- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
hamur isi candir ama ben ayda bi anca yerim nerdn geliyor bu kilolar onu analamiyorum isteAynen hamurişi candırrvalla o konuda rahatım Allahtan canım yoksa işim işti benim de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamur isi candir ama ben ayda bi anca yerim nerdn geliyor bu kilolar onu analamiyorum isteAynen hamurişi candırrvalla o konuda rahatım Allahtan canım yoksa işim işti benim de
İtiraf ediyorum annemlere gittiğimizdee hamurişini abartıyorumhamur isi candir ama ben ayda bi anca yerim nerdn geliyor bu kilolar onu analamiyorum iste![]()
Amin kuzum inşallah@deeplonelinessEbush_354 kizlar dualarinizi okudum Allah gönlünüzden geceni hayir eylesin ve nasip etsin hayirlisiyla insalllah
Al_pi okudum canim
ben cok sIk gitmiyorum neyseki yoksa annemde sürekli ekMek falan yapar yaniİtiraf ediyorum annemlere gittiğimizdee hamurişini abartıyorum![]()
Bende maalesef gidemiyorum onlar izmirde ben istanbulda ama gittiğimde sağlam gidiyoo maaleesefben cok sIk gitmiyorum neyseki yoksa annemde sürekli ekMek falan yapar yani
Canım sağolasın Istanbul trafiğinde ise gitmeye çalışıyorumÖzlemim nasılsın ya bugün nette sorun vardı giremedim o yüzden duanı okuyamadım yarın hemen okurum hakkını helal et kuzum ya
evet canım pcos var eskişehirdeyim özel hastaneye gidiyorum ama bakalm sonuç alabilecek miyim arkadasınız kime gitti ve hangi ilacı verdi bi arastırayım hempko mu var sende canım benimde bi arkadaşım pko lu doktor ona bi hap verdi hemen o ay hamile kaldı sen bi sonuç alamıyosan adetin içinde doktoru iyi araştır derim kime gidiyosun
inşallah süper cıkacak sonucun :) hiç bi sorun olmaz :)Günaydin herkese .. Kan verdim heyecanla sonuc bekliyorum![]()
Günaydin canım heyecanlı bekleyişGünaydin herkese .. Kan verdim heyecanla sonuc bekliyorum![]()
inşallah süper cıkacak sonucun :) hiç bi sorun olmaz :)
Ilki 305 mis ben 395 demisim yalnislikla ☺ Simdiki sonucta 805 cikti şükür RabbimeGünaydin canım heyecanlı bekleyişNe zaman çıkar sonuç?
Günaydin herkese .. Kan verdim heyecanla sonuc bekliyorum![]()
_Verda_
Güzelim nasılsın anneciğin nasıl tekrar tekrar cok gecmis olsun acil sifalar versin..
Bu arada o gebelik polikliniklerine karnı burnunda da gidiceksin doguma da gidiceksin inaniyorum Rabbim nasip edecek :)
Şuan aksam ezani okunuyor burada..
Rabbim hepimize en en en hayirlisini yasamayi nasip etsin herseyin..
Dualarimizi dosdogru yapabilmeyi nasip etsin..
Dualari kabul olunan kullaribdan olmamizi nasip etsin insallah.. Amin..
Kızlar nasılsınız?