Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aminnn tum hamislere

Belaların 1. Kat semaya indigi sefer ayındayız.
Bu gece 1. Gecesi.
Efendimiz SAV bugün ölüm hastalıgına tutulmustur.
Sefer ayında levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320000 bela inmektedir.
Bu ayda her gün 100 defa "La havle ve la kuvvete illa billahil aziym" denilmelidir.
Okuyandan en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela kaldırılır.
Bilmeyen kardeşlerimize iletelim.

" Kim hayra vesile olursa hayrı yapan gibidir. "

Aaaa canim ben cok inaniyorum buna.

hatta ben bu sutu deneyecektim kaynatip buharina oturacaktim carpilirim diye korkmustum . Iyi canim ayagimda salliyorum suan

Valla ne yalan soyliyim ben de aylardir biliyorum bunu ama cesaret edip yapamadim hatta ilk bana bunu bi ablam tavsiye etti eskilerden bi ebe anlatmis vermis tarifi bu sekilde yaparmis kadinlar eskiden cok da ise yararmis ama yapmamistim ben Büsradan cesaret aldim sagolsun :)

Ya ben o Bal ı yerim yerim yeriiiim benim icin de sev kokla annesi kurban olsunlar ona masallah kuzuma subhanallah.. ♡

Çok iyi oldu canım sağolsın.. sana vesile oldu inşallah bizde olur
Oooo o kafayi hemen kes at :). Insallah hamilesindir canim buarada zeliha noldu hamilemi ? Bak esin ne kdar rahat sende oyle olmaya calis lutfen canim . Valla uyutmuyo canim yaa . Bugun ne olursa olsun o is bende evlilik yıldönümüm
Aminnn İnşallah hamileyimdir zeliha aşılama yaptı tutmadı canım o beklemede bişey yapmıyo şuan.. bende olmazsa bu ay maydanoz buharını yapcam sende yapmıştın hiroş a hamile kaldığın ay sanki..
Bu arada evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım kızınla ve eşinle uzuuuunca sağlıklı mutlu yıllarınız olsun.. o iş sende ayarlarsın kızını azcık uyusun ayıp
Kizlar benim karşı komsu 40 haftayı gecti hala dogurmadi .hastaneyede gitmiyo galiba. Millet ne garip ne dayanikli o haliyle bir is yapıyo akliniz durur
Senin o gıcık komşumu o kız hamile miii.. içinde mi tutmaya karar vermiş diileri çıkınca doğuraydı

Eskiler cok sey biliyor canimm bemce sen yakiyida dene ayni zamanda ins faydasi olur. Inanarak yaparsan gercekten faydasi oluyor ben cok inaniyorum buna . Sagol teyzesi Rabbim sanada sizlerede nasip etsin aminnn

Eskiler cok sey biliyor canimm bemce sen yakiyida dene ayni zamanda ins faydasi olur. Inanarak yaparsan gercekten faydasi oluyor ben cok inaniyorum buna . Sagol teyzesi Rabbim sanada sizlerede nasip etsin aminnn

Yakı almam bi türlü nasip olmadi denicem onu belimde duzlesme var agrim da oluyo en azindan ona sifa olur belkim :) :)

Insallah canim. Tuh zelihaya uzuldum ya ama rahmiters mi ne bisey demistin onu halletimi ? Yok.canim ben buhar olarak sicak suya oturmustum popom legende kalmistida gulmustuk . Ben ekstrayaki yapmistim canim . Evet o gicik kadin baba bebek görmeyede gelmedi gorgusuzler

Ay onu ben de sorcaktim sana o hamilemiymis yaa demek sakliyodu aman gelmesin kiskancligindan gelmemistir hemde hamile yaa insan birazcik merhametli olur ne bileyim...

Amin kuzum amiiiin hepimizi uzak etsin mevlam kazadam beladan..

Ay onu ben de sorcaktim sana o hamilemiymis yaa demek sakliyodu aman gelmesin kiskancligindan gelmemistir hemde hamile yaa insan birazcik merhametli olur ne bileyim...
Bak noldu bi kere geldi bize benim heme risk vardi yatiyorum gördü ilaclarimi falan kv de bizdeydi hevesli hevesli dusuk riskinmi var dedi ama nasil hevesli adi kadin. Sonrada bende hamileyim dedi gerine gerine :)))) o haliyle bina temizledi aylarca . Simdi bugun gene rastladim gene dogurmamis .canim evinde bisey eksikse kapimi caliyor bende mecbur veriyorum. Gecen defneyi aldi kucagina defne bi agladi sevmedi kadini :)))) cok gorgusuzler canim sonucta oda hamile bende ona giderdim insanliklari yok hic ama doğusunda ben gidip utandiricam onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…