Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım çok şükür inancımız var herşeyin Allahtan geldiğine inanıyoruz ve sadece akan göz yaşları ona karşı acizliğimizin göstergesi.. sadece Allaha hayırlı sağlıklı evlat nasip et hayrlı zamanda diye dua ediyorum elimden gelen başka bişey yok zaten..
Bende insanların yanında dalgaya alıyorum ama içten içe çok üzülüyorum canım. Çok zor yorucu olacağını tahmin etsem de insan evde çocuk sesi arıyo sevdiği adamın ve kendi canından bi parça olsun istiyo.. Allah hrkese tüm isteyenlere nasiip etsin.. bakıp özendirmesin Rabbim

Aynen canım yaramız derin sınav büyük... O videoda içimden neler koptu.. O da çok zor kavuşmuş melinaya.. İnşallah bize de nasip olur

Tesekkur ederim canim rabbim isteyen herkese sagliklica nasip etsin insallah..

İnşallah en yakın zamanda bebeklerimiz için mutluluk göz yaşı aksın o gözlerden canım..
Duânı okudum canım. Allahım kabul eylesin. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin gülüm inşallah... Duânı okurken su gibi akıp gitti. Tez vakitte mucizeni göndersin Yüce Mevlam ablacım...

Duânı okudum canım. Allahım kabul eylesin. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin gülüm inşallah... Duânı okurken su gibi akıp gitti. Tez vakitte mucizeni göndersin Yüce Mevlam ablacım...
Ayyy aminnn Leyla ablacım Allah razı olsun ağzına sağlık.. inşallah içinden geçen gibi olur da bir an önce hem tüm bekleyeen arkadaşların hem senin hemde benim olur hayırlı sağlıklı bi evladım.. Allah yardımcımız olsun nasip etsin hayırlısıyla inşallah.. biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz takdir Allah'ın

insallah normal dogumla gelir bebegin canim bol hareket bol hurma bu dönemde hayirla dogar insallah
aynen yeni nicke ihtiyacım varrr helpp :)
bende mi degistirsem acana nick
Artik hamilelik bitiyor bi foto daha yukle yahu Sonra #tb yaparsin özlersin Simdilik stalk iyidir
kiz alpi geride durma ismini dede bizde seni taniyalim
leylos durum ne test ne zaman yapiyorsun

Gunaydin canimmm. Ben vallahi kiyafet hazırlığı sandim :). Psikolojik olarak hazirlanmak :))))). Benim psikolojim her zaman hazir galiba . Valla ise gidecekmis bugun bende o zaman gekince gezmeye giturceksin dedim . Dunde 2 tane pantolon aldim gözümde yesilde kaldi onuda alicammm . Ya gerçekten bende sevmiyorum spontan olmayan iliskiyi anlasmali gibi ben gidiyorum sende gel su isi halledelim artık hep böyle . Kahvalti meselesine gelince ben hala hergun hazırlıyorum bazen kalkamiyorum alarmi bile duymuyorum kek yiyo bide 1 tanede yetmiyor 2 tane kek yiyo kocan kek yedide ise gidiyo diyo

Amin gülüm inşallah. Rabbim cümlemize nasip etsin kuzum..

insallah normal dogumla gelir bebegin canim bol hareket bol hurma bu dönemde hayirla dogar insallah

bende mi degistirsem acana nick

kiz alpi geride durma ismini dede bizde seni taniyalim

leylos durum ne test ne zaman yapiyorsun
Şuanda test yapmayı düşünmüyorum canım. Beklemedeyim şimdilik.. Nikini de değiştirme sakın

İlla herşey önlerine gelecek. Bende gıcık oluyorum. Dolapta herşey var çıkar ye.hayret bişey.. Alışmışlar kadını köle gibi kullanmaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…