- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
İlki çoook anlamlı özellikle içinde yaşadığımız insan toplumunda millet kafayı yemişken..
Hoşuma gitti paylaşmak istedim canlarım,
herkese iyi geceler dilerim. .
Amin Leyla abla inşallah bu sefer de olmuşturAmin canım inşallah. Rabbim cümlemize nasip etsin hayırlısıyla inşallah gülüm... En sonki gebeliğimde inofolic kullanmıştım. Inşallah bu sefer de işe yaramıştır.
İlki çoook anlamlı özellikle içinde yaşadığımız insan toplumunda millet kafayı yemişken..
İkincisi de çok tatlı okurken tam esniyodum birden gülmeye başladım yarı da kaldı
Amin gülüm inşallah...Amin Leyla abla inşallah bu sefer de olmuştur
Amin canım hep birlikte gülelim inşallahhhhHahah
gül hep inşallah canım. .
Kendimi gördüm bir an her şeyden belirti arıyorum ben dee..Merdivenlerden çıkarken kasıklarıma sancı giriyo ya özellikle rahim olan bölüme acaba hamilelik belirtisimidir
Oh maşallah ado ne olcak, ay çok sevindim :)Şekerimm:)) sen beni unutmuşsun anacım,bende çok özledim.Sağol canımcım seninkinide bağışlasın,berfine arkadaş geliyor bir prenses canım
Amin gülüm inşallah sizlere ve eşime kızıma müjdeli haberi vermeyi nasip etsin Rabbim... En çok ta yarın evlilik yıldönümümüz eşime hediye edebilirim inşallah canım.. Hayırlısı bakalım.. Rabbim bilir en hayırlısını...LeYLa_21 sabah güzel haberlerini bekliyorum ablacım
Sağol kuzum âmin inşallah :)Kuzum zamanında hayırlısiyla gelir insAllah canım benim :)
Haber veririm tabi alpişimTeyzelerine haber ver yarin doktordan sonraSira sende o yuzden korkuyorum ortadan kaybolunca :)
Canım annen için geçmiş olsun dedene de Rabbim rahmet eylesin inşallah sende kolay şeyler yaşamadın rahim filmi ne zaman çekilcen canım aslında normal yolla gebe kalmıştın sen neden istedi ki doktor ama şunu unutma sen iyi ol ve iyi düşün dua et güzel şeyler olacak canımBende elh iyiyim canım idare ediyorum, annem rahatsız ameliyat oldu tekrar olacak,
dedemi kaybettim, bu sene hiç iyi gelmedi bana.. Peş peşe kötü haberler geldi,
ben de tevekküldeyim, rahim filmi kaldı bir çekilmediğim, en son doktorum onu istedi.
10 ay geçti bebeğimi kaybedeli, henüz gebelik yok.. Bir sorun da gözükmüyor, bir zamanı var demek ki..
Belki de imtihanım bu.. Bilemiyorum bu konu da ne kadar bu kadar tıkandım..
nasip demek ki..
Canım annen için geçmiş olsun dedene de Rabbim rahmet eylesin inşallah sende kolay şeyler yaşamadın rahim filmi ne zaman çekilcen canım aslında normal yolla gebe kalmıştın sen neden istedi ki doktor ama şunu unutma sen iyi ol ve iyi düşün dua et güzel şeyler olacak canım
Canım umutsuzluğa kapılma hiçbir zaman çünkü Allahtan ümit kesilmez ağlama ve bol bol dua et içini ferah tut çünkü yalnız Rabbim bilir dediğin gibi çocuğun olmaz denilen kadın bile Rabbimin hikmetiyle anne oluyor canım bu arada Laparoskopi bildiğin ameliyat narkoz alıyorsun rahime tüplere bakıyor doktor kendi gözüyle canlı canlı hsg ve rahim filmi aynı şey doktor benim hsg normal diye bide kendim görmek istiyorum dedi yani hsgnin bit tık üstü Laparoskopi ameliyatıparlakkartanesininaski
Canım benim hos geldin bayadır yoktun buralarda.. yeni okudum ben de yazdıklarını ve üzüldüm de haliyle ama söyle de bisey var bize göre, doktorlara göre engel ne olursa olsun Rabbim ol demeden hic bisey olmuyo..
Ama imtihanımız bu demekki her sekilde hepimiz farklı seyler de yasasak sonuclarimiz beklentilerimiz hep ayni.. beni de cok uzun zaman oyaladilar bisey yok diye sonra pkos cikti ama ne zaman klomen kullansam kimyasal gebelim geciriyorum :/ ben de garip bi haldeyim..hatta artık hic olmicakmis gibi hislere girdim bu ara hep agliyorum ne olsa yine duygusal moddayim sanirim :/
bu aradaa kızlar laparoskopi, rahim filmi ve hsg bunların 3ü de farkli seyler mi ve nasil yapiliyolar beni de bilgilendirirmisiniz merak ediyorum_Verda_
Canım senin içine kurt düşürmek değil amacım bak ben 2,5 sene yanlış bir tedavi gördüm keşke en başında bu ameliyat olduğum doktora gitseydim diye çok yakınıyorum şuan çünkü ben durumu anlatınca doktor direk Laparoskopi yapalım apandisit tüpleri yakmış olabilir dedi diğer doktor umursamadı bile o hala klomen aşılama tedavi aynı değişmedi olucak inşallah canım arkadaşım peş peşe hayırlı haberleri vericezAllah razı olsun canım.. Evet normal yolla hamile kaldım, ben de anlamadım..
Bir rahim filmi kaldı işte.. Doktorum tüplere bakalım diyor.
Normal doğum oldu, tüplere ne olabilir ki? Bilmiyorum..
Nasip bakalım.. Rahim kendini hazır hissetmeden olmuyomuş,
öyle diyolar, bekliyorum zamanını..
Canım teşekkür ederim sen nasılsın benim tüp bebek tek şansım çünkü apandisim patlamıştı evlenmeden önce benim o patlayan apandisle ben hastane hastane gezdim 4 gün 4 koca gün ve ölümün eşiğinden döndüm doktorum Laparoskopi de o patlayan apandis senin tüpleri yakmış kavurmuş dedi ondan benim tek şansım tüp bebek ama Rabbimden umudumu kesmiyorum çünkü doktorum belki biraz normal yolla şansın var ama vakit kaybetmeden git tüp bebek yaptır dediSlm canım nasılsın geçen yazını okudum fırsat bulamadım uzun yazmaya. çok üzüldüm ama her şey de vardır bir hayr. ben daha önce tüp bebek yaptım belki biliyorsundur. dr bize bebeğinizin olması zor dedi.tutmadı hayırlısı dedik maddi olarakta hazır olmadığımız için bekledik o süre içinde sadece zayıflamaya odaklandım sonra oğluma hamile kaldım. hemde imkansiz denildiği halde.demem o ki her şey kader kısmet bazen çok zorlamamak lazım sanırım.
Canım teşekkür ederim sen nasılsın benim tüp bebek tek şansım çünkü apandisim patlamıştı evlenmeden önce benim o patlayan apandisle ben hastane hastane gezdim 4 gün 4 koca gün ve ölümün eşiğinden döndüm doktorum Laparoskopi de o patlayan apandis senin tüpleri yakmış kavurmuş dedi ondan benim tek şansım tüp bebek ama Rabbimden umudumu kesmiyorum çünkü doktorum belki biraz normal yolla şansın var ama vakit kaybetmeden git tüp bebek yaptır dediSlm canım nasılsın geçen yazını okudum fırsat bulamadım uzun yazmaya. çok üzüldüm ama her şey de vardır bir hayr. ben daha önce tüp bebek yaptım belki biliyorsundur. dr bize bebeğinizin olması zor dedi.tutmadı hayırlısı dedik maddi olarakta hazır olmadığımız için bekledik o süre içinde sadece zayıflamaya odaklandım sonra oğluma hamile kaldım. hemde imkansiz denildiği halde.demem o ki her şey kader kısmet bazen çok zorlamamak lazım sanırım.
Canım bende istanbulda yaptırmayı düşünüyorum Ataşehirde olucak heralde bu cumartesi görüşmeye gidicez nasip olursaNe demek canım seve seve sorabilirsin istediklerini.. Kendimden biliyorum gerçekten öncesinde de sonrasında da sudan çıkmış balık gibi oluyor insan merak ediyor birilerine sormak istiyor.. Hangi şehirdesin hatırlamıyorum ama ben istanbuldayım... Bahçeci fulya da yaptırmıştım tedaviyi hali hazırda 2 tane daha dondurulmuş 5. Gün embriyomuz var biraz toparlanınca 2. Denememizi yapacağız bizde
Çok sağol canım benim evet belirsizlik bitti sorunun ne olduğunu biliyoruz artık ve nasipten öte köy yokHerkese iyi akşamlar canlarım sanırım herkes iyi..
parlakkartanesininaski arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun ama diğer arkadaşlarında dediği gibi Allah ol dedikten sonra olur imkansız diye birşey yok.. hem birde iyi yönünden bak en azından sorun tespit edilmiş ne tedavi uygulanacağu belli. Belirsizlik içinde olmak ne yapacağını bilmemek inan ki çok daha zor.. Allah tüm isteyenlere daha fazla uğraştırmadan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Ohh hadi inşallah canım arkandan gelmeyi çoook isteriz..
Canım bu bahçeciyi çok övüyolar bende tüp bebek yaptırsam aklımda olan birkaç yerden biri ama nasıl memnun kaldın mı sen?
Allah razı olsun canım bizleri de unutmadığın için bende dua ederken önce tüm bu hasreti çekenlere diye ederim. Kimin kime ettiği duanın kabul olacağı belli olmaz inşallah kabul olunan dualardan olur dualarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?