Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

benim kizim temizlik yapamaz iglun calissin yardimci tutsun . Secer annesi artik buyudu seni takip ediyomu

Yok o pervane Kiz uyu kocaciginla cocugu ver babanneye halaya baksinlar ne olacak hatta sabah 6gibi uyandir ver sen uyu Ben gitmiycem kimseleri birakmiyacagim
Allah seni inandırsin kocacikla sarilinca hemen aglamaya basliyo karnimdaykende sarilinca tekme atiyordu . Ins gitmezsin . Alpi versem ne olur istediği onlarda degil bende

Aminnn canım ya bi yola çıktık yeniden bakalım inşallah hayırlısıyla olur.. sıkılıyoruz bi süre sonra canım yaa soğuduk resmen artık bu ay takipteyiz ya zaten ona göre devam etcez bakalım inşallah tuttururuz sağlıklı bi embriyo

Bunda utatanacak bisey yok canim cunku esim devleti kurtaracak :)))) yazin yogun oluyo cnm alamncilar geliyo mudirleri izin vermiyo kizinda gic bela izin veriyo iste herkese 1 hafta veriyorda bize 2 hafta verdi yine iyiyiz
Ben devlette çalışanları hiç öle bilmezdim kılın napcakmışsın uludağa kayak yapmaya mı gitcen töbeee 2 hafta ank damısınız canım ver çocuğu baksın harbiden sende azcık dinlen
Tesekkurler kartanemmm yanlis çalışıyo ters lale ben son gune kadar calisiyordum
Dün eşim çalışmaya başlayalım diyo üf yok ya dedim canm istemiyo o da diyo ki ee ilaç içiyon kendiliğinde mi olcak çocuk içiyon diye yapmadan olmaz boşa bekleme o zaman el mahkum

Amin canım güzel güzel gelsin inşalla da artık çıksın ya :) keyfi yerinde herhalde
Sancin falan yokmu be gitte dogur artik sikilmadinmi koca karnindan
Yok ya kasılmalar oluyo tabi ama düzenli değil. Ben de doğurmak istiyorum artık ama bebe gelmek istemiyo napim :)

-Lisaaa- ohhhh maşallah koklayarak öp paşayı bnm için...
ya bnm çok ilginçtir akşamları zor geçiyor mide bulantılarımı dersin,hazımsızlık mı dersin hep akşam saatleri yakamda... valla beslenme zormuş yaaaa... Allahtan bebiş bizden besleniyor... ben şöle çok yiyen hamile olurum sanıyordum yoook tam tersi onu yemem bunu yemem,onu Cnm istemiyor inşallah 4. Aydan sonra düzelirim... İnan bende hep dua ediyorum Rabbim isteyen herkese versin diye... dua kardeşlerimin hepsineee

Kartanesi_26 öperim tabii teyzesi.
Amin canım amin inşallah Allahim herkeslere nasıp etsin. Canım başlarda öyle oluyor ben mutfağa giremiyordum esim işten gelince yemek yapıyordu hele buzdolabını görünce midem alt üst oluyordu ama sonra öyle bir iştah açılıyor ki canım nasıl yediğini bilmeyeceksin

Canim felegin donuyo mecbur ayriliyosun. Bana kiziyodrdunuz gittim diye ama insallahhh sizde gidersiniz gidinde ortalık bana kalsin yuruuu hamile kal ve git doğur sonra gelerrrsinn kizinla

Kızımla hemde Allah soyletti heralde kuzum nasip tebii

sana o kdar tüyoyu boşunami verdim ben . Sadece ilac icmekle olmaz ay cnm aynen ben zaten korkarim kayaga falanda gidemem benim canim kiymetli gardass . Birakiyorumda durmuyo canim beni istiyo alismisim bende cin gibiyim masallah bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…