Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kiz nereyee gezmeyemi niye biktin yollardan kuzum.. hep gec goruyom seni bugun yaaa :KK43:
Cnm bazen yolda durmuyo normalde bebekler arabada uyuyor ama benimki arabada bile uyumuyo :)))) . Ailemizin yanina gidiyoruz cnm .izni hic yazin degerlendiremiyo tatile gidemedik hic :( birazda ondan bozuk atıyorum;) valla hiç denklesemedik bugun

Herkese iyi akşamlar kızlaaaar..

Guzelce çalış bak dediklerimi unutma ampullerini acarak calisacaksin :KK31::-) olacak canım cok inaniyorum:KK60:
Utandırdın beni:oops::olamaz: çalışmalar başladı bakalım startı verdik hadi hayırlısı:KK49::anneadayı:
Sizde de yolculuk varmış canım inşallah hayırlısıyla gitmişsinizdir. Eşin yazın neden çıkamıyo izine canım :KK51:
Kağıdı almana hiç gerek Yok güzelim doktorun dosyasından bakma şansım oldu :) bi baktım hep grafik var hiç bisi anlamadım :) 15+2 olduk bugün kasik agrisi hep var tatlım korkma bende hep endişe ettim ama anlaşılan hiç geçmeyecek rahim ve bebek büyüdüğü icin baskı yapıyor bu nedenle de kasik agrisi yapıyor :) doktor olur diyo merak etme. Hatta suan 33 hafta gebe olan gelinimize soruyorum o da diyor agri olur merak etme diye ha birde ilki kızdı bana haftalar önce kızımda daha çok agrim vardı senin ki de kız olabilir demişti ve Suanlik doğru çıktı :)
Hareketler icin erken canim daha kasları güçlenmedi. Doktora sordum ne zaman hissederim diye 4. Ayda dedi bakalım Çarşamba günü 4 aylık olacağız Allah'ın izniyle bakalım hissedebilecek miyim arada pit pit oluyor ama gaz olabilir çünkü çok gazım var hamileliğin basından beri :))
Maşallah yaa zamam ne kadar çabuk geçiyo 4 ay oldu he.. Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah canım :KK36:

Herkese iyi akşamlar kızlaaaar..

Utandırdın beni:oops::olamaz: çalışmalar başladı bakalım startı verdik hadi hayırlısı:KK49::anneadayı:
Sizde de yolculuk varmış canım inşallah hayırlısıyla gitmişsinizdir. Eşin yazın neden çıkamıyo izine canım :KK51:

Maşallah yaa zamam ne kadar çabuk geçiyo 4 ay oldu he.. Allah kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah canım :KK36:
Amin canim benim darısı insallah senin de basına :KK68:

Cnm bazen yolda durmuyo normalde bebekler arabada uyuyor ama benimki arabada bile uyumuyo :)))) . Ailemizin yanina gidiyoruz cnm .izni hic yazin degerlendiremiyo tatile gidemedik hic :KK43: birazda ondan bozuk atıyorum:KK66: valla hiç denklesemedik bugun

Evet kuzum yaa hayirli yolculuklar varmissinizdir heralde gideceginiz yere :D

Dualariniza katilamasamda bir duacinizda benim alpicigim :KK66:

Allah razi olsun kuzuuum uzaktan gizlice ettiklerin daha makbul.. :)
Zaten bebisi olan sessiiiizce ayriliyo aramizdan korkuyom sonlara kalirsak yandik kimse olmicak :D

Günaydın güzeller, huzurlu bir haftasonu olsun hepimiz için :KK66:
Pinkpinkblue Pinkpinkblue Cnm iyi tatiller, defneyle keyifli,neşeli günleriniz olsun :nazar:

u-mutlu lale u-mutlu lale cnm hadi inşallah bu ay müjdeli hbrini alırız... bak hiç bırakma çalışmaları bayağı devam et 25. Güne kadar git ;) Rabbim mucizeni gönlüne göre versin Cnm bnm:KK19:

Back