Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Çocuklara birşey anlatmak gerçekten zor ablacim anlıyorum seni :KK43: tabiki de zamanı gelince herşey yoluna girecek. Dediğin gibi belki hayirlisi buydu sonrasında neler olacağını hiç birimiz bilemiyoruz.
Adetliyken gitmen cok iyi en azından sorun varsa daha iyi anlıyorlar. Birde dediğim gibi sonuçta bebisin büyüktü ablacim Doğum yaptın say vücudunun toparlanması kolay olmaz benim kimyasallarda bile doktor 1 2 ay dinlenme veriyordu. Bu yüzden kafana takmamaya çalış sonuçta hamile kalabiliyorsun hiç kalamayanlar var. İnsallah salı günü hiç birşeyin çıkmayacak ve en kısa zamanda saglikli bir gebelik yaşayacaksın ablacim umudunu yitirme bebisin zamanı gelince gelecek.
kız tam adette gelmedi ya...deli olacam...akşam biraz çay lekesi gibi gelmişti...sabahta bir damla leke vardı...bugün gelecekmi bakalım...
Insallah guzel haberlerle gelirsin sende abla vücudun toparlamistir belki doktor guzel seyler soyler bu ay da gebelik yok diye uzme kendini emi...

vesselam_ vesselam_
Kuzum sen de guzel haberlerle gel insallah :)
Amin gülüm sağol kuzum...

Günaydın canlar...
vesselam_ vesselam_ cnm o heyacan bizde bitmeeeeez :skandal:inşallah mutluluğunu paylaşacağız bugün... slm Söle kuzuya. Benden... :KK66:

LeYLa_21 LeYLa_21 Cnm dediğin gibi diğer ay olur hiç moralini bozma demekki daha vakti saati değil... kızın bir bilse onu nekadar kıskanacağını, anneyi babayı paylaşacağını ahhh ister mi Bir daha :KK66:

Buarada dün yazamadım dualarımı bitirdim Al_pi Al_pi :KK19: Semra24 Semra24
@Elcanki Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin kızlar sizeee
hayırlısı gülüm ya..durum henüz netleşmedi...kanama adet kanaması gibi değil leke şeklinde...

Kızlar çok iyisiniz Allah razı olsun ben yinede kendimi herşeye hazırlıyorum.. çünkü erken bile olabilir 7-8 haftalıkken bile duyan var :)
Bakalım havada çok kötü burda bir fırtına var masaAllah

kız tam adette gelmedi ya...deli olacam...akşam biraz çay lekesi gibi gelmişti...sabahta bir damla leke vardı...bugün gelecekmi bakalım...

Amin gülüm sağol kuzum...

hayırlısı gülüm ya..durum henüz netleşmedi...kanama adet kanaması gibi değil leke şeklinde...
Allah allah bana da olmustu ablacim hatırlarsan tutunma kanamasıymış benimki cok korkmuştum ama benim ki acik renkti insallah seninki de tutunma kanamasıdır :)

Kızlar çok iyisiniz Allah razı olsun ben yinede kendimi herşeye hazırlıyorum.. çünkü erken bile olabilir 7-8 haftalıkken bile duyan var :)
Bakalım havada çok kötü burda bir fırtına var masaAllah
Evet doğru söylüyorsun takvim 1 hafta fazla yazıyordu degil mi senin ki suan 6 haftalık ama olsun görebilirsin ve kalp atışını az da olsa duyabilirsin benimki öyle olmustu :)

Benimkiler kuvezden aliskinlar 2saate bi yemeye bende o sekil dvam ettim alışkınlar o yuzden cnm..
Diş de yeni yeni basliyor huysuzluklaari falan insallah cok huysuzlanmazlar cnm
Allah yardimcin olsun kuzum saglikli olsun da bosver ne yapalim buna da şükür
Sagol canim seninde. Bu gecede uyumadi :( . Bizimkininde dis sıkıntısı var bence tamda anlamıyorum ama bukadar uykusuzluk baska ne olabilir :(

Pinkpinkblue Pinkpinkblue pinkcim Meryem ana eli otunu Nasıl kullandın sen?
Canim ben digum icin gittim annem yaninda getirdi onu ben sanci odasindayken suya koydular o acikimca rahimde acildi ilk basta cok yavas ilerliyodu acilma ot tamamne qcikimca bir anda ilerledi toplamda 12 saat sanci cektim ben hemen koydurtmadim suya orda hata ettim iste. Sen hemen koy daha kolay acilir canim Allah yardimcin olsun

Cok şükür Rabbime teyzeleri kalp atışları var bebegimin 6hafta 1gunlukmus.:KK46:
19 aralık ikili tarama testine randevu verdi artık infertilite bölümüne gitmicem.:halay:
Rabbim herkese nasip etsin inanın yürekten duamı ediyorum..:dua:
Kocaman bile olmuss masalalhh canimm Allahim tamamina erdirsin aminn . Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah

Cok şükür Rabbime teyzeleri kalp atışları var bebegimin 6hafta 1gunlukmus.:KK46:
19 aralık ikili tarama testine randevu verdi artık infertilite bölümüne gitmicem.:halay:
Rabbim herkese nasip etsin inanın yürekten duamı ediyorum..:dua:
Ohh hadi gözun tekrardan aydin olsun terfi ettin artik infertilite yok ;)
19 Araliga kadar hic doktora gitmeyecekmisin ? Esini iceriye aldilar mi ?

Back