Aslında hep evde yatıyorum ya çıkmayacak çocuk yerinden böyle giderseKizzz ne dolasip duruyosun :) .suan tam kacinci hafta canim dogum normal mi görünüyor
Saol canım acıkmışım valla :)Ooh afiyet olsun kuzucum gez tabi alisveris trafigi de vardir sizde simdi tatli heyecanlar :)
:)))))) oto koltugunu daha ben almadim cok pahalilar bee bide kocaman :)) . Ay canim Allah yardimcin olsun ins normal yaparsın guzel bir deneyimAslında hep evde yatıyorum ya çıkmayacak çocuk yerinden böyle giderse
Bugün 36+0 canım, kısmetse normal istiyorum ama pazartesi günü kontrolde suyu sınırdaydı. Haftalık gidicem artık zaten.
Saol canım acıkmışım valla :)
Nerdeyse alınacak bişey kalmadı gibi, bugün son olarak oto koltuğunu aldım nihayet indirime girince :)
Ya aaaa aaaa inanılmaz sevindirm şuan. Hiçbir şey okumadım sadece takvimi gördüm. Tüylerim diken diken.Allahım sen çok büyüksün. Çok çok cokkkk sevindimmmm
Merak ettigini biliyordum o yuzden aklima geldin hemen etiketledim .. Hersey yolunda giderse bir kisi daha muradina ermis olacak insallah .. ❤Ya aaaa aaaa inanılmaz sevindirm şuan. Hiçbir şey okumadım sadece takvimi gördüm. Tüylerim diken diken.Allahım sen çok büyüksün. Çok çok cokkkk sevindimmmm
Erkek bebekler de ya erken geliyor yada gec ☺ Saglikla dogsunda er yada gec .. Artik iyice agirlasmistirsin .. Isim neye karar verdiniz yoksa isimsiz mi doguracan ☺Aslında hep evde yatıyorum ya çıkmayacak çocuk yerinden böyle giderse
Bugün 36+0 canım, kısmetse normal istiyorum ama pazartesi günü kontrolde suyu sınırdaydı. Haftalık gidicem artık zaten.
Nerdeyse alınacak bişey kalmadı gibi, bugün son olarak oto koltuğunu aldım nihayet indirime girince :)
ohh afiyet olsun canim. bende yemek yapiyorum esim gec gelecek gene yemek gec yenecek gelsin kilolarumutLatahzen Saye-
Ben de iyiyim kızlar sağolun :)
Çarşıda dolaştım biraz bugün yorulmuşum.
Kocam nöbetçi anneme geldim :)
Yemek yicem inşallah birazdan :)
Evet agri icin alcam ben zaten yoksa almazdim(çarpıldı.)
anaaa o kadin hala senin komsun muBak noldu bi kere geldi bize benim heme risk vardi yatiyorum gördü ilaclarimi falan kv de bizdeydi hevesli hevesli dusuk riskinmi var dedi ama nasil hevesli adi kadin. Sonrada bende hamileyim dedi gerine gerine :)))) o haliyle bina temizledi aylarca . Simdi bugun gene rastladim gene dogurmamis .canim evinde bisey eksikse kapimi caliyor bende mecbur veriyorum. Gecen defneyi aldi kucagina defne bi agladi sevmedi kadini :)))) cok gorgusuzler canim sonucta oda hamile bende ona giderdim insanliklari yok hic ama doğusunda ben gidip utandiricam onu
Sağol canım okul soğuktu orda üşüttü hasta oldu.. Düzelemedi bir türlü düzgün yemiyor içmiyor.. Bu gün daha iyi teyzesi sağolasın... Sen nasılsın bebiş iyimi?Kızlar nasılsınız?
Geçmiş olsun leylacım nesi var prensesin?
Merak ettigini biliyordum o yuzden aklima geldin hemen etiketledim .. Hersey yolunda giderse bir kisi daha muradina ermis olacak insallah .. ❤
Sen nasilsin kizin nasil ?
Sagol canim benim ❤ Yapsin bol bol yaramazlik yapsin nazli bebisler onlar kizamazsiniz da ☺İnşallah her şey yolunda gidecek kalpten inanıyorum kardeşim olsa bu kadar sevinirdim cnm benim çok güzel olacak.
Kızım da iyi napsin yaramazlık yapıyor bol bol:)
Bak noldu bi kere geldi bize benim heme risk vardi yatiyorum gördü ilaclarimi falan kv de bizdeydi hevesli hevesli dusuk riskinmi var dedi ama nasil hevesli adi kadin. Sonrada bende hamileyim dedi gerine gerine :)))) o haliyle bina temizledi aylarca . Simdi bugun gene rastladim gene dogurmamis .canim evinde bisey eksikse kapimi caliyor bende mecbur veriyorum. Gecen defneyi aldi kucagina defne bi agladi sevmedi kadini :)))) cok gorgusuzler canim sonucta oda hamile bende ona giderdim insanliklari yok hic ama doğusunda ben gidip utandiricam onu
Aslında hep evde yatıyorum ya çıkmayacak çocuk yerinden böyle giderse
Kızlar bu aylar baya bi hamile haberi aldık allah tamamına erdirir insallah :) bugünde kuzenimin Esinin hamile olduğunu öğrendik onlarda sıkıntı yoktu 6-7 aydın deniyorlardı Allah'a şükür haberlerini aldık :) sıra tüm isteyenlerde öyle bir sürüdük ki ayaklarımızı darısı sizin başınıza insallah tek tek haberlerinizi duyarız :)
Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun gelecek yıl bebeğiniz kucağınızda kutlayın nice senelere inşallahhh..Oyyyyy kuzum Bnm inşallah hepimiz Doğum heyacanımızı paylaşırız burada... annem çok şükür her günü daha iyiye gidiyor... bu arada bugün evlilik yıldönümümüzdedim pazar günü beni yemeğe götür akşamları çok bulantım oluyor çok halsiz oluyorum... darısı herkeseeeeee olsun valla okadar Mutlu oldum ki inşallah peş peşe hep gzl hbrleri paylaşırız...
Canım kanuniye mi gidiyosun sende bende başlamak istiyorum ama göze alamıyorum yaa bana biraz da uzak kalıyo hattta baya 3 vesait.. uzun mu süreç rapora kadar?Canım inan hiç bilmiyorum çağırıp duruyorlar yarinda gidecem sonra bir yada iki hafta gitmicem cagirsalarda..
Gebe polikinikleri ayrı oraya yönlendirirler sanırım herşey yoluna girince.acikcasi belli bir süre kanuni' ye gitmeyi ddusunuyorum devam ederse.Hastane kalabalık ama güzel yinede büyük konusmayayim hersey yolunda gider insALLAH
Onu halletti canım ameliyat oldu rahim darmış bide girinti vardı güzel geçmiş operasyon ama olmadı işte nasip o da baya yıprandı..Insallah canim. Tuh zelihaya uzuldum ya ama rahmiters mi ne bisey demistin onu halletimi ? Yok.canim ben buhar olarak sicak suya oturmustum popom legende kalmistida gulmustuk. Ben ekstrayaki yapmistim canim . Evet o gicik kadin baba bebek görmeyede gelmedi gorgusuzler
38den sonra istediği Zaman gelsin inşallah :) bu günlere eriştik ya çok şükür Allah'a.Erkek bebekler de ya erken geliyor yada gec ☺ Saglikla dogsunda er yada gec .. Artik iyice agirlasmistirsin .. Isim neye karar verdiniz yoksa isimsiz mi doguracan ☺
Sağol şekerim size de afiyet olsun :)ohh afiyet olsun canim. bende yemek yapiyorum esim gec gelecek gene yemek gec yenecek gelsin kilolar
Geçmiş olsun leylacım bu aralar mevsim geçişinden dolayı salgın var maalesef. Çabucak toparlar inşallah.Sağol canım okul soğuktu orda üşüttü hasta oldu.. Düzelemedi bir türlü düzgün yemiyor içmiyor.. Bu gün daha iyi teyzesi sağolasın... Sen nasılsın bebiş iyimi?
Sağol canım, âmin inşallah.Allah saglikla kullanmayi nasip etsin kuzum rek eksik bebis suan saglikla gelsin de kullansin kuzucuk :)
canim cekti kiz pastayi keske benim olsaSağol şekerim size de afiyet olsun :)
Bi posta daha yedim şimdi çayla
canim cekti kiz pastayi keske benim olsa
posta mi demis ooo
Hic gülecegim yoktu kız Allah iyi etsin
Nası canın cekmisse bi postayı pasta diye okudun demek
posta mi demis oooyav ne güldüm kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?