Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

evet canım o yüzden Rabbime hep şükrediyorum...ben 25 ağustos da 12 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum.onun acısı hala taze..inşallah yeni bebekle acılarımı silmeye çalışacam...hayat çok zor gerçekten...kızım kardeş diye inliyor...eşim de çok istiyor...Rabbim hayırlısını nasip etsin...
Daha yeni olmuş geçmiş olsun Allah sabır versin zaten vücudun kendini anca toparlar inşallah en kısa zamanda sende alırsın güzel haberler darısı bize bakalım annelik duygusu diye ölüyorum bide olsa nasıl sevilir bakılır kim bilir Rabbim aratmasın daha

Cok şükür Rabbime teyzeleri kalp atışları var bebegimin 6hafta 1gunlukmus.:KK46:
19 aralık ikili tarama testine randevu verdi artık infertilite bölümüne gitmicem.:halay:
Rabbim herkese nasip etsin inanın yürekten duamı ediyorum..:dua:
Sana demiştim tatlim bak hayırlısıyla ikili test icin gittiğinde hareketliliğini de görürsün :)
Genelde 5 yada 6 haftalikken alttan bakıyorlar canim karindan kalp atışını alamıyorlar sanırım bende de aynısı olmustu susam taneni de gördün demi :) o susam tanesi ikili testte bildigin bebeğe dönüşüyor :) bu mucizeye sende tanık olacaksın :)

Daha yeni olmuş geçmiş olsun Allah sabır versin zaten vücudun kendini anca toparlar inşallah en kısa zamanda sende alırsın güzel haberler darısı bize bakalım annelik duygusu diye ölüyorum bide olsa nasıl sevilir bakılır kim bilir Rabbim aratmasın daha
amin canım...Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah...herkesin derdi ayrı işte...Rabbim kimseyi bekletmesin inşallah...

Bu sürekli yazılan kürlerden uygulayan oldu mu eşim keçi boynuzu özü pekmezi ve e vitamini kullanıyo bu hafta bitince çakşır kökü çayına başlıcak bende kırkkilit otu aldım onun çayını içeyim diyorum hamile kalmayı kolaylaştırıyo diye okudum bi çok yerde

evet canım 12 haftalıktı...inşallah cennette şefaatçi olsun anne ve babasına...bunu ben eşime anlatamıyorum işte...adam çok acele ediyor..belkide yaşımdan dolayı haklı..zaten kolay hamile kalamıyorum...inan çok yoruldum ve bunaldım artık...:KK51:
Insalalh leyla ablacim.keske anlasa esin. Aslinda anlamasinlazim sen 12 haft bebeğini kaybetin senin ekimde olan bisey değildi Allah verdi Allah aldi sana baski yapmasına bozuluyorum ben. Sen yinede uzulme abla olursa olur senin elimde olan bisey olsa çoktan dogurmustun ilk istediğiniz anda ;)

Ohj masallah :KK66: yastik grur girmez uyuyosun anlasilan. Hic umudum yok alpicim okdr kotuki uykusu artik aglayasim geliyo uykusuzluktann beynim catliyo kiz evde prebprogestan vardi mamasina katip versem uyurmuki :KK53::KK53::KK45::KK70:butun buyuk konuştuklarım basima geliyo yeterki saglikla kucagima alayim gecelerce hic uyumasamda olur Allahim nolur demiştimde :110::KK45:
Progestan bana hic etki etmiyo walla (maşallah)☺ Ama senin kiza iyi gelebilir sonuncta 9 ay anasi kullandi icerde kalsin diye :KK49: Gececek bak gor bi sure sonra rahat rahat uyuyacaksiniz bazen duayi durust dilemek gerek yeterki hamile kalayim da 9 ay boyunca kusayim dedigin gibi ☺ Bence artik bisi deme basina geliyor hep .. ama annesini cok seviyor kuzu demekki hep yaninda olsun istiyor:anne:

Sana demiştim tatlim bak hayırlısıyla ikili test icin gittiğinde hareketliliğini de görürsün :)
Genelde 5 yada 6 haftalikken alttan bakıyorlar canim karindan kalp atışını alamıyorlar sanırım bende de aynısı olmustu susam taneni de gördün demi :) o susam tanesi ikili testte bildigin bebeğe dönüşüyor :) bu mucizeye sende tanık olacaksın :)
Canım benim yaa güzel anne Allah razı olsun desteğiniz icin..
İnsaAllah nasip eder o zamanda gormeyi :) Rabbim devamını getirsin kucagimiza almayı nasip etsin.. aminnn

Progestan bana hic etki etmiyo walla (maşallah)☺ Ama senin kiza iyi gelebilir sonuncta 9 ay anasi kullandi icerde kalsin diye :KK49: Gececek bak gor bi sure sonra rahat rahat uyuyacaksiniz bazen duayi durust dilemek gerek yeterki hamile kalayim da 9 ay boyunca kusayim dedigin gibi ☺ Bence artik bisi deme basina geliyor hep .. ama annesini cok seviyor kuzu demekki hep yaninda olsun istiyor:anne:
:KK53: ayy alpi aynen agzimdan cikani kulagim duyamali artik :olamaz:. Aynaman etkinetmesin alpi bayikir gibi oluyo insan sen evde yalnızsin sna bisey yapmasinn :KK54: tamam bende onuncok seviyorum ama uykuyuda cok seviyorum :KK51::KK70:

:KK53: ayy alpi aynen agzimdan cikani kulagim duyamali artik :olamaz:. Aynaman etkinetmesin alpi bayikir gibi oluyo insan sen evde yalnızsin sna bisey yapmasinn :KK54: tamam bende onuncok seviyorum ama uykuyuda cok seviyorum :KK51::KK70:
Tek yürusünde hiç oturmasin ben arkasindan kosarim filan deme agzina dikkat et :KK45:
Hic etki etmiyor ki bana simdi hormonlardan uyuyorum yoksa progestandan degil :uykucu: Uykusuzluk cok kötü cidden Allah yardimcin olsun bol bol dua oku kizina da insallah uykusu duzene girer :KK60:

Tek yürusünde hiç oturmasin ben arkasindan kosarim filan deme agzina dikkat et :KK45:
Hic etki etmiyor ki bana simdi hormonlardan uyuyorum yoksa progestandan degil :uykucu: Uykusuzluk cok kötü cidden Allah yardimcin olsun bol bol dua oku kizina da insallah uykusu duzene girer :KK60:
Yok yok demiyorum :KK12: daha karismam Allahin isine :KK51:. Canim gercekten cok zor bide gündüzleride uyumuyo bıraktığım an uyaniyo is guc yemek yapmak cok zor :temizlik::temizlik::21::ukala::ukala::ukala:. Bugun gusul alip dua yazicam canim besigine koyucam. Insallah uyurHoppa. Sende uyu iste hormondan mormondan:-)

vesselam_ vesselam_ canım gozunaydin Allah saglicakla kucağına aldigin günleri de göstersin inşallah şimdiden bol bol uyumani tavsiye ediyorum ilerde uyku neydi diye sorarsin herkese :KK53:

Back