• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

FB_IMG_1477407607793.jpg

_Verda_ _Verda_ @Ters Lale Ebush_354 Ebush_354 @deeploneliness vesselam_ vesselam_ LeYLa_21 LeYLa_21 Pinkpinkblue Pinkpinkblue kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum .. Tek tek alinti yapamadim .. Rabbim bana bu kadar sene sonra nasip etti ne olacagini bilmiyorum su an ama sadece anin tadini cikarmaya calisiyorum .. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin hic bir kimse evlatsiz kalmasin her daim duamdasiniz ..

_Verda_ _Verda_ @Ters Lale Ebush_354 Ebush_354 @deeploneliness vesselam_ vesselam_ LeYLa_21 LeYLa_21 Pinkpinkblue Pinkpinkblue kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum .. Tek tek alinti yapamadim .. Rabbim bana bu kadar sene sonra nasip etti ne olacagini bilmiyorum su an ama sadece anin tadini cikarmaya calisiyorum .. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin hic bir kimse evlatsiz kalmasin her daim duamdasiniz ..

Canım benim, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin,
eşine dedin mi peki
tepkisi nsl oldu?

@hsevda nerelerdesin canım?

Bencede canım işte doktor bu illa iki lafın arasına kötü bisey sokusturcak..ben bu ay hamile olacağına inandim hissetim şimdide bebegimin ben burdayım diyeceğine inanıyorum Allahın izniyle canım benim
Aman canm dr un bi dedigine inaniyosan bi dedigune inanmayacaksin . Bana yuzume bakarak gayet normal bi ifadeyle dogurmazsan bebeğin olebilir dedi . Ozmaan doğurtun beni dedim biz dogurtamayiz digumun kendisi baslamasi lazim dedi. Zehir ettiler hamileliği. Sende her seye aldiris etme canim Allah a emanetler sana buradayim anne diyecek

Canım benim, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin,
eşine dedin mi peki
tepkisi nsl oldu?

@hsevda nerelerdesin canım?
Sok gecirdi hic beklemiyordu yine bi his bi belirti bizlere isaret veriyor ama erkekler hic beklemiyor .. Gercek mi dedi inanmadi bu test baskasinin testimi dedi :) Tabi eve gelince salak salak gulup durduk birbirimize o kadar ;)

Al_pi Al_pi iiiiii nasıl sevindim anlatamam yaa maşallah ona değerin seni endişede bırakacak değer değil çok şükür bin şükür Allah'a.. bu maydanoz buharına bende bu ay karar vermiştim şimdi seni duyduktan sonra adet olursam ki kesin olurum yapcam
Dene mutlaka bence bana vesile oldu ama adetin biter bitmez yap ben oyle yaptim 4 gun ust uste yaptim buhar sonrasi da iliski olsun ben gun asiri yaptim ..

Duaya katilmak isteyenler adini yazip etiket yapsin mesela ben Al_pi Al_pi yaziyorum ben varim yani ikinci kisi Al_pi Al_pi yazip kendini yazsin en son yarin aksami bekler kac kisiysek duaya karar verir baslariz.
Bana kalirsa gecen haftayi duayi tekrar edelim derim ..
Ben @deeploneliness ;) duayı tekrar edelim bence de..

Canım bir bakayım kızlar ne yapıyor dedim,
senin testini gördüm..
Şok oldum inan!
Alpiiii diye sesli sesli bağırmışım
kendime hakim olamadım o an'da...

Rabbim hayırlı etsin inşallah..
Ben de kullanacağım kan sulandırıcı,
onları sakın ihmal etme tatlım. .

:KK200::KK200::KK200:
Doktor keseyi gormeden igne vermiyor normalde doktor gecmisimi bildigi icin igneyide verdi 200mg lik progestan coraspirin cleksan igne folbiol verdi bugun basliyorum hepsine ☺

Pinkpinkblue Pinkpinkblue ayy kuşum yaa omzundamı uyuyo ne tatlı kıız sende şikayet ediyon mis kokusuyla oturun ana kız işte bundan güzel tablo mu vaaar:KK36:
Yok canim sikayet etmiyorum cok guzel bi duygu ama ona yazik yuzu hep iz oluyo ;). Ben geldim hosgeldin ters lalem ;) nasilsinn

Aman canm dr un bi dedigine inaniyosan bi dedigune inanmayacaksin . Bana yuzume bakarak gayet normal bi ifadeyle dogurmazsan bebeğin olebilir dedi . Ozmaan doğurtun beni dedim biz dogurtamayiz digumun kendisi baslamasi lazim dedi. Zehir ettiler hamileliği. Sende her seye aldiris etme canim Allah a emanetler sana buradayim anne diyecek
Haklisin kuzum boşuna stres yaptım salak gibi ağladım ya. Dış gebelik olabilir belki şiddetli karın ağrısı kanama falan olursa gel hemen hastaneye diyo banaa yaaa psikolojimi bozdu resmen.ama degerinde kucuk ondanda gorunmeyebilir diyo..
Ama sizinle konustum ya rahatladim iyiyim şimdi. perşembe gidecem sonra diğer hafta gidecem..

Duaya katilmak isteyenler adini yazip etiket yapsin mesela ben Al_pi Al_pi yaziyorum ben varim yani ikinci kisi Al_pi Al_pi yazip kendini yazsin en son yarin aksami bekler kac kisiysek duaya karar verir baslariz.
Bana kalirsa gecen haftayi duayi tekrar edelim derim ..
Al_pi Al_pi ben varim canım

Back