- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Slm cnmm .ben pink nasılsinn kizin nasillYa aaaa aaaa inanılmaz sevindirm şuan. Hiçbir şey okumadım sadece takvimi gördüm. Tüylerim diken diken.Allahım sen çok büyüksün. Çok çok cokkkk sevindimmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm cnmm .ben pink nasılsinn kizin nasillYa aaaa aaaa inanılmaz sevindirm şuan. Hiçbir şey okumadım sadece takvimi gördüm. Tüylerim diken diken.Allahım sen çok büyüksün. Çok çok cokkkk sevindimmmm
Atdan atılmaz satsan satilmsz :)))ohh afiyet olsun canim. bende yemek yapiyorum esim gec gelecek gene yemek gec yenecek gelsin kilolar
kiz sesli güldüm haaa
anaaa o kadin hala senin komsun mubosgec onu sen biz variz burada
![]()
Gozun aydin canim saglikla kucagina almak nasip olsun insallah :)Ilki 305 mis ben 395 demisim yalnislikla ☺ Simdiki sonucta 805 cikti şükür RabbimeDoktoru bekliyorum ameliyata girdi ..
Canim gerçekten baya yiprandi ben cok yazmak istemiyorum o senin gibi degil olumlu olamiyor bisey demesede hissediyorum canim Allah yardimcisi olsun. Vanim bemce sen adet olursan git basla su femaraya o kurude yaparsin yakiyida cakariz ohhh gelsin bebislerCanım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun gelecek yıl bebeğiniz kucağınızda kutlayın nice senelere inşallahhh..
Canım kanuniye mi gidiyosun sende bende başlamak istiyorum ama göze alamıyorum yaa bana biraz da uzak kalıyo hattta baya 3 vesait.. uzun mu süreç rapora kadar?
Onu halletti canım ameliyat oldu rahim darmış bide girinti vardı güzel geçmiş operasyon ama olmadı işte nasip o da baya yıprandı..
Çılgın kız yaa kovaya mı sıkıştınbende süt maydanoz buharı deniycem bakalım hsgden sonra 3 ay bitiyo olmazsa kasımda gel femara verim dedi dr bakalım
Ne kötü kadın o ya piiiis içi kötü ya çocuk hissetmiş demek ağlamış. İnsan olsaydıda ne güzel arkadaşça gidip gelsydiniz ya işte bazıları değişik
@LeYLa_21 abla demişmiydim hatırlamıyorum ama geçmiş olsun kısçene inşallah hemencik iyileşir prenses![]()
Bebek hisseder tabii sevmedigini anlamis fa aglamis kuzum
Olsun kuzucum sen en dogrusunu yaparsin en azindan belki utanir yaptiklarindan da yapmaz bidaha..
Allah saglikla kullanmayi nasip etsin kuzum rek eksik bebis suan saglikla gelsin de kullansin kuzucuk :)
Çarşamba gününe kese icin cagirdi .. Ignelere basladim canim 2 bitti bugun 3deyim hic dusunme yeterki saglikla dogsun da ne olacak vurunurum diyorsun .. Ben kendim yapiyorum o kadar tedavilerde igneyi karnima yapamadim bunda yapiyorum walla ☺Günaydın canım, doktor görüşmenden sonra yazarsın..
İğneleri vurmaya başladın dimi,
ben de vurulacağım biliyosun,
nasıl yapıcam filan çok düşündürüyo beni.
Amin canim insalllah ..
Amin canim darisi dileyen isteyen herkese bol bol dua ediyorum Rabbim dua kardeslerime de bu duyguyu yasatsin insallah ..Gozun aydin canim saglikla kucagina almak nasip olsun insallah :)
Çarşamba gününe kese icin cagirdi .. Ignelere basladim canim 2 bitti bugun 3deyim hic dusunme yeterki saglikla dogsun da ne olacak vurunurum diyorsun .. Ben kendim yapiyorum o kadar tedavilerde igneyi karnima yapamadim bunda yapiyorum walla ☺
Simdi gordum masallah canim bak hersey yolunda gidiyor sende artik kotu dusunme karninda bi minis var buyut onu annesi ye ic yat
Tedavidemisin xanim. Uzunnsure aradan sonra gelince bi garip oldum kim ne yapiyor hic bilmiyorumYaparım da canım düşünüyorum işte.
Zaten ufak bir iğneymiş doktorum öyle demişti,
ben de tek gende çıktı, o yüzden hafif bir şey vericek
o da önlem amaçlı, senin bir kaybın var
riske atamam dedi.
Çarşamba keseyi görürsünüz şekerim,
Çok şükür bugünlere..
Tedavidemisin xanim. Uzunnsure aradan sonra gelince bi garip oldum kim ne yapiyor hic bilmiyorum![]()
Pco geçtimi canim ? Ne zaman cektireceksin cnm bellimi ins temiz cikar .Yok canım ben ara verdim,
rahim filmi istedi doktor,
rahim filminden sonra gel bakalım dedi,
yumurtalıklar normal diyo
tüplerden şüpheleniyo sanırım. .
805 cikti canimcim
Benimde önlem amacli zaten yoksa obemli bir pihtilasma degil diyor doktorlar kayiplar olunca riske atmamak icin verdi .. Keseyi bile gormeden verdi bide ☺Yaparım da canım düşünüyorum işte.
Zaten ufak bir iğneymiş doktorum öyle demişti,
ben de tek gende çıktı, o yüzden hafif bir şey vericek
o da önlem amaçlı, senin bir kaybın var
riske atamam dedi.
Çarşamba keseyi görürsünüz şekerim,
Çok şükür bugünlere..
Sonucu beklerken oldum oldum dirildim aklimdan deger dusmus bile olabilir diye gecerken 1bucuk kat artmis cok sukur rabbime ..Simdi gordum masallah canim bak hersey yolunda gidiyor sende artik kotu dusunme karninda bi minis var buyut onu annesi ye ic yat![]()
Amin canım saolasın hepimizin inş
Çok sevindimm 9 ay boyunca herşey istediğin gibi ilerlesin inşallah :)Ilki 305 mis ben 395 demisim yalnislikla ☺ Simdiki sonucta 805 cikti şükür RabbimeDoktoru bekliyorum ameliyata girdi ..
Öğrenince yazarım ilacı canım inşallah bizde güzel haberler alcaz bi gün :)evet canım pcos var eskişehirdeyim özel hastaneye gidiyorum ama bakalm sonuç alabilecek miyim arkadasınız kime gitti ve hangi ilacı verdi bi arastırayım hem