- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Fazla yaramaz uyumayan bebek yapmışım sen uyuyanindan yap emiAdamlar ruhsuz kız napalım.. sıpa ya bak sen insan azcık uyur yaramaza bakk
Ayy nebilim canım ya kafayı yedim iyiceçalışan anne psikolojisi işte daha anne olmayan hatta
dimi yaa bana daAl_pi nin kızı olcakmış gibi geldi sağlıklı hayırlı olsun da
Simdiden iki kiz tahmini geldi ☺ senle ters laleden ♡♡
Umarim iyidir kizım
Bacak ağrım var maalesef canım ya, bende yorulunca hep olurdu zaten pffGünaydın canım bacağın ağrıyo mu hala
neden olurmuş?
Günaydın canım benden iyilik sağlık, sen nasılsın?hayirli günler kizlar hayilri cumalar nasilsiniz
cok sükür iyiym canim birazdan uyku moduna girecegimBacak ağrım var maalesef canım ya, bende yorulunca hep olurdu zaten pff
Günaydın canım benden iyilik sağlık, sen nasılsın?
Hissiyatim var da korkumdan simdilik susma hakkimi kullaniyorum ☺ Cinsiyete kadar susayim sonra tahminimi soylerim Rabbim nasip ederse o gunleri insallah ..senin bi hissiyatin varmi . Iyi tabi annesi kalbi atsin diye buyuyo suan
Bana da kal geliyo bazen eve gelince kiziyorum kendime o kimki diyorum ☺ Ters giderse kaydimi baska yere alirim ne var diyorum ..ay alpi bazen bana kal geliyo cvp veremiyorum
Ayyy başla tabi, İnan ben örgü örerken hiç kafama birşey takmıyorum sadece örgüye konsantre bide sevdiğim dizi olsun tamamdırİyiyiz canım sen nasılsın,
mide bulantıların başladı mı?
ben örgüye hiç merak sarmadım ya
elime yakıştıramadım ne biliyim
ama bu kış diyorum ufak ufak başlasam mı
=)
iyiyiz canım benim, senin yoğunluk nsl gidiyor?
İyiyim abla bende bugün bi başım dönmeye başladı..Sağol canım iyiyim çok şükür. Pazartesi ye kadar bekleyecem inşallah gelmez 9 ay canım... Sen nasılsın?
Tamam o zmaan tahmin alirizHissiyatim var da korkumdan simdilik susma hakkimi kullaniyorum ☺ Cinsiyete kadar susayim sonra tahminimi soylerim Rabbim nasip ederse o gunleri insallah ..
Bana da kal geliyo bazen eve gelince kiziyorum kendime o kimki diyorum ☺ Ters giderse kaydimi baska yere alirim ne var diyorum ..
Bugün 30.gün canım.. Pazartesi yi bekliyorum inşallah Rabbim nasip etmiştir.. Duanızı eksik etmeyin gülüm.. Sende fazla iş yapma kendini yorma tatlım..İyiyim abla bende bugün bi başım dönmeye başladı..
İnsALLAh gelmeZ insaAllah.. günün geçti mi peki ?
Duamdasin ablacim güzel haberler verirsin bizlere insaAllah ...Bugün 30.gün canım.. Pazartesi yi bekliyorum inşallah Rabbim nasip etmiştir.. Duanızı eksik etmeyin gülüm.. Sende fazla iş yapma kendini yorma tatlım..
Allah razi olsun kızlar. Amin inşallah. ağzınıza yüreğinize sağlık ♥
Amin canım inşallah ya... Rabbim hayırlısını nasip etsin.. Bekliyorum bakalım..Hadi Leylacım Bi güzel haber de senden alalım bu ay inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?