Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Vallahiiii dogru dedin cnm .adette olmadim daha :)))

Günaydın herkeseeee
Bende direk seni düşünerek geldim LeYLa_21 ... canın saolsun, inşallah önümüzdeki ay müjdeli hbrini alacağız...
Eşinle nice mutlu yıllarınız olsun cnm Bnm kızını öp Bnm için hiç moralini bozma akşama gzl bir yemek yersiniz sanada moral olur hem...

sağol canım..öperim tabi teyzesi....nasipte ne varsa o..ama ister istemez moral bozuluyor tabiki...adet belirtiside olmayınca umutlanmıştım..ateşim yüksek gidiyordu...hayırlısı olsun...doktorsuz bişeyimiz olmuyor ona canım sıkılıyor....bıktım artık doktor kapılarından..herşeyden vazgeçesim var...

sağol canım..öperim tabi teyzesi....nasipte ne varsa o..ama ister istemez moral bozuluyor tabi ki...adet belirtisi de olmayınca umutlanmıştım..ateşim yüksek gidiyordu...hayırlısı olsun...doktorsuz bişeyimiz olmuyor ona canım sıkılıyor....bıktım artık doktor kapılarından..herşeyden vazgeçesim var...

zaten 30.güne kadar ovulasyon testi pozitifi gösteriyordu..adet belirtisi de yok...acaba geç döllenmemi olacak özlemin dediği gibi..bilmiyorum ki canım..hayırlısı bakalım...bekleyecez..nasip
Hayırlısı olsun abla.. İnşallah geç döllenmedir adet gelmediği sürece hep olasılık var düzenli olan kişilerde o yüzden gelmezse de adetin unutsuzluğa kapılma

Insallah canim cok sıkıntılı bi is olmaz .. Ama genelde giderdeki boruyu degisiyorlar birde hic canini sıkma buna çıksın Hallolur gider ne olacak ki ..

Ama adet olmadın leyla abla uzulme belki gec dollenmedir .ins oyledir. Evlilik yildonumunuz kutlu olsun guzel hi yemek yersiniz kizinizla ohh ne guzel. Kendini üzme herseyde bi hayir vardir
aynen canım...sağolasın kuzum...Rabbim hayırlısını nasip etsin...25-26 günde döllenme olmuş olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…