Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Yorgun olunca sinir geliyo insana :)) . Cnm yeterki gelsin Allah bi yola koyar. Ayyu cnm ogun beni deli etti yemek yedik eve geldik rutin tw izledik uyuttum besige koydum biz gerdekteyken 3 kere uyandı sabaha kadarda yarim saatte bi agladi ceset gibiydim

Kizlae bsey sorucam.kan pihtilasmsi dusuklerdr kalp durmasi durumundami.oluyr yani kalbi olusmadiyss bebegin kan pihtilalasmasi yokmudr fikri olan?
Fikrim yok ama benim biri kimyasal birindede kalp atisini aldiktan sonra dustu .. Kan pihtilasmam var .. Senin nasil oldu anlatirsan belki yardimci olabiliriz..

Oh oh masallah hepsine . Bende tadim yaptırıyorum vermeyince kiziyo soyleniyo :)))

Sanmam canım. Sen onu hemen birakmicsksinki çoktan sana alisir anne bi yana dunya bi yana gözüyle guduyo valla :))) . Once hayal etceksinki gerceklessinn canisi

Cok gecmis olsun canım Allah sifa versin annene ve tum hastalara. Anne cok baska bisey gercekten .... aminnn canimm . Büyüyor tabi annesi niye buyumesin lutfen rahat olmaya çalış.

Adamlar ruhsuz kız napalım.. sıpa ya bak sen insan azcık uyur yaramaza bakk
Sanmam canım. Sen onu hemen birakmicsksinki çoktan sana alisir anne bi yana dunya bi yana gözüyle guduyo valla :))) . Once hayal etceksinki gerceklessinn canisi
Ayy nebilim canım ya kafayı yedim iyice çalışan anne psikolojisi işte daha anne olmayan hatta

Al_pi Eşinle isim düşünmüş müydünüz kız olursa şu erkek olursa şu olsun diye biz hep düşünüyoruz da sanki yarın doğum varmış gibi :))
Tabiki dusunmustuk ☺ Esim kız isimleri önermisti taaa sevgiliyken Bende erkek isimlerini önermistim .. Umut dünyasi canim hayal kurmadan da yaşanmıyor ki o yüzden herseyi konusuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…