Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Eşimin işi özel onun yüzünden bir yere gidemiyorum.
Ne mutlu sana canım. Bilmiyorum ki belki resimlerinizden oluşan bi slayt hazırla arka fona da şarkınızı koyabilirsin. Güzel bi masa hazırlayıp sevdiği yemekleei yapabilir bu gün için seksi bi şeyler giyebilirsin.
Ben kapıdan içeriye doğru masaya kadar iki şerit halinde mum diZmiştim. Ama mumların arasına kağıt bırakmıştım yaZıcıdan çıkartıp bunlar senin için diye önce çiçek almıştım buket o vardı takip et yaZmıştım. Sonra yine mumla sonra bu kokunu çok seviyorum demiştim benim için sıkar mısın yazabilirsin parfüm almıştım. Sonra masaya gelene kadar mum vardı. Mumla banyoya doğruda gidebilir yani.:KK76::KK48:

Mor Seven Mor Seven
Burcun ne canım senin?
Aynısının tıpkısından eşime yaptım
hatta dün kızlara anlattım burada
dur yazıyı bulup sana göstereyim..

:D

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-umutla-baslar.861716/page-4831#post-48658959

Oku bak.. =)

Mor Seven Mor Seven
Burcun ne canım senin?
Aynısının tıpkısından eşime yaptım
hatta dün kızlara anlattım burada
dur yazıyı bulup sana göstereyim..

:KK70:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-umutla-baslar.861716/page-4831#post-48658959

Oku bak.. =)
Aaa çok şaşırdım canım ya. Ben akrep kadınıyım.
Hepsi aynı olmuş Allah Allah.
O zaman farklı mekanları ayarla sevdiğiniz oralara götür. Hepsinde de küçük pastalar ayarla. Oralara ver canım. Hepsinde de bi hediye ver

AMİNNNNNNNNNNNN CANIM BENİM AMİNNNNNNNNNN...özlem tabloma baktınmı tatlım..nasıl sence?bana yorum yaz ya...akşamki ateşi bir göreyim sabahta gelen giden olmazsa inşallah yapacam yarın canım ya....daha fazla bekledikçe bende stres yapıyorum..varmı yokmu diye...:işsiz:
Eger 19.gün yumurtlama olduysa tablon gelecek vaad ediyor. Ama 23.gun de pozitif çıkmıştı. O yüzden yumurtlamadan emin olmamiz lazim. Gerçi lh gebelik durumunda da pozitif çıkıyor. O dönemde hamile de olmuş olabilir. Bir de sunu da dikkate almak gerek senin tablonda regl günü ani düşüşler de oluyordu. Umarım yarin ateş yuksek seyir eder. Ama negatif çıkarsa hemen uzulme cunku yumurtlama 23 .gun olduysa gec dollenme ihtimali de var. Allah gönlündekini hakkinda hayırlı, hayırlı olani da nasip etsin..

Whatsup grubuna bende girmek istiyorum. Telefonum çoklu alıntı yapmıyor. Resim çekip tek tek üye ekliyorum. Ordan yaZarsam daha kolay
@umutLatahzen canım geçen seni etiketledim olmadı.

Benim telefonum i phone 5s kızlar benim telefonumdan olup kk da çoklu alıntı yapamayan var mı. Cevap verirken çok mahçup oluyorum
Ben ben beeen... eskiden yapabiliyordum şimdi çoklu alıntı olmuyor çok denedim yoook! Demekki yanlız değilmişim ;)

Dua eden herkesin yüreğine sağlık, Rabbim hepimizin kucagınA almayı nasip etsin canlar ;)

vesselam_ vesselam_ demek içine erkek doğdu bakalım ne gelecek, hiç tahmin yürüyemiyorum yaaa hep sağlıklı olsunda kucağıma alayımda diyorum okadar... ama eşimde gizliden bir erkek arzusu var kızarım die pek belli edemiyor... bakalım artık yakında inşallah o günleride görürüz...

Yetttttiiiiiiiim :KK66:

smiley-face-heart-stickers.jpg

Leyla ablacum sabah ilk idrarla yap bence :)
Inşallah canım. Dua edin ablacim..
hayırlı akşamlar kızlar,,

LeYLa_21 LeYLa_21 Ablacım inşallah pozitiftir, dualarımız seninle. . .
Sağol gülüm Amin inşallah zeynepcim..
Eger 19.gün yumurtlama olduysa tablon gelecek vaad ediyor. Ama 23.gun de pozitif çıkmıştı. O yüzden yumurtlamadan emin olmamiz lazim. Gerçi lh gebelik durumunda da pozitif çıkıyor. O dönemde hamile de olmuş olabilir. Bir de sunu da dikkate almak gerek senin tablonda regl günü ani düşüşler de oluyordu. Umarım yarin ateş yuksek seyir eder. Ama negatif çıkarsa hemen uzulme cunku yumurtlama 23 .gun olduysa gec dollenme ihtimali de var. Allah gönlündekini hakkinda hayırlı, hayırlı olani da nasip etsin..
Özlemcim kızlar ateşe göre 19 yada 20. Gün yumurtlama olmuş dediler. Bu ay inofolic içtim düzenli. Hatta ovulasyon testleri pozitif çıkınca üstüste sadece ateşe göre yorum yapıldı. 30.gün bile koyuydu biraz... Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm. Allah razı olsun çok güzel yorum yapmışsın.. Rabbim hepimizin hakkında Hayırlı olanı nasip etsin.

Kızlar geç kalan dualarım için hakkınızı helal edin okudum hepinizinkini Allah kabul etsin sağlık sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi en kısa sürede... Hamilelerde sağ sağlim doğum zamanına hayırlısıyla ererler inşş
M M_atruska Al_pi Al_pi u-mutlu lale u-mutlu lale Kartanesi_26 Kartanesi_26 vesselam_ vesselam_

Aynen canım cok degsik bi psikoloji oluyo bence hata . Aynen canim yaa cok mutluyum bugum :). Iste annem gelcek sapamayiz diye dun yeni bi şapka denedik bimin şapkası :KK70::KK70::KK70::-) sapkami taktım basima ciktim asfalt yoluna ben bir subay beklerken copcude cikti karsima :KK31::KK75::KK36: bu kez defne uyanmadi :confused:
Allah iyiliğini versin kız bende ne denedi diyoruum:eek: nebilim biz unuttuk artık o evreleri korunmak neyin bilmeyoz:KK49::duduk: dikkat et de taklaya gelme kız 2. Bebeği alma kucağına sonra istemiyon ya şuan o şıp diye oluverir:halay:
Kızlar hepinize teşekkür ederim. Ben diyarbakırdayım. Burda belediye başkanları filan tutuklandı eylem olmasın diye internet kesiliyor kusura bakmayın. Gitti mi gelmiyor. Ara ara veriliyor.
Burası çok karışık zaten şimdi de dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum koridorda yürüyüş yapıp yaZıyorum.
Dualarınızı eksik etmeyin
Canım çok zor yaşadıklarınız Allah yardımcınız olsun.. yürüyüş neden yapıyon canım koridorda anlayamadım?

u-mutlu lale u-mutlu lale Kartanesi_26 Kartanesi_26 kızlar duâlarinizi okudum. Allah kabul etsin insAllah..
Amin canım ağzına sağlık bizler için istediklerini sana da nasip etsin Allah'ım..
Inşallah canım. Dua edin ablacim..

Sağol gülüm Amin inşallah zeynepcim..

Özlemcim kızlar ateşe göre 19 yada 20. Gün yumurtlama olmuş dediler. Bu ay inofolic içtim düzenli. Hatta ovulasyon testleri pozitif çıkınca üstüste sadece ateşe göre yorum yapıldı. 30.gün bile koyuydu biraz... Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm. Allah razı olsun çok güzel yorum yapmışsın.. Rabbim hepimizin hakkında Hayırlı olanı nasip etsin.
Leyloş abla ben inofolic kullandığımda bormal çatlamadan daha erken çatlıyo yumurtam olgunlaştırıyo diye sanırım.. inşallah sende güzel haberler verirsin inşallah arkandanda diğer arkadaşlarım ve ben geliriz.. benim beklenmeyen adet tarihimde bu hafta içi:işsiz::halay:
Kızlar geç kalan dualarım için hakkınızı helal edin okudum hepinizinkini Allah kabul etsin sağlık sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi en kısa sürede... Hamilelerde sağ sağlim doğum zamanına hayırlısıyla ererler inşş
M M_atruska Al_pi Al_pi u-mutlu lale u-mutlu lale Kartanesi_26 Kartanesi_26 vesselam_ vesselam_
Helal olsun canım ne demek lafımı olur.. aminn inşallah dualarımız kabul olsun hepimize nasip olsun..

Allah iyiliğini versin kız bende ne denedi diyoruum:eek: nebilim biz unuttuk artık o evreleri korunmak neyin bilmeyoz:KK49::duduk: dikkat et de taklaya gelme kız 2. Bebeği alma kucağına sonra istemiyon ya şuan o şıp diye oluverir:halay:

Canım çok zor yaşadıklarınız Allah yardımcınız olsun.. yürüyüş neden yapıyon canım koridorda anlayamadım?

Amin canım ağzına sağlık bizler için istediklerini sana da nasip etsin Allah'ım..

Leyloş abla ben inofolic kullandığımda bormal çatlamadan daha erken çatlıyo yumurtam olgunlaştırıyo diye sanırım.. inşallah sende güzel haberler verirsin inşallah arkandanda diğer arkadaşlarım ve ben geliriz.. benim beklenmeyen adet tarihimde bu hafta içi:işsiz::halay:

Helal olsun canım ne demek lafımı olur.. aminn inşallah dualarımız kabul olsun hepimize nasip olsun..
Amin canım inşallah. Rabbim cümlemize nasip etsin hayırlısıyla inşallah gülüm... En sonki gebeliğimde inofolic kullanmıştım. Inşallah bu sefer de işe yaramıştır.

Back