• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Genelde İlk aşılama tutmuyomuş öyle duymuştum bende ama umut fakirin ekmeği .Sen özelde mi oldun devlette mi ücretini merak ettim bende çok pahalı diyenler oldu
Tatlim ben tüp bebek merkezinde yaptirmistim..
İlk diye endiselendik iyi olsun ddik.
O yüzden pahalı tuttu benimki.
Ama anlasmali ozellerde 1600-1800 arası oluyormus.. kullandığn iğne dozuna gore fiyatta değişiklik oluyor bazen.
Suan ben devlette tedavi görüyorum aşılama pahalı tutunca.
Orada da prosedür var 4 kere klomen tedavisi sonra aşılamaya geciyorsun 2yada3 kere en som çare tüp bebeğe geciyorsun.
Ben ikinci klomen tedavisinde gebe kaldım catlatma iğnesi almadim kendiliğinden çatliyordu..
Umudunu kaybetme banada doktor su kapıdan giren beş kişiden birinde tutar demişti.tuttu ama olmadı vardır bir hayır..

bana da 3 ay klomen olmazsa sonra aşılamaya geceğiz dedi sen adet oldun mu ben hala olmadım
Evet bugün oldum maalesef.Zaten geceden hissettirdi kasık ağrılarımdan. Normalde senin adetin düzenli değildi dmi o yüzden olmamıştır benim hep gününde gelir iğneden 15 gün geçti geldi şaşmadı yine.Senin kaç gün atıyosa yine o kadar atar heralde canım

Tatlim ben tüp bebek merkezinde yaptirmistim..
İlk diye endiselendik iyi olsun ddik.
O yüzden pahalı tuttu benimki.
Ama anlasmali ozellerde 1600-1800 arası oluyormus.. kullandığn iğne dozuna gore fiyatta değişiklik oluyor bazen.
Suan ben devlette tedavi görüyorum aşılama pahalı tutunca.
Orada da prosedür var 4 kere klomen tedavisi sonra aşılamaya geciyorsun 2yada3 kere en som çare tüp bebeğe geciyorsun.
Ben ikinci klomen tedavisinde gebe kaldım catlatma iğnesi almadim kendiliğinden çatliyordu..
Umudunu kaybetme banada doktor su kapıdan giren beş kişiden birinde tutar demişti.tuttu ama olmadı vardır bir hayır..
Benim bu ay klomen 2. kullanışım oldu iğne ilkti ama olmadı bi kaç ay geçsin bide aşılamayı denicez bakalım iğnelerde sırf hormon aslında arka arkaya denememek gerek vücudun dinlenmesi lazım

Evet Manisada yaşıyorum ben doktorum Ömer Dündar daha çatlatma iğnesinden önce aşılama mı yapsak demişti o zaman iğneyle şansımı denemek istedim olmadı şimdi biraz ara verelim dedik bi iki ay sonra aşılama önerdiği için düşünmeye başladık.Benim eşimde çok ciddi değerlerde olmasa da morfoloji bozukluğu var acaba o yüzden mi tavsiye etti bilemedim
Bende istanbuldayim canim çoğu doktor önermiyor aşılamayı şans olarak cok az diyorlar. Hatta ben eski doktoruma güvenmeyip başka bir doktorda yaptırdım ama tutmadı. Sonrasında eşim o hastaneye gitti başka bir doktorla konuşurken burada eşim aşılama yaptı ama tutmadi dedi doktorun dediği burada yapılan çoğu aşılama tutmuyor zaten boşuna yapmışsınız illa aşılama yapmak istiyorsanız herşeyi içinde olan kliniklerde yaptırın sperm yıkamasını dışarda yapıp burada aşılama yapıyorlar ama tuttuğunu ben duymadım demişti basımızdan asagiya kaynar su döküldü :( boşuna emek caba umut hepsi boşa gitti aradan 1 sene geçtikten sonra bu süre içinde klomen de kullandım ama olmadı en son çare tüp bebekti kısmet işte

dualarinizin emeklerinizin karsiligini aldiniz ay cok guzel bir haber uzun zamandir bakmiyordum _Verda_ _Verda_ bebegim unutmamissin etiketlemomissin cansin can senin de güzel haberini alacagiz insallah biliyorum.

İnşallah canım kullanıcı değişikliği yapmışsın
=)
sen unutulur musun hiç!
dördüzleri öp bizim yerimize..

:KK46::KK46::KK46::KK46:
:KK200::KK200::KK200::nazar:

Benim bu ay klomen 2. kullanışım oldu iğne ilkti ama olmadı bi kaç ay geçsin bide aşılamayı denicez bakalım iğnelerde sırf hormon aslında arka arkaya denememek gerek vücudun dinlenmesi lazım
Canım aslında devletteki doktorum klomen tedavisi gordugun doktordan rapor alirsan direk aşılamaya geçeriz demisti ben 4-5 kere gordum önceden..
Seninde dediğin gibi ilaçlar hormon yüklediği için eşimle çok dusunduk istemedik rapor klomene devam ettik..
Hayırlısı bakalım insaAllah herşey yolunda gider.
Sende gerek kalmadan bu zaman içinde kendiliğinden hamis kalirsin :)

Bende istanbuldayim canim çoğu doktor önermiyor aşılamayı şans olarak cok az diyorlar. Hatta ben eski doktoruma güvenmeyip başka bir doktorda yaptırdım ama tutmadı. Sonrasında eşim o hastaneye gitti başka bir doktorla konuşurken burada eşim aşılama yaptı ama tutmadi dedi doktorun dediği burada yapılan çoğu aşılama tutmuyor zaten boşuna yapmışsınız illa aşılama yapmak istiyorsanız herşeyi içinde olan kliniklerde yaptırın sperm yıkamasını dışarda yapıp burada aşılama yapıyorlar ama tuttuğunu ben duymadım demişti basımızdan asagiya kaynar su döküldü :KK43: boşuna emek caba umut hepsi boşa gitti aradan 1 sene geçtikten sonra bu süre içinde klomen de kullandım ama olmadı en son çare tüp bebekti kısmet işte
Boşuna umut oluyo desene.Bende en iyisi aşılama için tüp bebek merkezi bakayım oralar daha özenli oluyo demekki.İnşallah bu sürede kendiliğinden gelir benimde bebişim tüm bunlara gerek kalmadan.Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Canım aslında devletteki doktorum klomen tedavisi gordugun doktordan rapor alirsan direk aşılamaya geçeriz demisti ben 4-5 kere gordum önceden..
Seninde dediğin gibi ilaçlar hormon yüklediği için eşimle çok dusunduk istemedik rapor klomene devam ettik..
Hayırlısı bakalım insaAllah herşey yolunda gider.
Sende gerek kalmadan bu zaman içinde kendiliğinden hamis kalirsin :)
Amiiiiinnnnnn inşallahh yaa bu üç ay hiç bişey denemicem rahat olmaya çalışayım diyorum bakalım herşeyi denedim soğan kürü keçiboynuzu kürü incir kürü kupa tuttuk olmadı biraz akışına bırakayım bakalım inşallah olur

Boşuna umut oluyo desene.Bende en iyisi aşılama için tüp bebek merkezi bakayım oralar daha özenli oluyo demekki.İnşallah bu sürede kendiliğinden gelir benimde bebişim tüm bunlara gerek kalmadan.Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Amin canim benim :) en iyisi bence tüp bebek merkezleri yada tam teşekküllü hastaneler daha iyi olur ha bana olmadı belki senin ki tutar herşey olabilir herkesin bünyesi farklı doktorlar artık bizleri hasta olarak degil para olarak görüyorlar bu nedenle ilk önce doktora güvenmek gerekiyor. İnsallah hiç bu evrelere gerek kalmadan hamile kalırsın kendiliğinden:)

Yaaaaa hepsini okuyamadım bileeeeee nasıl mutlu oldum nasııııııl Al_pi Al_pi cnm maşallah Rabbim kucagınA almayı nasip etsin.. bak sende hmn sür ayağını maşallah nazar değmesin topigimize... İnan içim mutluluk doldu :KK200::nazar: gelsin bebişler dolsun göbişleeeeeer :anneadayı:
Surdum ayagimi hemde bol bol dua ettim dilimden dusmuyor dua kardeslerim rabbim bana bu mutlulugu nasip etti kendiliginden geldi . Dilerim herkesede nasip eder bizde burda seviniriz insallah bizimkilerde 9 ay dururlar ☺
Takviminde hayirli olsun insallah ..

Enyam seni ekledik bile ☺ hsevda soyledi ben unutmusum seni .. Aklim ucuk bu aralar kusura bakmayin

İyi yapmışsın canım eşin nasıl tepki verdi diye sordum
onu da görmedin galiba,
ama çok normal,
seni anlıyorum g ü l ü m

İyi yapmışsın canım eşin nasıl tepki verdi diye sordum
onu da görmedin galiba,
ama çok normal,
seni anlıyorum g ü l ü m
Onu sen gormemissin yazdim dun ☺ Esim bu gercek mi dedi inanamadi baskasinin mi testi dedi saskinligini atamadi halada saskiniz kendiliginden olacagina ihtimal vermedigimiz icin asiri saskiniz ..

Onu sen gormemissin yazdim dun ☺ Esim bu gercek mi dedi inanamadi baskasinin mi testi dedi saskinligini atamadi halada saskiniz kendiliginden olacagina ihtimal vermedigimiz icin asiri saskiniz ..

O zaman ben görememişim canım çok bildirim vardı,
ben eğer yakalarsam çift çizgiyi sürpriz bir şekilde vermek istiyorumm
bir senede çok zor şeyler yaşadık, eşimi değişik bir şekilde sevindirmek istiyorum
bakalım, nasip. . .

=)

Rabbim nasip etsin yeter ki. .

93055581921840dcc4864f8d6a1eca22.jpg

Back