- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
hihihi nedense herkes böyle adete 5 kala bitim kanlanıyo herşeyden pay çıkarıyom bendeKendimi gördüm bir an her şeyden belirti arıyorum ben dee..
Vallahiiii dogru dedin cnm .adette olmadim daha :)))
Yok canım öyle abartı belirtim sadece göğüslerim aciyor,arada baş dönmesi ve gece uyku arası çise gidiyorum normalde gece gitmem.hamile kalmadan önce baslamisti bu gece çisleri bu arada..Amin canim aminnm insallah .. Var mi bi belirtin .. ?
Bende öyle yapacagim canim su icip gidicemYok canım öyle abartı belirtim sadece göğüslerim aciyor,arada baş dönmesi ve gece uyku arası çise gidiyorum normalde gece gitmem.hamile kalmadan önce baslamisti bu gece çisleri bu arada..
Herşey güzel olacak canım insAllah sabah mi randevun..
İdrara biraz sıkışık git ben öyle yapmıştım..koyar koymaz keseyi goruverdi doktor cok şükür..
Tüp bebek merkezinde aşılama tedavisindeyken doktorum öyle demişti bana..
Yarin gidicem canim.. Mide yanmam var goguslerim aciyo birde atesim var ama usuyorum o kadar baska simdilik birsey yok .. Bakalim yarin guzel haberlerle donerim insallah
Uyku uyuyamiyorum heyecandan stresten :-/
Tatli stresttenAy yaaa bende heycanlandım :)
Kuzum heycan yap ama stres yapma kesecikleri etkiler stresin :)
Kesecikler diyesim geldi insallah 2 taneymis der doktor :)
Prenses mi geliyormus hadi bakalim canim Sag salim kucagina almak nasip olsun..Merhaba kızlar fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum sizleri :) doktordan çıktım şimdi cinsiyetiyle ilgili bilgi verdi :) %100 olmasa da kız görünüyor dedi inanırmışsınız severken bile kızım diyesim geliyordu :) allahım herkese nasip etsin
Amin canim benim darısı tüm isteyenlerin basına :)Prenses mi geliyormus hadi bakalim canim Sag salim kucagina almak nasip olsun..
Normalde 7sinde randevum ama bu hafta sonu Kayinvalidem gelebilir haberleri olmadığı için gidemeyebilirim anca o gittikten sonra gidebilirim..çok kalmaz sanırım annesine gidecek dönüşte uğrar kalır bana..Bende öyle yapacagim canim su icip gidicemSabah gidicem randevu almadim cok kisi olmazsa hemen girerim iceriye zaten .. Hersey yolunda gider insallah sen ne zaman gideceksin bi daha ya ..
Kimsenin haberi yok mu ☺ Ben bu sefer kendi ablama anneme ögrenir ögrenmez söyledi ilk ikisinde saklamistim :)Normalde 7sinde randevum ama bu hafta sonu Kayinvalidem gelebilir haberleri olmadığı için gidemeyebilirim anca o gittikten sonra gidebilirim..çok kalmaz sanırım annesine gidecek dönüşte uğrar kalır bana..
Bakalım esimde gündüz çalışıyor olmasa bisey bulup gidilirde aslında hayırlısı insaAllah..
Aslında doğru söylüyorsun d vitaminim dusuktu esimde doktor reçetesiz olmadan aldırmıyor maalesefKimsenin haberi yok mu ☺ Ben bu sefer kendi ablama anneme ögrenir ögrenmez söyledi ilk ikisinde saklamistim :)
Esin demiyormu gelsin annem soyleriz diye .. Git aksatma doktora canim onemli bu aralar belki vitamin vs verir
Yaaa masaAllah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin insALLAHMerhaba kızlar fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum sizleri :) doktordan çıktım şimdi cinsiyetiyle ilgili bilgi verdi :) %100 olmasa da kız görünüyor dedi inanırmışsınız severken bile kızım diyesim geliyordu :) allahım herkese nasip etsin
Amin canim benim darısı tüm isteyenlerin basına :) insallah hep beraber yüzümüz böyle gülerek çıkarız allahım herkese yaşatsın bu duygulari ama İnan önceki korkularım yüzünden hamileliğimi yasayamıyorum bile bugun benim icin guzel bir gündü allahım saglikli eli agayı düzgün bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinYaaa masaAllah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin insALLAH
Darisi bizlere insaAllah..her kontrolde o kapıdan yüzün gulerek çıkarsın insaAllah canım benim..
Tatli stresttenBakalim yarin ola hayrola ne olacak haber veririm
Kendime
umutLatahzen
LeYLa_21
Dualarinizi okudum gönülden söylüyorum insaAllah en yakın zamanda hamis kalırsınız sağlıklı bir gebelik yaşar hayırlısiyla evladinizi kucağınıza alırsınız.. yureginizden geçen butun dualar kabul olur insaAllah.
Aslında ben bugün Leyla ablanin sirasi zannediyordumnasıl aklımda kalmışsa..
Abla evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun insaAllah hediyeniz en yakın zamanda gelir..hep mutlu olun :)
Bende saklamak istiyorum annem ablam haric kimse bilmesin istiyorum esinin dedigi gibi yanlarina gidince ögrensinler istiyorum :)Aslında doğru söylüyorsun d vitaminim dusuktu esimde doktor reçetesiz olmadan aldırmıyor maalesef
Ben ilk gebeliğimde herkese söyledim masaAllah duymayan kalmamıştı.herkes her bir ağızdan biseyler söylüyorlardi strese girdim inan.. çocuk gelismedi öyle aradılar bide yine biseyler söylediler çok yıprandim..böyle gayet rahatim sizler varsiniz inan çok mutluyum..kafam rahat
Suan kimse bilmiyor üç komsumdan hariç..
Doktora gittigimi biliyorlardı Söyledim bende :)
Esime bakarsan 5 Aylıkken memlekete gidelim herkese sürpriz olsun diyor
çok söylemek istemiyor oda yani ..
Öyle gitsek kalpleri kırılır mi acaba diyorum çok güzel olur aslındaBende saklamak istiyorum annem ablam haric kimse bilmesin istiyorum esinin dedigi gibi yanlarina gidince ögrensinler istiyorum :)
Ama sen bi yol bul git cok kalmazsa gerci bi iki gun sonrada gitsen olur ..
Amin amin canim benim Rabbim sizlerede nasip etsin insAllahvesselam_ duanı okudum Allah kabul etsin güzel sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah :)
O kadar erken ki cinsiyet konusu inanki dillendirmek istemiyorum cok korkuyorum .. Keseydi kalpti ikili uclu testleriydi su anda bunlari dusunuyorum.. Adim adim cinsiyete sira gelirse tahminimi soylerimÖyle gitsek kalpleri kırılır mi acaba diyorum çok güzel olur aslında
Doktor on gün sonra gel dedi o zaman 6+4 oluyor sanırım heyecanla bekliyorum o gunleri :)
Sen ne hissediyorsun cinsiyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?