Onun icin killanmadim tarihi degistir senin 6 hafta o zaman diyecektim ☺☺☺Aaa dogru cizgi netti . Biliyorsunki 1.5 2 katina cikiyo 2 3 gunde baya fark olur dedigin gibi ondan kaynaklidir. Herseyden killanma kız :))
Valla gide gele usandim alpim. Yol uzun ama cok güzelNe guzel ailenin yanindasin biz bayramlarda kactik bu sfer iki gun aile sonra tatil ☺
Ayyy kese kalp ikili test sonra cinsiyet yol uzun
Amin canim amin sende aksatma git doktora duzenli adet ol belki kendiliginden bile gelirAmin canım saolasın hepimize nasip etsin sizin gibi mıtluluk inşş ben de duaları fazla fazla okurum :)
Bizim iki ailede ayri ucta bizim ömrümüz hep yollarda geciyor ama olsundu gezmek iyidir ☺ Hamilelik herkes icin ayri özeldir ben hamile kiyafetine bakip bakip agliyordum dusun sen tattin daha iyi biliyorsun tadini birde ..Valla gide gele usandim alpim. Yol uzun ama cok güzelokadar acilar cektim hala hamile grunce hevesleniyorum :))
Yanlış mı yazdım acaba heyecandan bir bakayım heleOnun icin killanmadim tarihi degistir senin 6 hafta o zaman diyecektim ☺☺☺
Kırıp icilen 15 gun ara ile veriyo alpi burdaki dr . D vit yuksek olan bi insanogluyla karsilasmadim henuzAmin canim amin sende aksatma git doktora duzenli adet ol belki kendiliginden bile gelirbirde progestan zararli degil ya olmadi onu kullanirsin adeti duzenliyor ya oda .. D vitaminin dusuktur mutlaka al d vitamini eczaneden kir haftada bir ic .. Bunlar onemli
Hehe herkesi killandirdim kiz bisi olmaz bir hafta erken dogar cok cok ☺Yanlış mı yazdım acaba heyecandan bir bakayım hele
BenKırıp icilen 15 gun ara ile veriyo alpi burdaki dr . D vit yuksek olan bi insanogluyla karsilasmadim henuz
Hehe herkesi killandirdim kiz bisi olmaz bir hafta erken dogar cok cok ☺
Ben yemek yapmaya gidiyorum yoksa aç kalacagiz gorusuruz yine
Evet alpicim burda yazmak istemiyorum suanki dusuncelerimi .birilerini uzmek istenem kesinlikle o yollardan bende gectim. Sadece sunu söyleyim o kdar heveslenirdimki hemen hamile pant almistim . Allahim herkesin gönlüne göre versin evlatla evlat hasretiyle sinamasin aminn.Bizim iki ailede ayri ucta bizim ömrümüz hep yollarda geciyor ama olsundu gezmek iyidir ☺ Hamilelik herkes icin ayri özeldir ben hamile kiyafetine bakip bakip agliyordum dusun sen tattin daha iyi biliyorsun tadini birde ..
30 sa ohaBen30 cikmisti bence gayet guzel
Icsinde 15 gun arayla icsin
Kırıp icilen 15 gun ara ile veriyo alpi burdaki dr . D vit yuksek olan bi insanogluyla karsilasmadim henuz
Evet canım onu istiyorum ilk etapta bende 2-3 gündür aşırı kasık ve bel ağrım var acaba yumurtlama mı var diye merakımdan ovulasyon testi almıştım ondan birini denedim hafif 2. Çizgi belirdi ama sonunu mu yakalıcam yoksa yeni mi yumurtlucam bilemedim.. Eylül başında test yaptırmıştım d vitaminim birwz düşük çıktı ama doktor ilaç vermediAmin canim amin sende aksatma git doktora duzenli adet ol belki kendiliginden bile gelirbirde progestan zararli degil ya olmadi onu kullanirsin adeti duzenliyor ya oda .. D vitaminin dusuktur mutlaka al d vitamini eczaneden kir haftada bir ic .. Bunlar onemli
Hamilelikte onemli canim ya devit 3 al ic yada krilip icilenden al ic 2 tl mi ne canim 2 kutu al 15 gun arayla ic .Benim d vitaminim 16 çıktı canım dusuk yazıyor sağlık ocağında gebelik testi yaptırirken onada bakmış doktor.devletteki doktor bisey demedi ama bana.
Tamam Tatlim o zaman ben alayim bir sorun olmaz di mi ?Hamilelikte onemli canim ya devit 3 al ic yada krilip icilenden al ic 2 tl mi ne canim 2 kutu al 15 gun arayla ic .
İnşallah canım.. tabi öyle sağlıklı hayırlı evlat olsun da ne fark eder..Sagol canim dualariniz sayesinde insallah 9 ay sonra mucizeme kavusacagim ..
Soyle fikrini dusunceni canim niye cekiniyorsun .. Rabbim saglik versin hayirlisini versin kiz erkek hic farketmez ..
Geçen bi topik gördüm alpi eski topik baktım da hepsi çoluk çocuğa karışmış resmen hala devam ediyolae muhabbete boyut değişmiş sadece artık konuştukları şeyler inşallah bizde öyle oluruz..Bende uzak diyordum ama uzaklar bir anda yakin oldu .. Imkansiz diye birsey yok Rabbim yeter ki ol desin.. Ben inaniyorum bir gun bu topikte bebegini kucagina almayan kimse kalmayacak
Canım çok şükür Allah sağlıkla kucağına aldığını söylemeyi de nasip etsin..Kızlar doktordan geliyorum çok şükür Rabbime kesecigimiz göründü,10 gun sonra kalp atışı için çağırdı ben 15 gün sonra giderim..
Hemde karnimdan baktı gördü vajinal muayene beni mahvediyordu..çok şükür yaa..
Bende kimseye söylemeyi düşünmüyorum.digerinde duymayan kalmamıştı arayan arayana masaAllah..böyle gayet sakinim,sizler varsiniz Allah razı olsun..
Aynen öyle canım.. hayırlısı olsun yaa ikiz olursa bakmak sıkıntı ya annemi de çağırırım kv ile bakarlar ya da ben işten çıkarım ylına göre değişir kredi durumuna göre.. ikiz olursa bi keyif çocuğu yaparım diyorum ama 35 im de filanCanla basla elinden geleni yap canim ama kafana takmamaya çalış olur mu. Belkide bi kiz bi oglan olur 1 tasla 2 kus :)
Cnmmmm yazdım ama etiketleyemedim seni
Amin canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?