Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

E-brulim canım benim Allah razı olsun insaAllah devamı gelir..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasin hep dua ediyorum..
Prensesi öp teyzeleri onu cok seviyor..

Ve Aleyküm selam kuzucum..
Nasilsin prensesimiz de iyidir insallah öpüyorum sizi coook

İyi haftasonları canlar tabi ben çalışıyorum o ayrı canınızın istediğini yapanileceğiniz sağlıklı musmutlu hafta sonlarınız olsunn
Sağol canım iyiyim çok şükür. Pazartesi ye kadar bekleyecem inşallah gelmez 9 ay canım... Sen nasılsın?
Ne zaman olman gerekiyodu abla gecikti mi adet? İnşallah hamilesindir de 8 ay daha gelmez

Fazla yaramaz uyumayan bebek yapmışım sen uyuyanindan yap emi . Senn çocukta yaparsin kariyerde
Kız o isteyerek mi yapılıyo bi anlat hele içine ne katıyon yaparken ben çok sevdiğim yakın bebeklere diyorum bak katmışlar buna sevmelere doyamıyom kızın büyüsünde sana nasıl arkadaş nasıl yardımcı olcak görsen o zaman yaramazlıklarını unutcan.. mesela annem bana hep derki iş yapmak istemediğim zaman bekarken senş boşuna mı doğurdum yapcan tabi sen öle deme ama insan ayar oluyo

A.s. canım inşallah sen ve kızın iyisinizdir. Tatlı bi nedenden dolayı burda yoksun ama özleniyosun bil

Amiiin amiin cnm
Degisik ya bi yandan bütün enerjisini aliyor insanin sipalar bi yandan da deşarj ediyorlar her seye ragmen muhtesemler :)
Çok yorucudur eminim insan 1 taneyle zor uğraşıyo ama sizde kişi başına 2 çocuk düşüyo ama Allah yardımcınız tabi ki şüphesiz bide evlat olmasa sevilmese bakılmaz yaa ama evlat işte var mı ötesi yoktur herhalde..

Uykuluyken yaparsan bebegi bebekte uykucu olur belki . Ayy ters Lalem ben bissuru is guc yapardim genede anneme yaranamazdim . Aksam bide babama sikayet ederdi bizi hic is yapmıyorlar yardim etmiyorlar diye bi surat asardi babam hemen noldu derdi bi bakardikki aglayarak bizi sikayet ediyo . Bu huyundan nefret ederdim . Hala oyle durduk yere söylenir bi sorun varmis gibi davranir . Bende öyle olmam insallah . Simdi biz senle salata yapcaz demi diyorum guluyo ama yaparmi bilemem . Ben yemek yaparken beni izlemeyi seviyo sasiriyo . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…