Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kizzz ne dolasip duruyosun :) .suan tam kacinci hafta canim dogum normal mi görünüyor
Aslında hep evde yatıyorum ya çıkmayacak çocuk yerinden böyle giderse
Bugün 36+0 canım, kısmetse normal istiyorum ama pazartesi günü kontrolde suyu sınırdaydı. Haftalık gidicem artık zaten.

Ooh afiyet olsun kuzucum gez tabi alisveris trafigi de vardir sizde simdi tatli heyecanlar :)
Saol canım acıkmışım valla :)
Nerdeyse alınacak bişey kalmadı gibi, bugün son olarak oto koltuğunu aldım nihayet indirime girince :)

:)))))) oto koltugunu daha ben almadim cok pahalilar bee bide kocaman :)) . Ay canim Allah yardimcin olsun ins normal yaparsın guzel bir deneyim

Ya aaaa aaaa inanılmaz sevindirm şuan. Hiçbir şey okumadım sadece takvimi gördüm. Tüylerim diken diken.Allahım sen çok büyüksün. Çok çok cokkkk sevindimmmm
Merak ettigini biliyordum o yuzden aklima geldin hemen etiketledim .. Hersey yolunda giderse bir kisi daha muradina ermis olacak insallah .. ❤
Sen nasilsin kizin nasil ?

Erkek bebekler de ya erken geliyor yada gec ☺ Saglikla dogsunda er yada gec .. Artik iyice agirlasmistirsin .. Isim neye karar verdiniz yoksa isimsiz mi doguracan ☺

umutLatahzen Saye-
Ben de iyiyim kızlar sağolun :)
Çarşıda dolaştım biraz bugün yorulmuşum.
Kocam nöbetçi anneme geldim :)
Yemek yicem inşallah birazdan :)
ohh afiyet olsun canim. bende yemek yapiyorum esim gec gelecek gene yemek gec yenecek gelsin kilolar
Evet agri icin alcam ben zaten yoksa almazdim (çarpıldı.)
kiz sesli güldüm haaa
anaaa o kadin hala senin komsun mu bosgec onu sen biz variz burada

Kızlar nasılsınız?

Geçmiş olsun leylacım nesi var prensesin?
Sağol canım okul soğuktu orda üşüttü hasta oldu.. Düzelemedi bir türlü düzgün yemiyor içmiyor.. Bu gün daha iyi teyzesi sağolasın... Sen nasılsın bebiş iyimi?

Merak ettigini biliyordum o yuzden aklima geldin hemen etiketledim .. Hersey yolunda giderse bir kisi daha muradina ermis olacak insallah .. ❤
Sen nasilsin kizin nasil ?

İnşallah her şey yolunda gidecek kalpten inanıyorum kardeşim olsa bu kadar sevinirdim cnm benim çok güzel olacak.
Kızım da iyi napsin yaramazlık yapıyor bol bol:)

İnşallah her şey yolunda gidecek kalpten inanıyorum kardeşim olsa bu kadar sevinirdim cnm benim çok güzel olacak.
Kızım da iyi napsin yaramazlık yapıyor bol bol:)
Sagol canim benim ❤ Yapsin bol bol yaramazlik yapsin nazli bebisler onlar kizamazsiniz da ☺

Bebek hisseder tabii sevmedigini anlamis fa aglamis kuzum
Olsun kuzucum sen en dogrusunu yaparsin en azindan belki utanir yaptiklarindan da yapmaz bidaha..

Allah saglikla kullanmayi nasip etsin kuzum rek eksik bebis suan saglikla gelsin de kullansin kuzucuk :)

Kızlar bu aylar baya bi hamile haberi aldık allah tamamına erdirir insallah :) bugünde kuzenimin Esinin hamile olduğunu öğrendik onlarda sıkıntı yoktu 6-7 aydın deniyorlardı Allah'a şükür haberlerini aldık :) sıra tüm isteyenlerde öyle bir sürüdük ki ayaklarımızı darısı sizin başınıza insallah tek tek haberlerinizi duyarız :)

Hayirlisi olsun Allah tamamina erdirsin tüm hamile arkadaslarimiza sag salin kucagina almayi nasip etsin.. Bana ve tüm isteyen arkadaslarima da Rabbim hayirli zamanda hayirlisiyla nasip etsin insallah :)

Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun gelecek yıl bebeğiniz kucağınızda kutlayın nice senelere inşallahhh..
Canım kanuniye mi gidiyosun sende bende başlamak istiyorum ama göze alamıyorum yaa bana biraz da uzak kalıyo hattta baya 3 vesait.. uzun mu süreç rapora kadar?

Onu halletti canım ameliyat oldu rahim darmış bide girinti vardı güzel geçmiş operasyon ama olmadı işte nasip o da baya yıprandı..
Çılgın kız yaa kovaya mı sıkıştın bende süt maydanoz buharı deniycem bakalım hsgden sonra 3 ay bitiyo olmazsa kasımda gel femara verim dedi dr bakalım
Ne kötü kadın o ya piiiis içi kötü ya çocuk hissetmiş demek ağlamış. İnsan olsaydıda ne güzel arkadaşça gidip gelsydiniz ya işte bazıları değişik
@LeYLa_21 abla demişmiydim hatırlamıyorum ama geçmiş olsun kısçene inşallah hemencik iyileşir prenses

Erkek bebekler de ya erken geliyor yada gec ☺ Saglikla dogsunda er yada gec .. Artik iyice agirlasmistirsin .. Isim neye karar verdiniz yoksa isimsiz mi doguracan ☺
38den sonra istediği Zaman gelsin inşallah :) bu günlere eriştik ya çok şükür Allah'a.
İsimsiz valla hala bebişim. Eşim kayınpeder adını koymak istiyor ben istemiyorum o yüzden adını koyamıyoruz.
Kayınpeder adını başka seçeceğimiz ismin yanına istiyor ama ne gerek var yahu.

ohh afiyet olsun canim. bende yemek yapiyorum esim gec gelecek gene yemek gec yenecek gelsin kilolar
Sağol şekerim size de afiyet olsun :)
Bi posta daha yedim şimdi çayla

Sağol canım okul soğuktu orda üşüttü hasta oldu.. Düzelemedi bir türlü düzgün yemiyor içmiyor.. Bu gün daha iyi teyzesi sağolasın... Sen nasılsın bebiş iyimi?
Geçmiş olsun leylacım bu aralar mevsim geçişinden dolayı salgın var maalesef. Çabucak toparlar inşallah.
Ben de iyiyim şükür, bebiş de iyi yalnız suyu sınırdaymış.

Allah saglikla kullanmayi nasip etsin kuzum rek eksik bebis suan saglikla gelsin de kullansin kuzucuk :)
Sağol canım, âmin inşallah.
Allah isteyen herkese hamilelik ve bütün hamilelere de sağlıkla kavuşmak nasip etsin.
Bu ay çok bereketli oldu, kızlar ayaklarını iyi sürüsün de herkes bebişli olsun topikte inşallaaahhhhh.

Kartanesi_26 canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, seneye bebişinizle kutlayın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…