• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Mrb kizlar ben geldim ben pinklove :) geri acamadim defalarca ugrastim siteden geri dönüş olmadı. Bugun lisa alpinin haberini verincede lisa ile birlikte yeni adres alip actim :) ins beni kovmazlar ;). Sizleri cok ozledim gecmis sayfalari okuma firsatim yok .zor zamanlar cok zor zamanlar gecirdim ama hepsi gecti gitti sukurler olsun rabbime kizim kucağımda . Bu yolda ugrasan herkese rabbim nasip etsin .yeni arkadaslar vardir eminim onlarlada zamanla tanışırim heralde ;). Al_pi Al_pi canim o kadar cok sevindimki anlatamam suan gozlerim dolu dolu yaziyorum hersey cok guzel olsun senin icin ♡♡♡. Eee kizlar nasilsiniz ♡

Mrb kizlar ben geldim ben pinklove :) geri acamadim defalarca ugrastim siteden geri dönüş olmadı. Bugun lisa alpinin haberini verincede lisa ile birlikte yeni adres alip actim :) ins beni kovmazlar :KK66:. Sizleri cok ozledim gecmis sayfalari okuma firsatim yok .zor zamanlar cok zor zamanlar gecirdim ama hepsi gecti gitti sukurler olsun rabbime kizim kucağımda . Bu yolda ugrasan herkese rabbim nasip etsin .yeni arkadaslar vardir eminim onlarlada zamanla tanışırim heralde :KK66:. Al_pi Al_pi canim o kadar cok sevindimki anlatamam suan gozlerim dolu dolu yaziyorum hersey cok guzel olsun senin icin ♡♡♡. Eee kizlar nasilsiniz ♡
Aglatma beni zaten sen uyelik iptali yapinca cok uzulmustum topige giremedim uzun sure :(
Olsun geldin ya hemde kizinla geldin bize zor gunler gecti cok sukur artik ikinciye calisirsin :)))

Kusme alpim kusme geldim bak . Buyuyor teyze senin minigunin ablasi oldu bugun 4 aylik yaramaz bi kizim var. Tam karnimdaki gibi hic yerinde durmuyo :KK53:
Yaramaz olacak demistik zaten ☺ Olsun vakit su gibi gecer canin hic sıkılmaz sagligi yerinde olsunda varsiz yaramaz olsun ;)Masallah ona 4 ay oldu baksana ..

Aglatma beni zaten sen uyelik iptali yapinca cok uzulmustum topige giremedim uzun sure :KK43:
Olsun geldin ya hemde kizinla geldin bize zor gunler gecti cok sukur artik ikinciye calisirsin :)))
Hahaha alpicim yok ikinci birazcik durmali bence Allah omce olmayanlara nasip etsin ♡♡. Kizimla gelmek icin gitmistim ☆☆:KK47:. Psikolojim cok bozUlmustu canim uzak kalmak istedim arastirdikca delirexek gibi oluyordum. Dogurana kadar her hafta hastanede yattim . Bebegin olebilir dediler :sinirli:. Ama gecti :KK54:

Hahaha alpicim yok ikinci birazcik durmali bence Allah omce olmayanlara nasip etsin ♡♡. Kizimla gelmek icin gitmistim ☆☆:KK47:. Psikolojim cok bozUlmustu canim uzak kalmak istedim arastirdikca delirexek gibi oluyordum. Dogurana kadar her hafta hastanede yattim . Bebegin olebilir dediler :sinirli:. Ama gecti :KK54:
Biz unuttuk gecti gitti o gunler dusunme bile iyi seyler dusunelim iyi olsun hersey ..
Yerim senin kizini kime benziyor :)

Aynen canim gecti :). Ayni babasi benle alakasi yok sadece tasimisim diyorum onuda 36ya kadar zor tasidim :KK30:
Biraz daha tasisan belki benzeyecekti sana :))) Ilk cocuklar niyeyse hep babaya benziyor ..
Gündüzde uyumuyoki :))) suan omzumda uyuyo birakinca uyanip agliyo :)
Haha anne kokusuna alismis bi kere seni birakmaz artik :)

Back