Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar :)
Ilki 305 mis ben 395 demisim yalnislikla ☺ Simdiki sonucta 805 cikti şükür RabbimeDoktoru bekliyorum ameliyata girdi ..
Kızlar doktordan geliyorum çok şükür Rabbime kesecigimiz göründü,10 gun sonra kalp atışı için çağırdı ben 15 gün sonra giderim..
Hemde karnimdan baktı gördü vajinal muayene beni mahvediyordu..çok şükür yaa..
Bende kimseye söylemeyi düşünmüyorum.digerinde duymayan kalmamıştı arayan arayana masaAllah..böyle gayet sakinim,sizler varsiniz Allah razı olsun..
yerim ben bunlari cok tatli cok güzeller canim ALlah saglik versin birlikte huzurla yasamak nasip etsin
Günaydın güzeller, hayırlı cumalarımız olsun, yüreğimizden gecen duaların kabul olduğu bir cuma olsun...
nasılsınız? Ben çok şükür iyiyim , kış geldi örgü örsem iyi olur diyorum var mı aramızda başlayan? Tabi evime gidince![]()
hayirli günler kizlar hayilri cumalar nasilsiniz
Gittim geldim kadin dogumcun yazmadan yazamıyoruz ilk aylar önce önermiyoruz zaten dedi bana
ayni yogunluk devam canim simdi 3 gün evdeyim sükür dinlenmece vakti banaiyiyiz canım benim, senin yoğunluk nsl gidiyor?
Abuu basladi asi takvimi desene bende pazrtesi gideyim kayit yaptirayim .. Sonra banada kizmasinlar ☺Gittim geldim kadin dogumcun yazmadan yazamıyoruz ilk aylar önce önermiyoruz zaten dedi bana
Kayıt açtılar ocakta ilk aşım varmış..![]()
Abuu basladi asi takvimi desene bende pazrtesi gideyim kayit yaptirayim .. Sonra banada kizmasinlar ☺
Saye- sagol canim Sizlerin destegi sevinci o kadar motive ediyor ki insani ❤
Sela veriliyor burda Rabbim herkese bu duyguyu yasamayi sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahhhhh...
dua sıra listesini özelime atarmısın alpişim ya...baştaki liste eskiymiş...Tabiki dusunmustuk ☺ Esim kız isimleri önermisti taaa sevgiliyken Bende erkek isimlerini önermistim .. Umut dünyasi canim hayal kurmadan da yaşanmıyor ki o yüzden herseyi konusuyoruz![]()
Canım benim allah razı olsun...gören gözle alakalı o senin guzelligin kalbinin guzelligi canim rabbim bu mübarek gün hürmetine daha fazla bekletmesin inşallah kelebek teyzesifour dahlia Geçmişi okudum, dördüzlerini paylaşmışsın, sen yüreği ne kadar geniş, ve o kadar iyi bir insansın ki..
Sevgiyle kucaklıyorum seni ve o minik kelebekleri...
cok sevindim bennn hadi darsi keseye ve kalp atislarina insallah alpim
iki güzel habercok sevindim canim
yerim ben bunlari cok tatli cok güzeller canim ALlah saglik versin birlikte huzurla yasamak nasip etsin![]()
@Ebush_354 dün duanı okumuştum ama yazdım mı emin olamadım
M M_atruska senin duanıda okudum Rabbim ikinize de tüm isteyenelere de hayırlı sağlıklı eblat nasip etsin en yakın zamanda
Al_pi
Canlarim Allah hepinizden razi olsun ağzınıza yüreğinize sağlık ♥
Sağol canım iyiyim çok şükür. Pazartesi ye kadar bekleyecem inşallah gelmez 9 ay canım... Sen nasılsın?