• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kimse sormadi ben söyleyeyim bu ay neler yaptigimi ..
adetim biter bitmez 4 gun ust uste sut maydanoz buharina oturdum hep soyluyorlardi bana gunah nimete oturulur mu diyordum bu sefer yapacagim dedim tupleride aciyormus birde iltihabi akitiyormus ..
Yaptiktan sonra cok akintim oldu ve inanirmisiniz ilk iliskiden sonra goguslerim agrimaya basladi halada hafif agriyor dokununca .. Baskada bisi yapmadim ne dikkat ettim ne gun saydim.. En son adetin 12gunu mu ne iliski oldu o kadar ki salladim bu ay ..

Karindan bakti zaten gorunmesi imkansiz kontrol amacli bakti adet tarihim yarin aslinda .. Sabah atesimi ölçtüm normalde adete bi gun kala 36.4 cikar en fazla bu 36.8 cikti öyle olunca test yaptim kopkoyu cikti ..
Dokuz ay atesinin hep yuksek kalsin ins ; ) Geçen gün aklımdan geçmiştin. Nasip oldu şükür. Şimdi bekleme zamanı...

Dokuz ay atesinin hep yuksek kalsin ins ; ) Geçen gün aklımdan geçmiştin. Nasip oldu şükür. Şimdi bekleme zamanı...
Insallah canim Benim olmaz diyordum herkes dogum yapti bizde tık yok hala diyordum .. Insallah gercektir insallah devam eder.. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin ♡♡♡

Amin canım inşallah nasip olur bize de.. Aynen çyle maalesef öyle oldu.. 2 tane daha 5. Gün embriyomuz var bakalım ilerde toparlayınca deneyeceğiz:dua::KK200:
Canım sırayla güzel haberler alıyoruz. Elbet sıra bizlere de gelecek ;) o embriyolar sıkı sıkı tutunacak ins. Sadece biraz sabır etmemiz lazim...

Insallah canim Benim olmaz diyordum herkes dogum yapti bizde tık yok hala diyordum .. Insallah gercektir insallah devam eder.. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin ♡♡♡
Amin canım hatta benim hsg de rahim ağzı dar çıktı. Dr sorun olmaz demişti ama arastirdigimda gebeliği zorlastiran bir durummus. Acaba alpide de var mi diye dusunmustum sen de rahim ağzı yarasi vardi diye hatırlıyorum o da sebepmis darlığa. Öyle geçirmistim aklımdan hatta diyecektim sana gerek kalmadı neyse ki :KK66:

Canım sırayla güzel haberler alıyoruz. Elbet sıra bizlere de gelecek :KK66: o embriyolar sıkı sıkı tutunacak ins. Sadece biraz sabır etmemiz lazim...
İnşallah canım iple çekiyorum açıkcası o günleri hiç görmediğin bilmediğin birini deli gibi özlemek bizimkisi..

Mrb kizlar ben geldim ben pinklove :) geri acamadim defalarca ugrastim siteden geri dönüş olmadı. Bugun lisa alpinin haberini verincede lisa ile birlikte yeni adres alip actim :) ins beni kovmazlar :KK66:. Sizleri cok ozledim gecmis sayfalari okuma firsatim yok .zor zamanlar cok zor zamanlar gecirdim ama hepsi gecti gitti sukurler olsun rabbime kizim kucağımda . Bu yolda ugrasan herkese rabbim nasip etsin .yeni arkadaslar vardir eminim onlarlada zamanla tanışırim heralde :KK66:. Al_pi Al_pi canim o kadar cok sevindimki anlatamam suan gozlerim dolu dolu yaziyorum hersey cok guzel olsun senin icin ♡♡♡. Eee kizlar nasilsiniz ♡
Hoşgeldin canım nasılsın özledik seni

Amin canım hatta benim hsg de rahim ağzı dar çıktı. Dr sorun olmaz demişti ama arastirdigimda gebeliği zorlastiran bir durummus. Acaba alpide de var mi diye dusunmustum sen de rahim ağzı yarasi vardi diye hatırlıyorum o da sebepmis darlığa. Öyle geçirmistim aklımdan hatta diyecektim sana gerek kalmadı neyse ki :KK66:
Artik laparoskopiyi dusunuyordum yapsam mi acaba diye .. Benimde aklima elli tane sey gelmiyor degildi ignelerle gebe kaldim bir bucuk senedir hic birseyle gebe kalamiyorum diyordum.. Sen bu ayi degerlendirdin mi önemli ay hsg sansi arttiriyormus cunku ..

Artik laparoskopiyi dusunuyordum yapsam mi acaba diye .. Benimde aklima elli tane sey gelmiyor degildi ignelerle gebe kaldim bir bucuk senedir hic birseyle gebe kalamiyorum diyordum.. Sen bu ayi degerlendirdin mi önemli ay hsg sansi arttiriyormus cunku ..
Zamani varmis demekki...Gereginden fazla degerlendirmis olabiliriz:KK48: Ama gün aşırı olmasi lazim ya yine de çok umutlu değilim gecen seferki gebelikte tam anını yakalamistik ve belli bir perhiz süresi vardi..Hayırlısı olsun :)

Zamani varmis demekki...Gereginden fazla degerlendirmis olabiliriz:KK48: Ama gün aşırı olmasi lazim ya yine de çok umutlu değilim gecen seferki gebelikte tam anını yakalamistik ve belli bir perhiz süresi vardi..Hayırlısı olsun :)
Hakkinda hayirlisi umutlu olmadiginda geliyor diyorlar zaten :) Ben hic bilmiyorum anini hep gun asiri 14.gunune kadar iliski olsun diyorum o kadar :)

Hakkinda hayirlisi umutlu olmadiginda geliyor diyorlar zaten :) Ben hic bilmiyorum anini hep gun asiri 14.gunune kadar iliski olsun diyorum o kadar :)
Aslında en güzeli. Hiç takip etmemek lazım ;)

Al_pi Al_pi kız içim içime sığmıyor tebrik ettim bidaha edesim geldi bak:)
Sitesinden baksana sonuca yaa merak ettim
Baktim yazmiyor ☺Sagol canim ya ard arda guzel haberlerle gebe olmayan kalmayacak insallahhhhh ..
Bol bol dua edecegiz geride kalanlarin hemen arkamizda siraya girmesine insallah.. Tabi bizimkiler ne olacak bilmiyoruz ama takdiri ilahi ne desek bos..

Kızlar şimdi geldim doktordan kese görünmedi degerim 938 idi küçük ondan gorunmeyebilir iki gün sonra tekrar gel dedi çok endiseliyim ya.. hiç içimden gitmek gelmiyor doktora..
Bu değerle görünmez di mi ?

Kızlar şimdi geldim doktordan kese görünmedi degerim 938 idi küçük ondan gorunmeyebilir iki gün sonra tekrar gel dedi çok endiseliyim ya.. hiç içimden gitmek gelmiyor doktora..
Görünmez canim vajinal ultrosonda en az 1500 değer lazım ki gorunebilsin. O zaman da kese boyutu da 3 mm gibi bir sey olur. Her sey yolunda canim icini ferah tut..

Daha değerin görünmesi için düşük, haftaya gitseydin ya canım :)
Endişelenmene gerek yok.

Back