Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bende yeni yıl hediyesi olarak o zaman Söylemeyi düşünüyorum bakalım kayinvalidem geldiğinde anlamaz ise biseyler :)
Yakomşumla geçen Gorustuk kızım bak rüyamda seni gördüm hamile misin ? Yok dedim..
Ozaman hamile kalacaksın dedi kadının rüyaları genelde çıkiyormus anlatıyordu hep ve hamile kaldım aradım hayırlı olsun oğlun olacak dedi bana
Bakalim Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hiç farketmez..
Alpim insaAllah o heyecanları yaşarız canım Allahın izniyle..

Amin gülüm Allah razı olsun canım benim. Ne kadar güzel içten dualar etmişsin iki canınla.. Yürekten aminnnn diyorum... Yıldönümü kutlaman içinde teşekkür ederim ablacım.. Amin inşallah canım benim... Sende inşallah sağlıkla yavrunu kucakla gülüm.... Öpüyorum seni kuzum..

Kalbinden gecen ne ise o hakkinda hayirli olan olsun canim.. Herkesin icinden gecen vardir ama zorla kavusunca unutuyorsun cinsiyeti yeterki saglikli olsun diyoruz ..
2016 sonu bize ugurlu geldi 2017de insallah saglikla kucagimiza alacagimiz yıl olur ..

Amin amin canım dualar karşılıklı insaAllah..
Bekleyelim görelim..
Mevlam neyler,neylerse güzel eyler :)

vesselam_ canım duanı okudum Rabbim kabul etsin inşallah. Sağlıkla sıhhatle yavrunu kucakla inşallah gülüm... Aminnnnnnn...

Bana hiç uğurlu gelmedi malesef..

zaten 30.güne kadar ovulasyon testi pozitifi gösteriyordu..adet belirtisi de yok...acaba geç döllenmemi olacak özlemin dediği gibi..bilmiyorum ki canım..hayırlısı bakalım...bekleyecez..nasip
Sıkma canını ablacim tabi ki hayırlısı sağlıkla gelsin de varsın gelecek ay gelsin

Semra24 cnm maşallah demek kız geliyoooo şöle pembe yanaklı bir kızın olsun
Al_pi yarın güle güle git güle güle dön evine cnm, çok gzl bir kontrol olsun senin için

vesselam_ cnm bencede Dr önemli nzmn gel dediyse git olur mu? Bende Yeni Yeni eşimin tarafına söledim hep bekleme taraftarıydım annem Dedi Bnm gelinim gec söylese ben üzülürdüm saklamayın söleyim die,aradık söledik çok sevindiler... inşallah kucağımıza almakta nasip olur saglık ile

Canım 20 dk yürümem lazım akşam çıkamıyoruz ohal gündüzde sabah okulda yoruluyorum ancak koridorda yürüyebiliyorum.

Amin balım ben şuan söylemek istemiyorum yaa bakalım yinede eşimin isi belli olmaz :)
Hafta sonu gelmeyi planlıyor Kayinvalidem o gidince giderim doktora dicem ama yinede bilmiyorum ne zaman gider bir yol bulunur sanırım bakalım kısmet

Amin canim darısı senin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…