- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Aminnn tum hamislereeline saglik canim
en güzeli canim icin ferah bebis Allah"a emanet insallah
amin canim at tabii hep tedirginsin sen cok fazla arastirma kurcalama inslalah hersey güzel olacak.
hosgeldin canim aramiza
Allah bi avazda kurtarsin insallah komsunu
sagol zeynepcim benim isler iste kosturmaca
iyiyiz canim sen nasilsin
Aaaa canim ben cok inaniyorum buna.Belaların 1. Kat semaya indigi sefer ayındayız.
Bu gece 1. Gecesi.
Efendimiz SAV bugün ölüm hastalıgına tutulmustur.
Sefer ayında levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320000 bela inmektedir.
Bu ayda her gün 100 defa "La havle ve la kuvvete illa billahil aziym" denilmelidir.
Okuyandan en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela kaldırılır.
Bilmeyen kardeşlerimize iletelim.
" Kim hayra vesile olursa hayrı yapan gibidir. "
Kizzz ne dolasip duruyosun :) .suan tam kacinci hafta canim dogum normal mi görünüyorumutLatahzen @hsevda
Ben de iyiyim kızlar sağolun :)
Çarşıda dolaştım biraz bugün yorulmuşum.
Kocam nöbetçi anneme geldim :)
Yemek yicem inşallah birazdan :)
hatta ben bu sutu deneyecektim kaynatip buharina oturacaktim carpilirim diye korkmustum . Iyi canim ayagimda salliyorum suan
umutLatahzen @hsevda
Ben de iyiyim kızlar sağolun :)
Çarşıda dolaştım biraz bugün yorulmuşum.
Kocam nöbetçi anneme geldim :)
Yemek yicem inşallah birazdan :)
Aaaa canim ben cok inaniyorum buna.
Çok iyi oldu canım sağolsın.. sana vesile oldu inşallah bizde olur10 ekim @deeploneliness
11 ekim @Ebush_354
12 ekim @Saadetim33
13 ekimAl_pi
14 ekimu-mutlu lale
15 ekimKartanesi_26
16ekim @vesselam_
17ekimumutLatahzen
18 ekim @LeYLa_21
19ekim @hsevda
20 ekim @Semra24
21 ekim @Elcanki Kizlar ilk sayfadaki liste bu bence hemen baslayalim sirayla devam edelim gelen olursa altta ekleriz katilmayan olmaz sanirim .. Kartanesi mesgul bu aralar olsun onada biz okuruz ne dersiniz
Aminnn İnşallah hamileyimdirOooo o kafayi hemen kes at :). Insallah hamilesindir canim buarada zeliha noldu hamilemi ? Bak esin ne kdar rahat sende oyle olmaya calis lutfen canim. Valla uyutmuyo canim yaa . Bugun ne olursa olsun o is bende evlilik yıldönümüm
Senin o gıcık komşumu o kız hamile miii.. içinde mi tutmaya karar vermiş diileri çıkınca doğuraydıKizlar benim karşı komsu 40 haftayı gecti hala dogurmadi .hastaneyede gitmiyo galiba. Millet ne garip ne dayanikli o haliyle bir is yapıyo akliniz durur
Eskiler cok sey biliyor canimm bemce sen yakiyida dene ayni zamanda ins faydasi olur. Inanarak yaparsan gercekten faydasi oluyor ben cok inaniyorum buna . Sagol teyzesi Rabbim sanada sizlerede nasip etsin aminnnValla ne yalan soyliyim ben de aylardir biliyorum bunu ama cesaret edip yapamadim hatta ilk bana bunu bi ablam tavsiye etti eskilerden bi ebe anlatmis vermis tarifi bu sekilde yaparmis kadinlar eskiden cok da ise yararmis ama yapmamistim ben Büsradan cesaret aldim sagolsun :)
Ya ben o Bal ı yerim yerim yeriiiim benim icin de sev kokla annesi kurban olsunlar ona masallah kuzuma subhanallah.. ♡
Eskiler cok sey biliyor canimm bemce sen yakiyida dene ayni zamanda ins faydasi olur. Inanarak yaparsan gercekten faydasi oluyor ben cok inaniyorum buna . Sagol teyzesi Rabbim sanada sizlerede nasip etsin aminnn
Eskiler cok sey biliyor canimm bemce sen yakiyida dene ayni zamanda ins faydasi olur. Inanarak yaparsan gercekten faydasi oluyor ben cok inaniyorum buna . Sagol teyzesi Rabbim sanada sizlerede nasip etsin aminnn
Insallah canim. Tuh zelihaya uzuldum ya ama rahmiters mi ne bisey demistin onu halletimi ? Yok.canim ben buhar olarak sicak suya oturmustum popom legende kalmistida gulmustukÇok iyi oldu canım sağolsın.. sana vesile oldu inşallah bizde olur
Aminnn İnşallah hamileyimdirzeliha aşılama yaptı tutmadı canım o beklemede bişey yapmıyo şuan.. bende olmazsa bu ay maydanoz buharını yapcam sende yapmıştın hiroş a hamile kaldığın ay sanki..
Bu arada evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım kızınla ve eşinle uzuuuunca sağlıklı mutlu yıllarınız olsun.. o iş sende ayarlarsın kızını azcık uyusun ayıp
Senin o gıcık komşumu o kız hamile miii.. içinde mi tutmaya karar vermiş diileri çıkınca doğuraydı
Agrilarinda gecer hemYakı almam bi türlü nasip olmadidenicem onu belimde duzlesme var agrim da oluyo en azindan ona sifa olur belkim :) :)
Insallah canim. Tuh zelihaya uzuldum ya ama rahmiters mi ne bisey demistin onu halletimi ? Yok.canim ben buhar olarak sicak suya oturmustum popom legende kalmistida gulmustuk. Ben ekstrayaki yapmistim canim . Evet o gicik kadin baba bebek görmeyede gelmedi gorgusuzler
Agrilarinda gecer hem
Kartanesi_26 sen eklisin zaten listede okuyabildigini oku onemli degil listeyi secmedik herkesi ekledik okuyamayana bizler okuyacagiz ..
Bu arada evlilik yildonumunuz kutlu olsun nice saglikli huzurlu yillara ..
umutLatahzen canim bende inaniyorum rabbim kazadan beladan uzak tutsun bol bol cekin ..
Bak noldu bi kere geldi bize benim heme risk vardi yatiyorum gördü ilaclarimi falan kv de bizdeydi hevesli hevesli dusuk riskinmi var dedi ama nasil hevesli adi kadin. Sonrada bende hamileyim dedi gerine gerine :)))) o haliyle bina temizledi aylarca . Simdi bugun gene rastladim gene dogurmamis .canim evinde bisey eksikse kapimi caliyor bende mecbur veriyorum. Gecen defneyi aldi kucagina defne bi agladi sevmedi kadini :)))) cok gorgusuzler canim sonucta oda hamile bende ona giderdim insanliklari yok hic ama doğusunda ben gidip utandiricam onuAy onu ben de sorcaktim sana o hamilemiymis yaa demek sakliyoduaman gelmesin kiskancligindan gelmemistir hemde hamile yaa insan birazcik merhametli olur ne bileyim...
Sen aldaEvet agri icin alcam ben zaten yoksa almazdim(çarpıldı.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?