Wallahi ne planlar ne projeler yapmistim cift cizgiyi gorunce hersey uctu gitti aklimdan ☺ Aile hekimligine gittim kan verip aksam supriz yapacaktim ki aile hekimligi sali gunu kan almiyormus..O zaman ben görememişim canım çok bildirim vardı,
ben eğer yakalarsam çift çizgiyi sürpriz bir şekilde vermek istiyorumm
bir senede çok zor şeyler yaşadık, eşimi değişik bir şekilde sevindirmek istiyorum
bakalım, nasip. . .
=)
Rabbim nasip etsin yeter ki. .
Wallahi ne planlar ne projeler yapmistim cift cizgiyi gorunce hersey uctu gitti aklimdan ☺ Aile hekimligine gittim kan verip aksam supriz yapacaktim ki aile hekimligi sali gunu kan almiyormus..
En yakin hastane bile cok uzak bana bende aksama kadar bekleyemedim hemen ogreneyim diye msj attim testin resmini ☺
Oda şok oldu zaten ..
Rabbim nasip etsin insallah supriz yapmayi en kisa zamanda ..
valla canım ilaç kullanmadan olamıyorum adetEvet bugün oldum maalesef.Zaten geceden hissettirdi kasık ağrılarımdan. Normalde senin adetin düzenli değildi dmi o yüzden olmamıştır benim hep gününde gelir iğneden 15 gün geçti geldi şaşmadı yine.Senin kaç gün atıyosa yine o kadar atar heralde canım
Canım inan hiç bilmiyorum çağırıp duruyorlar yarinda gidecem sonra bir yada iki hafta gitmicem cagirsalarda..İnşallah canım allah razı olsun..
kanuni'ye devam edicek misin
gebelik takibinde?
İnşallah canım kullanıcı değişikliği yapmışsın
=)
sen unutulur musun hiç!
dördüzleri öp bizim yerimize..
Evet canim anlami 4 yildiz cicegi:)))Guatrdan ameliyat oldu canım parça kötü çıktı, alıp temizliycekler
tekrardan ameliyat olucak yani..
Sağolasın..
Evet canim anlami 4 yildiz cicegi:)))
canimsin seviyorum seni
Annenne de cok gecmis olsun canim insallah temizlenir ilerlemez iyi olur annecigin canimiz bizim onlar rabbim dermanini da verir icini ferah tut
valla canım ilaç kullanmadan olamıyorum adet
pko mu var sende canım benimde bi arkadaşım pko lu doktor ona bi hap verdi hemen o ay hamile kaldı sen bi sonuç alamıyosan adetin içinde doktoru iyi araştır derim kime gidiyosunvalla canım ilaç kullanmadan olamıyorum adet
Canım inan hiç bilmiyorum çağırıp duruyorlar yarinda gidecem sonra bir yada iki hafta gitmicem cagirsalarda..
Gebe polikinikleri ayrı oraya yönlendirirler sanırım herşey yoluna girince.acikcasi belli bir süre kanuni' ye gitmeyi ddusunuyorum devam ederse.Hastane kalabalık ama güzel yinede büyük konusmayayim hersey yolunda gider insALLAH
Geçmiş olsun leylacım nesi var prensesin?kızım kaç gündür hasta canım ya...çocuk bir türlü atlamadı gribi..deli olacam...bilmem bugün ruh halim iyi değil...
Aaa ben sutu baska bisey saniyordum :))). Sifa olsun bebis olsun
Tekrar gecmis olsun canimGuatrdan ameliyat oldu canım parça kötü çıktı, alıp temizliycekler
tekrardan ameliyat olucak yani..
Sağolasın..
Aaa ben sutu baska bisey saniyordum :))). Sifa olsun bebis olsun
eline saglik canimOlur canim en sona ekliyorum unuttugum varsa soyleyin cidden farkinda degilim ..
en güzeli canim icin ferah bebis Allah"a emanet insallahKuzum ben biraktim Allaha emanet Rabbim nasip ettiyse dogacak zaten sıkıntıya strese gerek yok once olsa simdiye kadar 50 sayfa yazi okumustum o normal mi bu belirtimi diye simdi hic bisi yapmiyorum duami ediyorum hepiniz icin de
amin canim at tabii hep tedirginsin sen cok fazla arastirma kurcalama inslalah hersey güzel olacak.Haklisin Tatlim yok yok bugün attım bütün kotu düşünceleri bir kenara alpinde dediği gibi Allaha emanetiz duamizi ederiz bolca..
Anın tadını çıkaralım. Güzel dusunup güzel olsun insaAllah.
Rabbim sizlerede nasip etsin insaAllah
hosgeldin canim aramizaMerhaba hanimlar..ben yeni katiliyorum araniza baska bir topikte @Elcanki ve @LeYLa_21 arkadasim :) bu duanin en can alici noktasi uzaktan bakma kismi beni cok etkiledi.evet simdilik uzaktan bakiyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..dualarimiz kabul olsun insallah..
Al_pi canim ne ignesi oluyorsun..hamilesin galiba adini duydum tebrik ederim saglikla kucagina alirsin insallah
Insallah masip olurda yaparsın cabim sende. Heheheh 43 te olmuş olabilir 3 hafta once 15 gunum var diyodu daha dun gene hamileydi :))) . Valla gercekten ilgisi var sanirim harketli olmakla kolay doğumun ben öldüm sanmistim
sagol zeynepcim benim isler iste kosturmacaCanım iyiyim, seni buralarda göremeyince merak ettim..
iyiyiz canim sen nasilsinKızlar nasılsınız?
Geçmiş olsun leylacım nesi var prensesin?
haha yerim seni kız.. yok kuzum sütün icine dogruyosun maydonozu kaynatip buharina oturuyosun sifa olur insallah amiiin amin.. sen nasilsin Defne balı nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?