Tesekkurler canim benim darisi senin basına :)Semra24 canım gözün aydın prenses geliyormuş
Amin canım inşallah.. Daha gitmeyeceğiz canım biraz kilo vermeye çalışıyorum bir de yeni tedavi için para biriktireceğiz malumTesekkurler canim benim darisi senin basına :)
Ne zaman gideceksin doktora karar verdiniz mi
Anladım canim insallah tedaviye gerek kalmadan hamile olursun canim benimAmin canım inşallah.. Daha gitmeyeceğiz canım biraz kilo vermeye çalışıyorum bir de yeni tedavi için para biriktireceğiz malum
Bana da hiç uğurlu gelmedi leylacimBana hiç uğurlu gelmedi malesef..
Inşallah 2017 uğurlu gelir canim benim... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun saracım benim tatlı arkadaşım...Bana da hiç uğurlu gelmedi leylacim
Ooo kocaman olmus ya senin kiz .. az kalmis evlendirip torun sevecegiz ☺ Gec aciyor birde benimki evde cekmiyor acmasi icin takla attigim oluyo yani uzulme ☺
Yok cnm ya bnm pcodandir ihtimal yok yani ama yinede insan acabami diyo :).pers en gec cuma gidecek cnm ya onunda isleri gucleri var bisey diyemiyosunhihihi nedense herkes böyle adete 5 kala bitim kanlanıyo herşeyden pay çıkarıyom bende
yaa görürsün bak pozitifi sölim kızın bebeklikten çıkıp çocuk olmadan abla olur sonra
Ohh anneden faydalanmaya başlamışsın hemen dimi olsun ne güzel işte kalsın biraz daha sizde
umutLatahzen duanı okudum Allah kabul etsin inşallah :)
Eywah evde kaldi kiz desene ☺ Neyse artik tursusunu kurarsin kizinin .. Ya âşık olursa birine anne kacarim ölürüm biterim derse ne yapcan vermiycen miuykusuzluktan basim catliyor daha eeee eee eee eee tek ben değilim demekki teli yavas calisan torun sevmek mi bem kizomi veremem alpi
Günaydın canım tutmaz tabi bende böyle oluyorum..Günaydin kizlar uyku tutmadi yine ☺
Aminnnnn inşallah hayırlısıyla canımmCanım benim Allah razı olsun insaAllah belirtlerin gerçek olur bize mutlu haberi verirsin en yakın zamanda :)
Yoktur bence de canım ya işin şakası oYok cnm ya bnm pcodandir ihtimal yok yani ama yinede insan acabami diyo :).pers en gec cuma gidecek cnm ya onunda isleri gucleri var bisey diyemiyosun
İnş canım dua etmekten başka çarem yokAnladım canim insallah tedaviye gerek kalmadan hamile olursun canim benim
Inşallah 2017 uğurlu gelir canim benim... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun saracım benim tatlı arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?