Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Yok cnm ya uniden ark . Valla o kdar çok sacmaliklari varki biktirdi beni .
Ayyy hiç gelemem öle arrkadaşlara bana uzun zaman yazmasam da görüşmesem de hiç ara vermemiş gibi olan arkadaş lazım benm ünv de 2 tane vardı öle kestim görüşmeyi onların tribiylemi uğraşcm sende değerli değilse önmseme bence :63:
Uzayda olmak :KK45: susta ic :sinirli: bebek gelcek kolaymi seninki uzaydan geliyo :KK53:
He valla uzaydayım benm veledi almaya çıktım gelsin de poposunu ısırcam onun:KK46:

u-mutlu lale u-mutlu lale ilac ismi tuttu bak sen ilk soylediginde femera demistim sana .. Enya onu kullandigi ay gebe kalmisti belki sanada ugurlu gelir yeni tedavin hayirli olsun canim ..
Ayy canım benm sağol yaa evet ilacın adını ilk sen söylemiştin tuttu aldım ama çarptı beni neyse sonunda bebek gelsin de idare ederiz.. inşallah uğurlu gelir:dua:

Al_pi Al_pi daha küçük evet canim alışmaya çalışıyor kuzu ama usluda değil valla pink biliyor bir bebek sürekli mi emmek ister yahu emzik vermeyecektim guya şimdi tek kurtaricim :KK45:
Kiz ver emzigi gitsin bosver :) Su aventin yeni doganlar icin emzigi var agir bisi cok emmesin diye yapmislar guzel ama ..
Bari bi sure oyalanir :-)
Al_pi Al_pi çarş. drdan mutlu mesut çıkcan yazcan bize görürsün bak. Onun yeri iyi orda takılıyo içerde sölim sana:anneadayı::KK46:
Insallah lalem insallahhh .. Heyecan doluyum bugun benimle ayni tarihte gebe kalan iki kisi kalp atimini duymamis bende tirstim biraz =)

Al_pi Al_pi daha küçük evet canim alışmaya çalışıyor kuzu ama usluda değil valla pink biliyor bir bebek sürekli mi emmek ister yahu emzik vermeyecektim guya şimdi tek kurtaricim :KK45:
Ben bebeklere emzik çok yakıştırıyom ya neden vermek istemiyon ki. Hep emzik bakarım görünce çocuğum olursa model model alcam derim hep:-)

Ayy canım benm sağol yaa evet ilacın adını ilk sen söylemiştin tuttu aldım ama çarptı beni neyse sonunda bebek gelsin de idare ederiz.. inşallah uğurlu gelir:dua:
Agir ilac tabiki carpar gece alip uyusan gec mi olur saati sordun mu hic ?
Progestani icende carpiliyor ya normal yani klomen gibi zehir gibi mi tadi var ..

Kiz ver emzigi gitsin bosver :) Su aventin yeni doganlar icin emzigi var agir bisi cok emmesin diye yapmislar guzel ama ..
Bari bi sure oyalanir :-)

Insallah lalem insallahhh .. Heyecan doluyum bugun benimle ayni tarihte gebe kalan iki kisi kalp atimini duymamis bende tirstim biraz =)
O zaman sende duymazsan erken demek stres yapma canım hem zaten çok şükür sorun yokki hamileliğinde Allaha şükür ne olcak kötü aklına güzel şeyler getir:KK36:

Back