- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Evettttt :)Defnenin annesi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evettttt :)Defnenin annesi :)
Hosgeldin canimmmmm ... Bizde özledik ama accik kusuz sanaOzlemisim![]()
Alpiden kopya çektim :)Ben geldim tahmini olan varmi ozellikleAl_pi
PinkAlpiden kopya çektim :)
Pink misin kız :)
Cok pinkim hemdeAlpiden kopya çektim :)
Pink misin kız :)
Aglatma beni zaten sen uyelik iptali yapinca cok uzulmustum topige giremedim uzun sureMrb kizlar ben geldim ben pinklove :) geri acamadim defalarca ugrastim siteden geri dönüş olmadı. Bugun lisa alpinin haberini verincede lisa ile birlikte yeni adres alip actim :) ins beni kovmazlar. Sizleri cok ozledim gecmis sayfalari okuma firsatim yok .zor zamanlar cok zor zamanlar gecirdim ama hepsi gecti gitti sukurler olsun rabbime kizim kucağımda . Bu yolda ugrasan herkese rabbim nasip etsin .yeni arkadaslar vardir eminim onlarlada zamanla tanışırim heralde
.
Al_pi canim o kadar cok sevindimki anlatamam suan gozlerim dolu dolu yaziyorum hersey cok guzel olsun senin icin ♡♡♡. Eee kizlar nasilsiniz ♡
Kusme alpim kusme geldim bak . Buyuyor teyze senin minigunin ablasi oldu bugun 4 aylik yaramaz bi kizim var. Tam karnimdaki gibi hic yerinde durmuyoHosgeldin canimmmmm ... Bizde özledik ama accik kusuz sana![]()
Minisin nasil buyudumu ..
Yaramaz olacak demistik zaten ☺ Olsun vakit su gibi gecer canin hic sıkılmaz sagligi yerinde olsunda varsiz yaramaz olsunKusme alpim kusme geldim bak . Buyuyor teyze senin minigunin ablasi oldu bugun 4 aylik yaramaz bi kizim var. Tam karnimdaki gibi hic yerinde durmuyo![]()
Hahaha alpicim yok ikinci birazcik durmali bence Allah omce olmayanlara nasip etsin ♡♡. Kizimla gelmek icin gitmistim ☆☆Aglatma beni zaten sen uyelik iptali yapinca cok uzulmustum topige giremedim uzun sure![]()
Olsun geldin ya hemde kizinla geldin bize zor gunler gecti cok sukur artik ikinciye calisirsin :)))
Aynen öyle alpicim. Buda biraz fazla hareketli:) gece 10 kere kalkiyo :)Yaramaz olacak demistik zaten ☺ Olsun vakit su gibi gecer canin hic sıkılmaz sagligi yerinde olsunda varsiz yaramaz olsunMasallah ona 4 ay oldu baksana ..
Biz unuttuk gecti gitti o gunler dusunme bile iyi seyler dusunelim iyi olsun hersey ..Hahaha alpicim yok ikinci birazcik durmali bence Allah omce olmayanlara nasip etsin ♡♡. Kizimla gelmek icin gitmistim ☆☆. Psikolojim cok bozUlmustu canim uzak kalmak istedim arastirdikca delirexek gibi oluyordum. Dogurana kadar her hafta hastanede yattim . Bebegin olebilir dediler
. Ama gecti
![]()
Gunduz uyutma sen onu :) Gece uyusun ☺Aynen öyle alpicim. Buda biraz fazla hareketli:) gece 10 kere kalkiyo :)
Aynen canim gecti :). Ayni babasi benle alakasi yok sadece tasimisim diyorum onuda 36ya kadar zor tasidimBiz unuttuk gecti gitti o gunler dusunme bile iyi seyler dusunelim iyi olsun hersey ..
Yerim senin kizini kime benziyor :)
Gündüzde uyumuyoki :))) suan omzumda uyuyo birakinca uyanip agliyo :)Gunduz uyutma sen onu :) Gece uyusun ☺
Biraz daha tasisan belki benzeyecekti sana :))) Ilk cocuklar niyeyse hep babaya benziyor ..Aynen canim gecti :). Ayni babasi benle alakasi yok sadece tasimisim diyorum onuda 36ya kadar zor tasidim![]()
Haha anne kokusuna alismis bi kere seni birakmaz artik :)Gündüzde uyumuyoki :))) suan omzumda uyuyo birakinca uyanip agliyo :)
Belki ama bir anda suyum geldi mecbur doğurdum :) . Birakmasin alpi teyzesi is guc yemek yapmak cok zorBiraz daha tasisan belki benzeyecekti sana :))) Ilk cocuklar niyeyse hep babaya benziyor ..
Haha anne kokusuna alismis bi kere seni birakmaz artik :)