- 14 Ekim 2015
- 3.513
- 6.445
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku iyi bisi heraldeYok yok demiyorumdaha karismam Allahin isine
. Canim gercekten cok zor bide gündüzleride uyumuyo bıraktığım an uyaniyo is guc yemek yapmak cok zor
. Bugun gusul alip dua yazicam canim besigine koyucam. Insallah uyur
. Sende uyu iste hormondan mormondan
![]()
Sağol kuzum Allah razı olsun.. insaAllah hayırlısıyla devamını getirsin sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin...vesselam_ canım gozunaydin Allah saglicakla kucağına aldigin günleri de göstersin inşallah şimdiden bol bol uyumani tavsiye ediyorum ilerde uyku neydi diye sorarsin herkese
![]()
Bakalım bakalım insAllah o gunleri gorurz canım..bazen düşünüyorum vay bee diyorum beraber haberinizi aldık ahkaf suresini okuyorduk sanırım o aralar şimdi oglus büyüdü..vesselam_ oglusta nasıl olsun canım yaramazlık yapıyor şükür iyi ama bakalım seninle karninda ki minnak prens mi prenses mi yerim ben onu
![]()
Hayırlısı olsun kuzum bakalım yeniden olacak mıInsallah kizin olur canim![]()
Çok zor geliyor bana düşün bir dersi 2 günde anca bitiriyorum.Sosyoloji cok guzl bide cok zor cnm demi.bnm isletme cnm
Canım gözün aydın çok sevindim sabah mesajı okurken içime doğdu dedim bugün pıt pıtpıtları duyacak inşallah diyeCok şükür Rabbime teyzeleri kalp atışları var bebegimin 6hafta 1gunlukmus.
19 aralık ikili tarama testine randevu verdi artık infertilite bölümüne gitmicem.
Rabbim herkese nasip etsin inanın yürekten duamı ediyorum..![]()
Yüreği güzel arkadaşım Rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin insaAllah.Canım gözün aydın çok sevindim sabah mesajı okurken içime doğdu dedim bugün pıt pıtpıtları duyacak inşallah diye![]()
Hayırlısı olsun artık kuzum. sizin mutlu haberlerinizi almakta beni çok mutlu ediyor inan. ♥Yüreği güzel arkadaşım Rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin insaAllah.
Bende inanıyorum güzel haberler vereceksin bizlere![]()
Bol bol dua ediyorum ilk sayfadaki Haftaya gore Allahin isimlerini cekiyorum .. Dilimde hep dua ama olacagin önüne gecemiyorsun..Al_pi canim bol bol dua oku aklına kötü getirme lütfen başlarda hep kasik bel ağrısı oluyor aynı adet olacakmissin gibi ben inanıyorum Allahın izniyle alacaksın kucağına minigini şimdi tadını çıkaramıyorsn ama kucağına aldıktan sonra tadını cikaracaksin inşallah sadece kötü düşünme canım
Evet canım artık kirkiyla beraber sünneti yaptırıyorlar.vesselam_ aynen canım ahkaf süresi okuyorduk ve heyecanlıydı ya Rabbim herkese yasatsin o duyguyu inşallah. Bugün 50 gün oldu canım büyüdük ne zaman vakit geçti anlamıyorum sünnet yaptirmadik canım ama doktorla konuştuk gaz problemi çok yaşadık babam bide onun eziyetini yasatmayin biraz gecsin dedi ama ilk 3ay daha cabuk iyilesiyormus onumuzde ki hafta yaptirabiliriz canim
4.5 aykik canim damaklari kabarmiz asiri salyasi akiyo tuttugunu agzina goturme mevsimindeyiz bisey bukamazsa parmaklarini yetmezse yumrugunu sokuyo agzinaCanım diş için erken degil mi senin kac aylik oldu bebisinPinkpinkblue