane boylemi yaziliyo be diye bi düşündüm :confused: verdanemi acaba :olamaz: yok merdane :KK51:. Evet yine uyumadim nolmus alpi :KK53::KK45:

Günaydın güzeller, huzurlu bir haftasonu olsun hepimiz için :KK66:
Pinkpinkblue Pinkpinkblue Cnm iyi tatiller, defneyle keyifli,neşeli günleriniz olsun :nazar:

@Ters Lale cnm hadi inşallah bu ay müjdeli hbrini alırız... bak hiç bırakma çalışmaları bayağı devam et 25. Güne kadar git :KK66: Rabbim mucizeni gönlüne göre versin Cnm bnm:KK19:
Tesekkurler kartanemmm ;) yanlis çalışıyo ters lale ben son gune kadar calisiyordum :p:KK31::-)

Kartanesi_26 Kartanesi_26 iyiyim şükür canım sen nasılsın? iyi şükür teyzesi nasıl olsun yaramazlık yapıyor valla canım annelik çok zor şimdiden bol bol uyuyn ilk 20gun falan isyan edebilirsiniz bide doğum ağrılarıyla birlesince pes etme noktasina geliyor insan ama hamileligi özledim ne ozel güzel bir duyguymus meğer canım zehir etmeyin kendinize hiç şimdi yavaş yavaş bakmaya başladı teyzesi herşey düzene giriyor artık şükür darısı sizlere canım saglicakla kucağıniza alın inşallah Rabbim herkese nasip etsin her zaman duamda buradan tek tek guzel haberleri duyariz insallah.
hamilelik nasıl gidiyor canım yemene icmene dikkat et

Pinkpinkblue Pinkpinkblue merhaba dünür :halay:damadın ne yapsın ağlıyor hep bakmaya başladı ama seçiyor herşeyi yavaş yavaş gelinime iyi şeyler öğret temizlik yemek :temizlik::hamarat: onun dönmelerini yerim ben acaba bizimki ne zaman dönecek :confused:

Send egidersen birgun bizde elimizie aliriz oklavayi merdaneyi :sinirli::KK66: merdane boylemi yaziliyo be diye bi düşündüm :confused: verdanemi acaba :olamaz: yok merdane :KK51:. Evet yine uyumadim nolmus alpi :KK53::KK45:
Yok o pervane :KK45:Kiz uyu kocaciginla cocugu ver babanneye halaya baksinlar ne olacak hatta sabah 6gibi uyandir ver sen uyu :KK53: Ben gitmiycem kimseleri birakmiyacagim :KK54:

Back