Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Uyku iyi bisi heralde -Lisaaa- -Lisaaa- da dedigine göre ben uyuyayim bol bol ☺
Aynen canim yaz duani bulursan cevsende al .. Insallah gececek insallah misil misil uyuyacagi gunler yakindir :KK66: Simdiden yemegi temizligi ögret hazir seninle geziyorken heryere ☺
Internette buldugum butun uyku dualarini okudum simdilik uyuyor is besige koyunca basliyo ;) gereksiz yere o kdar cok agladiki insan üzülüyor mutlu edemeyince :( . Butin isleri biliyo kizim ama yapmiyo sen yap diyo :KK48::KK48: valla lisada benim gibi uykusuz her gece meme arsizi ogluşu ;). Senin bebeğin uyurmu acaba alpi :):KK46::dua:

Çok zor geliyor bana düşün bir dersi 2 günde anca bitiriyorum.
Olcak tabi canim neden olmasin suan sen korunuyomusun ? Rabbim ol derde olmazmi hic sen icini ferah tut canim benim. Evet yaa cok zor bnm görümcede o bolumu okuyo 2.sinif seviyo baya başarılıda. Ay sistemide degistirdiler nasil gececeksek valla bende yarin bakicam ins derslere. Biraksam toolam 6 dersim kaldi birakmasam çalışamiyorim her dönem bosuna para oduyo esim millet cocugunu okutuyo ben karimi okutuyorum diyo :KK45:

-Lisaaa- -Lisaaa- amin insallah canim saglikla kucagimiza almak simdiki hedefimiz ..
Bugun belim kasigim cok agriyor tedirginim korkuyorum ikide bir lavaboya gidiyorum gecmeyecek bu korku sanirim kucagimiza alana kadar o yuzden tadini cikaramiyoruz ki malesef ..
Amann bee alpi yapma iste rahat olmaya calis lütfen zehir etme :(

Cok şükür Rabbime teyzeleri kalp atışları var bebegimin 6hafta 1gunlukmus.:KK46:
19 aralık ikili tarama testine randevu verdi artık infertilite bölümüne gitmicem.:halay:
Rabbim herkese nasip etsin inanın yürekten duamı ediyorum..:dua:
Canım gözün aydın çok mutlu oldum sizi adınıza evinizde bayram havası vardır eminim. Her gününüz böyle olsun hep güzel haberler alın güzel günler görün inşallah :dua:

Kizlar bi ark tartistim canim sıkıldı ya. Manyakmidir nedir? Biseynsoruyo musait olmuykrum cvbi sonra yazıyorum benisikbogaz ediyo cvp vermedin diye. Her konusmamiszda geriyo beni cvp yazmadiysam diye korkuyom o dereceye geldi olay . Simdi resim atmis bende gordum tel sarjda diye yazmadim mutfagimi toplamayı tercih ettim yine soylenmis yazmiyosun diye bende cemkirdim tartisma cikardim :KK11: cok bencil aninda cvp gelecek sanki ben kocasiyim bana tripleniyo beni o sumsuk kocanla bir tutma dicem en sonunda :oha:

Kizlar bi ark tartistim canim sıkıldı ya. Manyakmidir nedir? Biseynsoruyo musait olmuykrum cvbi sonra yazıyorum benisikbogaz ediyo cvp vermedin diye. Her konusmamiszda geriyo beni cvp yazmadiysam diye korkuyom o dereceye geldi olay . Simdi resim atmis bende gordum tel sarjda diye yazmadim mutfagimi toplamayı tercih ettim yine soylenmis yazmiyosun diye bende cemkirdim tartisma cikardim :KK11: cok bencil aninda cvp gelecek sanki ben kocasiyim bana tripleniyo beni o sumsuk kocanla bir tutma dicem en sonunda :oha:
Kk damı canım nerden buldun

Internette buldugum butun uyku dualarini okudum simdilik uyuyor is besige koyunca basliyo :KK66: gereksiz yere o kdar cok agladiki insan üzülüyor mutlu edemeyince :KK43: . Butin isleri biliyo kizim ama yapmiyo sen yap diyo :KK48::KK48: valla lisada benim gibi uykusuz her gece meme arsizi ogluşu :KK66:. Senin bebeğin uyurmu acaba alpi :):KK46::dua:
Ayyy walla rahat olamiyorum elimde degil ne guzel belirti aramiyordum belirtim olmasada olur diyorum bel agrisi bugun beni mahvetti ..

Demekki sizinkiler anne aşıgı bırakmak istemiyor :-) Lisanin daha kucukmus 50 gunluk sen kendi derdine yan :-)
Senin kiz butun isleri biliyor yapmiyor ama annesinede yaptirmiyor :)
Amann bee alpi yapma iste rahat olmaya calis lütfen zehir etme :KK43:

Ayyy walla rahat olamiyorum elimde degil ne guzel belirti aramiyordum belirtim olmasada olur diyorum bel agrisi bugun beni mahvetti ..

Demekki sizinkiler anne aşıgı bırakmak istemiyor :-) Lisanin daha kucukmus 50 gunluk sen kendi derdine yan :-)
Senin kiz butun isleri biliyor yapmiyor ama annesinede yaptirmiyor :)
Iste rahat olunmuyoda alpi olmaya calis zorla kendini . Bosunami gittim buralardan arastira arastira kafayi yemeye az kalmisti :))) . Ama sen böyle olma pink kaka pink kotu alpi cici alpi rahat alpi uyuyo :KK45::KK45:

Hic cvp verme :KK53: Yazsin yazsin dursun bosver .. Hic tanimasanda insanın canı sıkılıyor .. Gecende biri bana yazmisti öyle sacma bisi Sen uygulama hanfendi diye cemkirdi bende agzinin payini vermedim sustum dedim Allaha havale ediyorum seni icimden ama cok sinirlendim :bicak:

Hic cvp verme :KK53: Yazsin yazsin dursun bosver .. Hic tanimasanda insanın canı sıkılıyor .. Gecende biri bana yazmisti öyle sacma bisi Sen uygulama hanfendi diye cemkirdi bende agzinin payini vermedim sustum dedim Allaha havale ediyorum seni icimden ama cok sinirlendim :bicak:
Cvp vermeyince ayni msji 10 kere atiyo ;) kekse verseydin alpi niye vermedin

Al_pi Al_pi Allahın izniyle kucağına aldigin haberini de alırız inşallah canım ♡♡♡
50 gun oldu canım annem gelip gidiyor hergün canım beraber bakıyoruz uyku duzeni başlarda gece hiç uyumuyordu çok zordu şimdi gece uyuyor daha çok düzene girdi ama tabi sık sık kalkıyor canım

Iste rahat olunmuyoda alpi olmaya calis zorla kendini . Bosunami gittim buralardan arastira arastira kafayi yemeye az kalmisti :))) . Ama sen böyle olma pink kaka pink kotu alpi cici alpi rahat alpi uyuyo :KK45::KK45:
Çarsambayi sel almazsa digersem doktora sonra akilli alpi olacagim uslu uslu uyuyacagim :-)
Arastirmiyorum walla hic birseye bakmadim ogrendigimden beri hatta hic belirtim yok ama kasmiyorum kendimi Allah bana ne guzel hamilelik vermis sukret diyorum ;)

Cvp vermeyince ayni msji 10 kere atiyo :KK66: kekse verseydin alpi niye vermedin
Kiz hamileydi Bende cekinir oldum bi laf soylerken 40 kere dusünuyorum kimseyi kirmamaya calisiyorum .. O yuzden sustum yoksa bende cemkirirdim ;)
100 kere atsin birak yazma walla ne bu anan mi bacin mi ..

Çarsambayi sel almazsa digersem doktora sonra akilli alpi olacagim uslu uslu uyuyacagim :-)
Arastirmiyorum walla hic birseye bakmadim ogrendigimden beri hatta hic belirtim yok ama kasmiyorum kendimi Allah bana ne guzel hamilelik vermis sukret diyorum :KK66:
Carsambayi selde almaz carsafa falanda dolannaz biri turkude biride sabanin filminde olur :))))) iste tas gibi hamilelik geçiriyosun kizzzzziiiiimmm ne istiysun baska ;)

Al_pi Al_pi Allahın izniyle kucağına aldigin haberini de alırız inşallah canım ♡♡♡
50 gun oldu canım annem gelip gidiyor hergün canım beraber bakıyoruz uyku duzeni başlarda gece hiç uyumuyordu çok zordu şimdi gece uyuyor daha çok düzene girdi ama tabi sık sık kalkıyor canım
Kucukmus senin kuzu daha dunyaya alismaya calisiyor .. Yaramaz degilmis senin pasa bence pinkin kendi gibi kizi :-)

Back