• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hiçte bile,
sen güler yüzlü birisin!!

:KK70:

u-mutlu lale u-mutlu lale

Canım ağlamanı gerektirecek bir durum yok,
imtihanımız bu. Beklemek bize düşen..
Ağlama, gülümse ve inan sadece. .

"Tutanacak hiç bir dalım yok deme,
Rabbini incitirsin. ."
Canım çok şükür inancımız var herşeyin Allahtan geldiğine inanıyoruz ve sadece akan göz yaşları ona karşı acizliğimizin göstergesi.. sadece Allaha hayırlı sağlıklı evlat nasip et hayrlı zamanda diye dua ediyorum elimden gelen başka bişey yok zaten..
O göz yaşı girişte bekliyor maalesef.. Ben dışarda çok belli etmiyorum da kendi başıma kaldığımda her gün mutlaka süzülüyor yaşlar.. Ama geçen gün evde ağlamaktan içim çıktı nerdeyse belli takip edeniniz vardır melinasmom ı o da zor kavuştu meleğine 40 mevlüdünden bir video yayınlamış instagramda ilahi söylüyorlar ilk kelimesini duyduğum anda yaşlar başladı süzülmeye hala izledikçe o videoyu mahvoluyorum
Bende insanların yanında dalgaya alıyorum ama içten içe çok üzülüyorum canım. Çok zor yorucu olacağını tahmin etsem de insan evde çocuk sesi arıyo sevdiği adamın ve kendi canından bi parça olsun istiyo.. Allah hrkese tüm isteyenlere nasiip etsin.. bakıp özendirmesin Rabbim

Kızlar melinasmom un videosuna baktım içim koptu resmen ya bide anne ağlıyo ya sanırım tüp bebek yapmış ben tanımıyru ama neler yaşadıktan sonra o evladı kucağına almayı başarabildiği gözlrinden akan yaşlardan belli.. inşallah bizlerede evlatlarımıza böle mevlidler yapmak nasip olur
Aynen canım yaramız derin sınav büyük... O videoda içimden neler koptu.. O da çok zor kavuşmuş melinaya.. İnşallah bize de nasip olur

Ayyyyy süpersiniz kızlar ya, sizi nasıl takip edecem bilemedim yahuuuu :KK66:
Nasıl mutlu oldum Melissa81 Melissa81 @Mor Seven kızlar hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağımıza alıp koklamak nasip olur hepimize :nazar:

@Saadetim33 yüreğine sağlık cnm bnm, inşallah sendende alacağız tekrar o gzl hbri çok inanıyorum...

_Verda_ _Verda_ az önce geldim evime cnm, aynen işte hep sınav bu yaşadıklarımız duygusalım biraz bazı şeyleri atlatmak zmn alıyor ama geçecek :KK19:
Ayyy o grupta bende olmalıyım Ebush_354 Ebush_354 özele baaaaaak geliyorum :KK55:
Tesekkur ederim canim rabbim isteyen herkese sagliklica nasip etsin insallah..

İnşallah en yakın zamanda bebeklerimiz için mutluluk göz yaşı aksın o gözlerden canım..
Duânı okudum canım. Allahım kabul eylesin. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin gülüm inşallah... Duânı okurken su gibi akıp gitti. Tez vakitte mucizeni göndersin Yüce Mevlam ablacım...

Duânı okudum canım. Allahım kabul eylesin. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin gülüm inşallah... Duânı okurken su gibi akıp gitti. Tez vakitte mucizeni göndersin Yüce Mevlam ablacım...
Ayyy aminnn Leyla ablacım Allah razı olsun ağzına sağlık.. inşallah içinden geçen gibi olur da bir an önce hem tüm bekleyeen arkadaşların hem senin hemde benim olur hayırlı sağlıklı bi evladım.. Allah yardımcımız olsun nasip etsin hayırlısıyla inşallah.. biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz takdir Allah'ın

Saol alpişim :) stalklama kendini belli et bakem biz de seni takip edek :)

Beklemedeyim kuzum, arada ağrı kasılma filan oluyor ama normal herhalde artık şu dönemde.
Bebişin suyu sınırda ama bakalım salı kontrol var ne dicek doktorum.
Sezaryen filan demez inşallah.
insallah normal dogumla gelir bebegin canim bol hareket bol hurma bu dönemde hayirla dogar insallah
aynen yeni nicke ihtiyacım varrr helpp :)
bende mi degistirsem acana nick:KK51:
Artik hamilelik bitiyor bi foto daha yukle yahu :-) Sonra #tb yaparsin özlersin :KK66: Simdilik stalk iyidir :KK66:
kiz alpi geride durma ismini dede bizde seni taniyalim :KK53:
leylos durum ne test ne zaman yapiyorsun:KK60:

kiz kiyafet babinda hazirlik degil psikoljik hazirlik:KK70: gariban senede bi kere zor görüyor kahvaltiyi haliyle sok gecirdi:skandal:

:KK60:

ben ödev kismini gectim canim artik ne zaman istersem o zaman bende biktim o durumlardan gereksiz olcaka olan her türlü oluyor zaten

eee pazartesiyi beklesin adam nasil olsa ölmüs alip kacacak hali yok ya:mad: bu nasil memuriyet
Gunaydin canimmm. Ben vallahi kiyafet hazırlığı sandim :). Psikolojik olarak hazirlanmak :))))). Benim psikolojim her zaman hazir galiba :KK31::-). Valla ise gidecekmis bugun bende o zaman gekince gezmeye giturceksin dedim :KK53:. Dunde 2 tane pantolon aldim gözümde yesilde kaldi :confused: onuda alicammm :rapci:. Ya gerçekten bende sevmiyorum spontan olmayan iliskiyi anlasmali gibi ben gidiyorum sende gel su isi halledelim :KK45: artık hep böyle :silah::KK53:. Kahvalti meselesine gelince ben hala hergun hazırlıyorum :110: bazen kalkamiyorum alarmi bile duymuyorum kek yiyo bide 1 tanede yetmiyor 2 tane kek yiyo kocan kek yedide ise gidiyo diyo :KK47:

Ayyy aminnn Leyla ablacım Allah razı olsun ağzına sağlık.. inşallah içinden geçen gibi olur da bir an önce hem tüm bekleyeen arkadaşların hem senin hemde benim olur hayırlı sağlıklı bi evladım.. Allah yardımcımız olsun nasip etsin hayırlısıyla inşallah.. biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz takdir Allah'ın
Amin gülüm inşallah. Rabbim cümlemize nasip etsin kuzum..

insallah normal dogumla gelir bebegin canim bol hareket bol hurma bu dönemde hayirla dogar insallah

bende mi degistirsem acana nick:KK51:

kiz alpi geride durma ismini dede bizde seni taniyalim :KK53:

leylos durum ne test ne zaman yapiyorsun:KK60:
Şuanda test yapmayı düşünmüyorum canım. Beklemedeyim şimdilik.. Nikini de değiştirme sakın :KK12:

Gunaydin canimmm. Ben vallahi kiyafet hazırlığı sandim :). Psikolojik olarak hazirlanmak :))))). Benim psikolojim her zaman hazir galiba :KK31::-). Valla ise gidecekmis bugun bende o zaman gekince gezmeye giturceksin dedim :KK53:. Dunde 2 tane pantolon aldim gözümde yesilde kaldi :confused: onuda alicammm :rapci:. Ya gerçekten bende sevmiyorum spontan olmayan iliskiyi anlasmali gibi ben gidiyorum sende gel su isi halledelim :KK45: artık hep böyle :silah::KK53:. Kahvalti meselesine gelince ben hala hergun hazırlıyorum :110: bazen kalkamiyorum alarmi bile duymuyorum kek yiyo bide 1 tanede yetmiyor 2 tane kek yiyo kocan kek yedide ise gidiyo diyo :KK47:
İlla herşey önlerine gelecek. Bende gıcık oluyorum. Dolapta herşey var çıkar ye.hayret bişey.. Alışmışlar kadını köle gibi kullanmaya..

Back