Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İlki çoook anlamlı özellikle içinde yaşadığımız insan toplumunda millet kafayı yemişken..
İkincisi de çok tatlı okurken tam esniyodum birden gülmeye başladım yarı da kaldı

Hahah
gül hep inşallah canım. .

LeYLa_21 sabah güzel haberlerini bekliyorum ablacım
Amin gülüm inşallah sizlere ve eşime kızıma müjdeli haberi vermeyi nasip etsin Rabbim... En çok ta yarın evlilik yıldönümümüz eşime hediye edebilirim inşallah canım.. Hayırlısı bakalım.. Rabbim bilir en hayırlısını...

Kuzum zamanında hayırlısiyla gelir insAllah canım benim :)
Sağol kuzum âmin inşallah :)
Sırayla hepimizin güzel günlerini görelim inşallah.
Teyzelerine haber ver yarin doktordan sonra Sira sende o yuzden korkuyorum ortadan kaybolunca :)
Haber veririm tabi alpişim
Doğurursam yazarım buraya inş ben doğuruyorum diye :)

Biraz moralim bozuldu ya.
Tam evde temizlik yapıldı baştan aşağı, halıları yıkattım, mutfakta zebra perde var o yıkandı takıldı, yerleşti.
Akşam bulaşık yıkarken alt komşu geldi su iniyor aşağı diye.
Şimdi tam bu sıkışık Zamanda tamirci çağırcam inşallah kırılıp dökülecek bir şey yoktur. Temizlemeye halim yok.

Canım annen için geçmiş olsun dedene de Rabbim rahmet eylesin inşallah sende kolay şeyler yaşamadın rahim filmi ne zaman çekilcen canım aslında normal yolla gebe kalmıştın sen neden istedi ki doktor ama şunu unutma sen iyi ol ve iyi düşün dua et güzel şeyler olacak canım

Allah razı olsun canım.. Evet normal yolla hamile kaldım, ben de anlamadım..
Bir rahim filmi kaldı işte.. Doktorum tüplere bakalım diyor.
Normal doğum oldu, tüplere ne olabilir ki? Bilmiyorum..
Nasip bakalım.. Rahim kendini hazır hissetmeden olmuyomuş,
öyle diyolar, bekliyorum zamanını..

Canım umutsuzluğa kapılma hiçbir zaman çünkü Allahtan ümit kesilmez ağlama ve bol bol dua et içini ferah tut çünkü yalnız Rabbim bilir dediğin gibi çocuğun olmaz denilen kadın bile Rabbimin hikmetiyle anne oluyor canım bu arada Laparoskopi bildiğin ameliyat narkoz alıyorsun rahime tüplere bakıyor doktor kendi gözüyle canlı canlı hsg ve rahim filmi aynı şey doktor benim hsg normal diye bide kendim görmek istiyorum dedi yani hsgnin bit tık üstü Laparoskopi ameliyatı

Canım senin içine kurt düşürmek değil amacım bak ben 2,5 sene yanlış bir tedavi gördüm keşke en başında bu ameliyat olduğum doktora gitseydim diye çok yakınıyorum şuan çünkü ben durumu anlatınca doktor direk Laparoskopi yapalım apandisit tüpleri yakmış olabilir dedi diğer doktor umursamadı bile o hala klomen aşılama tedavi aynı değişmedi olucak inşallah canım arkadaşım peş peşe hayırlı haberleri vericez

Canım teşekkür ederim sen nasılsın benim tüp bebek tek şansım çünkü apandisim patlamıştı evlenmeden önce benim o patlayan apandisle ben hastane hastane gezdim 4 gün 4 koca gün ve ölümün eşiğinden döndüm doktorum Laparoskopi de o patlayan apandis senin tüpleri yakmış kavurmuş dedi ondan benim tek şansım tüp bebek ama Rabbimden umudumu kesmiyorum çünkü doktorum belki biraz normal yolla şansın var ama vakit kaybetmeden git tüp bebek yaptır dedi

Canım teşekkür ederim sen nasılsın benim tüp bebek tek şansım çünkü apandisim patlamıştı evlenmeden önce benim o patlayan apandisle ben hastane hastane gezdim 4 gün 4 koca gün ve ölümün eşiğinden döndüm doktorum Laparoskopi de o patlayan apandis senin tüpleri yakmış kavurmuş dedi ondan benim tek şansım tüp bebek ama Rabbimden umudumu kesmiyorum çünkü doktorum belki biraz normal yolla şansın var ama vakit kaybetmeden git tüp bebek yaptır dedi

Canım bende istanbulda yaptırmayı düşünüyorum Ataşehirde olucak heralde bu cumartesi görüşmeye gidicez nasip olursa

Çok sağol canım benim evet belirsizlik bitti sorunun ne olduğunu biliyoruz artık ve nasipten öte köy yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…