Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman olman gerekiyodu abla gecikti mi adet? İnşallah hamilesindir de 8 ay daha gelmezSağol canım iyiyim çok şükür. Pazartesi ye kadar bekleyecem inşallah gelmez 9 ay canım... Sen nasılsın?
Kız o isteyerek mi yapılıyo bi anlat hele içine ne katıyon yaparkenFazla yaramaz uyumayan bebek yapmışım sen uyuyanindan yap emi. Senn çocukta yaparsin kariyerde
![]()
Çok yorucudur eminim insan 1 taneyle zor uğraşıyo ama sizde kişi başına 2 çocuk düşüyoAmiiin amiin cnm
Degisik ya bi yandan bütün enerjisini aliyor insanin sipalar bi yandan da deşarj ediyorlar her seye ragmen muhtesemler :)
hamile misin yoksaKizlar dua listesinin yarisina kadar okudum @deeploneliness dedigi gibi dua bana ugurlu geldi.. rabbim hepimizin dualarini kabul etsin :)
Hamilemisin canim .. Çok sevindim takvimi görünce dua her kapiyi aciyorKizlar dua listesinin yarisina kadar okudum @deeploneliness dedigi gibi dua bana ugurlu geldi.. rabbim hepimizin dualarini kabul etsin :)
Uykuluyken yaparsan bebegi bebekte uykucu olur belkiİyi haftasonları canlartabi ben çalışıyorum o ayrı
canınızın istediğini yapanileceğiniz sağlıklı musmutlu hafta sonlarınız olsunn
Ne zaman olman gerekiyodu abla gecikti mi adet? İnşallah hamilesindir de 8 ay daha gelmez
Kız o isteyerek mi yapılıyo bi anlat hele içine ne katıyon yaparkenben çok sevdiğim yakın bebeklere diyorum bak katmışlar buna sevmelere doyamıyom
kızın büyüsünde sana nasıl arkadaş nasıl yardımcı olcak görsen o zaman yaramazlıklarını unutcan.. mesela annem bana hep derki iş yapmak istemediğim zaman bekarken senş boşuna mı doğurdum yapcan tabi
sen öle deme ama insan ayar oluyo
A.s. canım inşallah sen ve kızın iyisinizdir. Tatlı bi nedenden dolayı burda yoksun ama özleniyosun bil![]()
Iyim canim sen nasilsin. Esim araba yikamaya gitti bende evdeyim gelince gezmeye gitcez. Birazcık aramiz bozuk canım sıkılıyor ondanPinkpinkblue nasilsin cani bugün tatil topik sessiz kimsecikler yok bdv de takiliyorum bende