Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ohh hadi gözun tekrardan aydin olsun terfi ettin artik infertilite yok :KK66:
19 Araliga kadar hic doktora gitmeyecekmisin ? Esini iceriye aldilar mi ?
Yok canım almadılar zaten dinletmedilerd sadece ultrasondan gordu söyledi bu arada başka bir doktordu her zamanki gibi bu vajinalden baktı karından bakmadan
Eşim çok duymak istiyor bende istiyorum iki uç hafta sonra özele giderim insaAllah..
Zaten testler falan disarlarda pahalı :KK28:
Bunları halledim sonra özele gitmeye baslicam :ıslık::KK200:

Yok canım almadılar zaten dinletmedilerd sadece ultrasondan gordu söyledi bu arada başka bir doktordu her zamanki gibi bu vajinalden baktı karından bakmadan
Eşim çok duymak istiyor bende istiyorum iki uç hafta sonra özele giderim insaAllah..
Zaten testler falan disarlarda pahalı :KK28:
Bunları halledim sonra özele gitmeye baslicam :ıslık::KK200:
Zaten ekranda kalp atimi belli oluyor canim dinlemeye gerek yok onu bilmek yetiyor zaten ☺
Karindan duymama olasiligina karsi vajinal bakmistir ..
Aman neyse ne cok sükür annesi duydun ya gordün ya masallah böyle guzel guzel devam etsin sagliklada dogsun insallah..

Zaten ekranda kalp atimi belli oluyor canim dinlemeye gerek yok onu bilmek yetiyor zaten ☺
Karindan duymama olasiligina karsi vajinal bakmistir ..
Aman neyse ne cok sükür annesi duydun ya gordün ya masallah böyle guzel guzel devam etsin sagliklada dogsun insallah..
Allah razı olsun canım benim dualarımız seninle.inan şuan en iyi anlayanlardanim gece hic uyuyamadim heyecan,stres,korku..
Sonra Rabbim sana emanetiz dedim durdum.
Darisi sana insaAllah alpim bize güzel haberlerle döneceksin insaAllah...sabah mi gidecen ?

Cok şükür Rabbime teyzeleri kalp atışları var bebegimin 6hafta 1gunlukmus.:KK46:
19 aralık ikili tarama testine randevu verdi artık infertilite bölümüne gitmicem.:halay:
Rabbim herkese nasip etsin inanın yürekten duamı ediyorum..:dua:
Çok sevindimm gözün aydın :) Sağlıklı bi şekilde geçsin 9 ayın inşallah darısı başımıza :)

Allah razı olsun canım benim dualarımız seninle.inan şuan en iyi anlayanlardanim gece hic uyuyamadim heyecan,stres,korku..
Sonra Rabbim sana emanetiz dedim durdum.
Darisi sana insaAllah alpim bize güzel haberlerle döneceksin insaAllah...sabah mi gidecen ?
Evet canim sabah gidicem zaten kalp atimini duyunca kan idrar tahlili yapacak sanirim sonra aile hekimligine gidicem kayit icin..
Oglene kadar butun islerimi bitirmis olurum .. Strest,korku,heyecan her doktor oncesi olacak zaten canim insallah 9 ay guzel haberlerle doneriz hep ..

Demekki olacaksin leyla abla. Hayirlisi olsun. Kizin kardes istiyor ama senin sağlığın daha önemli unutma
aynen öyle canım...sağolasın canım...ben hep hayırlısını diliyorum Mevlamdan...sonuçta bizim için en iyisini Rabbim bilir...nasip kısmet...yavaş yavaş geliyor sanki...derdim niye geç geldi...kürtajdan sonra bile 35.gün gelmişti..şimdi 40.gün..ilk defa bu kadar uzadı ya..stresmi yaptım ondanmı oldu bilmiyorumki...

Cok şükür Rabbime teyzeleri kalp atışları var bebegimin 6hafta 1gunlukmus.:KK46:
19 aralık ikili tarama testine randevu verdi artık infertilite bölümüne gitmicem.:halay:
Rabbim herkese nasip etsin inanın yürekten duamı ediyorum..:dua:
gözün aydın canım...amin inşallah...

aynen öyle canım...sağolasın canım...ben hep hayırlısını diliyorum Mevlamdan...sonuçta bizim için en iyisini Rabbim bilir...nasip kısmet...yavaş yavaş geliyor sanki...derdim niye geç geldi...kürtajdan sonra bile 35.gün gelmişti..şimdi 40.gün..ilk defa bu kadar uzadı ya..stresmi yaptım ondanmı oldu bilmiyorumki...
Neler yaşandı bilmiyorum ama çok şükür sarılcak bi evladın varmış o da bi umut senin için inşallah en kısa zamanda sende ikinci bebeğine kavuşursun

Neler yaşandı bilmiyorum ama çok şükür sarılcak bi evladın varmış o da bi umut senin için inşallah en kısa zamanda sende ikinci bebeğine kavuşursun
evet canım o yüzden Rabbime hep şükrediyorum...ben 25 ağustos da 12 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum.onun acısı hala taze..inşallah yeni bebekle acılarımı silmeye çalışacam...hayat çok zor gerçekten...kızım kardeş diye inliyor...eşim de çok istiyor...Rabbim hayırlısını nasip etsin...

Bence stresten leyla abla :( herkes uzerimde baski kurmuş bebek bebek diye. 12 haftalik olmusmuydu cok uzuldum ben daha erken sonlandi saniyordum Allah sabir versin daha onun uzuntusunu atlatamadan kendini bebek bebek diye zorma be abla rahat olmadigin surece zaten olmuyor biliyorsun :(

:KK45: uyumak nasil bisey guzel mi alpi guzelse çok uyu cok cok uyu hemde cok fazla cok uyu :KK15: . Cars az kaldi :KK51:
Çook güzel uyumak saat 23:00de artik cok gec olmus uyumam lazim diyorum bazen daha erken sabah 8-9da uyanip kahvalti yapiyorum sonra yine uyuyorum saat 1gibi uyaniyorum :uykucu: Aksam 7gibi yine cok uyku basiyor direniyorum uykularimdanda hep cisim geldigi icin uyaniyorum en gicigi da o :p
Şeyy sende uyursun kizinla yaa az kaldi anne kiz bi bakmissin öglene kadar uyumussunuz :KK5:

Çook güzel uyumak saat 23:00de artik cok gec olmus uyumam lazim diyorum bazen daha erken sabah 8-9da uyanip kahvalti yapiyorum sonra yine uyuyorum saat 1gibi uyaniyorum :uykucu: Aksam 7gibi yine cok uyku basiyor direniyorum uykularimdanda hep cisim geldigi icin uyaniyorum en gicigi da o :p
Şeyy sende uyursun kizinla yaa az kaldi anne kiz bi bakmissin öglene kadar uyumussunuz :KK5:
Ohj masallah ;) yastik grur girmez uyuyosun anlasilan. Hic umudum yok alpicim okdr kotuki uykusu artik aglayasim geliyo uykusuzluktann beynim catliyo kiz evde prebprogestan vardi mamasina katip versem uyurmuki :KK53::KK53::KK45::KK70:butun buyuk konuştuklarım basima geliyo yeterki saglikla kucagima alayim gecelerce hic uyumasamda olur Allahim nolur demiştimde :110::KK45:

Bence stresten leyla abla :KK43: herkes uzerimde baski kurmuş bebek bebek diye. 12 haftalik olmusmuydu cok uzuldum ben daha erken sonlandi saniyordum Allah sabir versin daha onun uzuntusunu atlatamadan kendini bebek bebek diye zorma be abla rahat olmadigin surece zaten olmuyor biliyorsun :KK43:
evet canım 12 haftalıktı...inşallah cennette şefaatçi olsun anne ve babasına...bunu ben eşime anlatamıyorum işte...adam çok acele ediyor..belkide yaşımdan dolayı haklı..zaten kolay hamile kalamıyorum...inan çok yoruldum ve bunaldım artık...:KK51:

Back