Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

merhabalar, bu zikirlerin sayısı belli mi acaba yoksa içimizden geldikçe mi söylenmeli :)
hafta hafta olması çok hoşuma gitti

merhabalar, bu zikirlerin sayısı belli mi acaba yoksa içimizden geldikçe mi söylenmeli :)
hafta hafta olması çok hoşuma gitti
Sayi yok istedigin kadar cekebilirsin.. Evet bende kitabi var tavsiye ederim insanin tüyleri diken diken oluyor okudukca ..

Iyidir canim senden naber Annecigin gelmis ohh üç kuşak bi arada takilin
Annanesi torununa dayanamiyor dimi
Bende iyiyim cnm .evet cnm 3 kusak mutfak dolabi siliyoruz . Dayanamiyor ben nasil gidicem diyip duruyo cok ozlemis ondan geldi canim. Sabah verdimde azcik uyudum

amin gülüm..hakkımızda hayırlı neyse o olsun..o kadar çok acı çektimki bir acı daha kaldıramam..hayırlıysa olsun değilse geri dursun...
Anam iki kere yazmisim . Ya leyla abla o zmnlar yaninda olmak isterdim. ... saglikla sihhatle gelsin yoksa hic yola cikip seni uzmesin aminn. Her uzuldugunde evladina saril bence sana tum acilarini unutturacak tek sey evladina sarilman.

Bende iyiyim cnm .evet cnm 3 kusak mutfak dolabi siliyoruz . Dayanamiyor ben nasil gidicem diyip duruyo cok ozlemis ondan geldi canim. Sabah verdimde azcik uyudum
Ahh yakin olsaniz ne buyuk kurtarici olur .. Dolablari kizin silsin buyudu artik sen karisma size kahvaltida hazirlasin ☺

Ahh yakin olsaniz ne buyuk kurtarici olur .. Dolablari kizin silsin buyudu artik sen karisma size kahvaltida hazirlasin ☺
Ay alpi benim tel cok yavaslamis yaa zaten zar zor kısıtlı zamanla giriyorum iki saat acmiyo yazdirmiyo sinir oluyorum . Buyudu tabi cingirak bile tutup kafasina vurmadan salliyo dis kasima seysiylen damaklarini kasiyo bi kahvaltimi hazirlayamicak alpi teyzosu

Ooo kocaman olmus ya senin kiz .. az kalmis evlendirip torun sevecegiz ☺ Gec aciyor birde benimki evde cekmiyor acmasi icin takla attigim oluyo yani uzulme ☺

LeYLa_21 ablacim kirmiizi gelmedikce umut vardır geç döllenme olabilir belki..
Herşeyin hayırlısı insaAllah bugün dua günün..
İnsaAllah kabul olur :)

vesselam_ canim duani okudum .. rabbim guzel bir hamilelik gecirmesi sonunda da hayirlisiyla yavruna kavusmani nasip etsin insallah..

Anladim canim benim cok sagol anlattigin icin.. Allaha siginmaktan baska caremiz yok aynen oyle...

LeYLa_21 ablacım hiiic takma kafana idrar testlerini filan hic uzulme sakn Rabbim oyle guzel bi zamanda vericekki sen bile inanmicaksin :)♡

Kuzum sen ne yaptin ne zaman gidiceksin minnosu gormeyee :) varmi bi halsizligin belirtilerin :) Al_pi

amin gülüm..inşallah...Allah razı olsun güzel duan için...

vesselam_ canim duani okudum .. rabbim guzel bir hamilelik gecirmesi sonunda da hayirlisiyla yavruna kavusmani nasip etsin insallah..
Canım benim Allah razı olsun aynı dualari bende sana ediyorum insaAllah yarın doktora gidecen inaaAllah o kapıdan yüzü gulerek çıkarsın :)

Yarin gidicem canim.. Mide yanmam var goguslerim aciyo birde atesim var ama usuyorum o kadar baska simdilik birsey yok .. Bakalim yarin guzel haberlerle donerim insallah
Uyku uyuyamiyorum heyecandan stresten :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…