- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Vallahiiii dogru dedin cnm .adette olmadim daha :)))Allah iyiliğini versin kız bende ne denedi diyoruumnebilim biz unuttuk artık o evreleri korunmak neyin bilmeyoz dikkat et de taklaya gelme kız 2. Bebeği alma kucağına sonra istemiyon ya şuan o şıp diye oluverir
Canım çok zor yaşadıklarınız Allah yardımcınız olsun.. yürüyüş neden yapıyon canım koridorda anlayamadım?
Amin canım ağzına sağlık bizler için istediklerini sana da nasip etsin Allah'ım..
Leyloş abla ben inofolic kullandığımda bormal çatlamadan daha erken çatlıyo yumurtam olgunlaştırıyo diye sanırım.. inşallah sende güzel haberler verirsin inşallah arkandanda diğer arkadaşlarım ve ben geliriz.. benim beklenmeyen adet tarihimde bu hafta içi
Helal olsun canım ne demek lafımı olur.. aminn inşallah dualarımız kabul olsun hepimize nasip olsun..
Baska ne olakiMerdivenlerden çıkarken kasıklarıma sancı giriyo ya özellikle rahim olan bölüme acaba hamilelik belirtisimidir
Hayırlısı olsun ablacim. kırmızılar gelmedikçe umut vardırsabah test yaptım kızlar malesef negatif..kocaman tek çizgi...
malesef negatif canımcım...
zaten 30.güne kadar ovulasyon testi pozitifi gösteriyordu..adet belirtisi de yok...acaba geç döllenmemi olacak özlemin dediği gibi..bilmiyorum ki canım..hayırlısı bakalım...bekleyecez..nasipHayırlısı olsun ablacim. kırmızılar gelmedikçe umut vardır
sağol canım..öperim tabi teyzesi....nasipte ne varsa o..ama ister istemez moral bozuluyor tabiki...adet belirtiside olmayınca umutlanmıştım..ateşim yüksek gidiyordu...hayırlısı olsun...doktorsuz bişeyimiz olmuyor ona canım sıkılıyor....bıktım artık doktor kapılarından..herşeyden vazgeçesim var...Günaydın herkeseeee
Bende direk seni düşünerek geldimLeYLa_21 ... canın saolsun, inşallah önümüzdeki ay müjdeli hbrini alacağız...
Eşinle nice mutlu yıllarınız olsun cnm Bnmkızını öp Bnm için hiç moralini bozma akşama gzl bir yemek yersiniz sanada moral olur hem...
sağol canım..öperim tabi teyzesi....nasipte ne varsa o..ama ister istemez moral bozuluyor tabi ki...adet belirtisi de olmayınca umutlanmıştım..ateşim yüksek gidiyordu...hayırlısı olsun...doktorsuz bişeyimiz olmuyor ona canım sıkılıyor....bıktım artık doktor kapılarından..herşeyden vazgeçesim var...Günaydın herkeseeee
Bende direk seni düşünerek geldimLeYLa_21 ... canın saolsun, inşallah önümüzdeki ay müjdeli hbrini alacağız...
Eşinle nice mutlu yıllarınız olsun cnm Bnmkızını öp Bnm için hiç moralini bozma akşama gzl bir yemek yersiniz sanada moral olur hem...
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerle dönersin inşallahCanım bende istanbulda yaptırmayı düşünüyorum Ataşehirde olucak heralde bu cumartesi görüşmeye gidicez nasip olursa
Hayırlısı olsun abla.. İnşallah geç döllenmedir adet gelmediği sürece hep olasılık var düzenli olan kişilerde o yüzden gelmezse de adetin unutsuzluğa kapılmazaten 30.güne kadar ovulasyon testi pozitifi gösteriyordu..adet belirtisi de yok...acaba geç döllenmemi olacak özlemin dediği gibi..bilmiyorum ki canım..hayırlısı bakalım...bekleyecez..nasip
Insallah canim cok sıkıntılı bi is olmaz .. Ama genelde giderdeki boruyu degisiyorlar birde hic canini sıkma buna çıksınSağol kuzum âmin inşallah :)
Sırayla hepimizin güzel günlerini görelim inşallah.
Haber veririm tabi alpişim
Doğurursam yazarım buraya inş ben doğuruyorum diye :)
Biraz moralim bozuldu ya.
Tam evde temizlik yapıldı baştan aşağı, halıları yıkattım, mutfakta zebra perde var o yıkandı takıldı, yerleşti.
Akşam bulaşık yıkarken alt komşu geldi su iniyor aşağı diye.
Şimdi tam bu sıkışık Zamanda tamirci çağırcam inşallah kırılıp dökülecek bir şey yoktur. Temizlemeye halim yok.
Ama adet olmadın leyla abla uzulme belki gec dollenmedir .ins oyledir. Evlilik yildonumunuz kutlu olsun guzel hi yemek yersiniz kizinizla ohh ne guzel. Kendini üzme herseyde bi hayir vardirsabah test yaptım kızlar malesef negatif..kocaman tek çizgi...
Naber annesiInsallah canim cok sıkıntılı bi is olmaz .. Ama genelde giderdeki boruyu degisiyorlar birde hic canini sıkma buna çıksınHallolur gider ne olacak ki ..
aynen canım...sağolasın kuzum...Rabbim hayırlısını nasip etsin...25-26 günde döllenme olmuş olabilir...Ama adet olmadın leyla abla uzulme belki gec dollenmedir .ins oyledir. Evlilik yildonumunuz kutlu olsun guzel hi yemek yersiniz kizinizla ohh ne guzel. Kendini üzme herseyde bi hayir vardir
Ins öyle olmustur leyla sultanaynen canım...sağolasın kuzum...Rabbim hayırlısını nasip etsin...25-26 günde döllenme olmuş olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?