Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Tesekkurler canim benim darisi senin basına :)
Ne zaman gideceksin doktora karar verdiniz mi
Amin canım inşallah.. Daha gitmeyeceğiz canım biraz kilo vermeye çalışıyorum bir de yeni tedavi için para biriktireceğiz malum

Ooo kocaman olmus ya senin kiz .. az kalmis evlendirip torun sevecegiz ☺ Gec aciyor birde benimki evde cekmiyor acmasi icin takla attigim oluyo yani uzulme ☺
uykusuzluktan basim catliyor daha eeee eee eee eee tek ben değilim demekki teli yavas calisan torun sevmek mi bem kizomi veremem alpi

Yok cnm ya bnm pcodandir ihtimal yok yani ama yinede insan acabami diyo :).pers en gec cuma gidecek cnm ya onunda isleri gucleri var bisey diyemiyosun

uykusuzluktan basim catliyor daha eeee eee eee eee tek ben değilim demekki teli yavas calisan torun sevmek mi bem kizomi veremem alpi
Eywah evde kaldi kiz desene ☺ Neyse artik tursusunu kurarsin kizinin .. Ya âşık olursa birine anne kacarim ölürüm biterim derse ne yapcan vermiycen mi

Günaydın canım arkadaşlarım güzel haberler alacağımız musmutlu sağlıklı birgün olsunnnn

Canım benim Allah razı olsun insaAllah belirtlerin gerçek olur bize mutlu haberi verirsin en yakın zamanda :)
Aminnnnn inşallah hayırlısıyla canımm
Yok cnm ya bnm pcodandir ihtimal yok yani ama yinede insan acabami diyo :).pers en gec cuma gidecek cnm ya onunda isleri gucleri var bisey diyemiyosun
Yoktur bence de canım ya işin şakası o
Annen keşke yakın olsa dicem amaaa oraya taşınmazsı imkansız siz geri dönebilirsiniz ama dönmeyin bence orda annenlerden başka herkes var işine karışcak..bazen mesafeler iyidir herkesi özlediğinde görür evine gelip kafanı dinlersin ooooh miss

umutLatahzen duanı okudum canım Allah en yakında zamanda sağlıklı hayırlı evlat (ya da evlatlar gönlüne göre) nasip etsin.. duamuz kabul olsun aminnnnn..
Al_pi inşallah güzel haberlerle gelceksin canım benim içim senin açından çok rahat biliyorum ki herşey yolunda

Al_pi güzel haberlerle gelirsin inşallah canımm
Bende bişey merak ediyorum kızlar acaba geç döllenme olsa kan testinde yine de negatif çıkar mı iğneden 15 gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…