- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.703
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi endisesi gecmiyor surec ne yazikki ama inanki olacagi varsa oluyor hem kotu bir durum varmış hissine kapilma degerin henuz kese gorunecel seviyeye Yükselmemis cunku daha cok yeniTamam Tatlim. çok teşekkür ederim desteğiniz için insan olarak hemen bir endişe kaplanıyor.
Halbuki biliyoruz alanda o verende o..
Rabbime emanetiz insaAllah
YessssPink miiiy
![]()
Hosbulduk canim. Buyuyor cnm 4 aylik olduHoş geldin canım aramıza =)
Özledik seni, sema'yla selam göndermiştim aralarda
nasılsın, prenses nsl?
büyümüştür..
Pinkpinkblue
Bencede canım işte doktor bu illa iki lafın arasına kötü bisey sokusturcak..ben bu ay hamile olacağına inandim hissetim şimdide bebegimin ben burdayım diyeceğine inanıyorum Allahın izniyle canım benimTabi endisesi gecmiyor surec ne yazikki ama inanki olacagi varsa oluyor hem kotu bir durum varmış hissine kapilma degerin henuz kese gorunecel seviyeye Yükselmemis cunku daha cok yeni:)
Tatlım çok sevindim. Kat kat artsın değerin. Sağlıkla kucağına alıp mutlu gunlerle büyütün bebisiniziSimdi geldim doktor yok sonucu ögrenebilirmiyim dedim pozitif dedi 395 beta progestanda 17 kusur yaziyordu .. Doktoru bekliyorum ilac vs verir diye![]()
Sabır canım ne kadar zor olsa da insan zamanla öğreniyor. Malesef bizim planlarimiz degil Allahin bize nasip ettigini, hayirlisini isteyerek ümit ediyoruz...Az önce bende sonucumu aldım maalesef yok bişey.Siz nasıl başa çıkıyosunuz bu ay olmasını her zamankinden daha çok istemiştim yıldönümü hediyesi olcaktı eşime ama yine olmadı içim doldu taştı gözümde damla durdu akmıyo artık siz nasıl güçlü kalabiliyosunuz
Iyiyim canım çok şükür.Hosbulduk canim.iyiyim canim Sen nasilsin ?
Alpimm gözün aydın kuzum inşallah darısı keseyi görmeye ve kalp atışınaSimdi geldim doktor yok sonucu ögrenebilirmiyim dedim pozitif dedi 395 beta progestanda 17 kusur yaziyordu .. Doktoru bekliyorum ilac vs verir diye![]()
Hosbulduk canim. Buyuyor cnm 4 aylik oldu. Sen nasilsin canim neler yapiyorsun
Az önce bende sonucumu aldım maalesef yok bişey.Siz nasıl başa çıkıyosunuz bu ay olmasını her zamankinden daha çok istemiştim yıldönümü hediyesi olcaktı eşime ama yine olmadı içim doldu taştı gözümde damla durdu akmıyo artık siz nasıl güçlü kalabiliyosunuz
pinkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk senmisin kız?niye kendini gizledin?bebiş nasıl?Hist enyaliyos ters lale naber ben pink![]()
Ne kusuru canım paylaştığın için teşekkür ederim sende inşallah en kısa zamanda dualarının karşılığını alırsın.9 ay önce bende bi kimyasal gebelik yaşadım ilk ve sondu 6 ay uğraşmıştık.İnsanoğlu işte aklıma takmadan duramıyorum bu ay çatlatma iğnesi olmuştum bu da olmadı.Hücreler kendini 3 ayda yeniliyo dedi doktor bana şimdi eşimle birlikte hem beslenmemize hem ilave haplara başladık 3 ay sonra aşılama yapılcak artık.Benimde çevremde bebeği olan bir sürü arkadaşım oldu bu süreçte hepsinin mutluluğunu doyasıya paylaştım inşallah bana da nasip olsun hep dua ediyorum.Bugün yine olumsuz sonuç alınca bi an umutsuzluğa kapıldım kimseylede paylaşamıyorum yaşamayan anlamıyo maalesefCanım senenin en başında erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim.
3 sene sonra gebe kalabilmiştim..
Şimdi 10 ay oldu, hala gebe kalmış değilim,
biz ne yapıyoruz, umut ediyoruz topiğin adında görüldüğü gibi..
Tevekkül ediyoruz, sabırla bekliyoruz,
ama en önemlisi inancımız tam..
İnanıyoruz, bir gün nasip olucak diyoruz,
pes ettiğimiz zamanlar olmuyo mu
oluyo...
Üzüldüğümüz, kırıldığımız..
Ben hemen anlatayım dün misal,
bir akrabaya bebek görmesine gittik,
henüz 2 haftalık bebek yeni doğmuş,
o kadar sevdim ki onu..
Ama orada sürekli sorulara maruz kaldım
kaybettiğim bebeğimle ilgili..
Doğumu nsl gerçekleştirdiğim,
2. gebelikte cinsel ilişki olucak mu olmıycak mı
gereksiz o kadar çok soru sordular ki,
detaylandıramayacağım daha iğrenç sorular da var..
Hepsine cevap vermek çok zor..
Sen henüz yolun başındasın..
O yüzden hemen negatifle moralini bozma,
Al_pi arkadaşımızda uzun uğraşlar sonucu
bugün bu güzel haberi aldı,
bizi de sevindirdi,
inan ki kendi haberimmişcesine
mutlu oldum..
Bugün dün akşam yaşadığım durum yüzünden biraz
doluyum,
çok uzun yazdım kusura bakma. . .
Ne kusuru canım paylaştığın için teşekkür ederim sende inşallah en kısa zamanda dualarının karşılığını alırsın.9 ay önce bende bi kimyasal gebelik yaşadım ilk ve sondu 6 ay uğraşmıştık.İnsanoğlu işte aklıma takmadan duramıyorum bu ay çatlatma iğnesi olmuştum bu da olmadı.Hücreler kendini 3 ayda yeniliyo dedi doktor bana şimdi eşimle birlikte hem beslenmemize hem ilave haplara başladık 3 ay sonra aşılama yapılcak artık.Benimde çevremde bebeği olan bir sürü arkadaşım oldu bu süreçte hepsinin mutluluğunu doyasıya paylaştım inşallah bana da nasip olsun hep dua ediyorum.Bugün yine olumsuz sonuç alınca bi an umutsuzluğa kapıldım kimseylede paylaşamıyorum yaşamayan anlamıyo maalesef
Gerçekten dediğin gibi yabancı insanlarla dertleşmek çok daha iyi geliyor.Bende Gizem 24 yaşındayım 2 senelik evliyim tanıştığıma ve aranıza aldığınıza memnun oldum inşallah bende burda sizlerle sevinçlerimi sevinçlerinizi paylaşıcam :)Evet canım yaşamada anlamıyor insanlar, ve ben bu durumu yaşadıktan sonra öğrendim ki,
sana yabancı insanlar seni daha iyi anlıyor, ama yakınım dediğin akrabaların seni anlamıyor,
o kadar anlayışsız oluyor ki.. Patavatsız bir şekilde konuşuyolar seninle, "kırılır mı incinir mi acaba" diye
hiç düşünmeden..
Burada bizimle paylaşabilirsin, kendini yalnız hissetmene gerektirecek bir durum yok..
Buradaki arkadaşlarla biz uzun süredir bu paylaşımlar içindeyiz kah umut veriyoruz kah birbirimizin böyle güzel haberlerine seviniyoruz, bu arada benim ismim zeynep, tanıştığımıza memnun oldum...
ben de eşime cok güzel süpriz yapacaktım ama olmadı bırak adet de olamadım hep insanların sormasından laf dokunulmasından anne olunca anlarsın gibi laflardan sıkıldım daha bir senedir deniyoruz ama içimde hemen olacak gibi his yok ilaçsız adet olamıyorum nasıl hamile kalayım çatlatma iğnesinden sonra 16. günüm sonuç negatif ve adet de yok umutsuzum kimseye anlatmıyorum hep içimde birikiyor üzülüyorum bebek gördükçe arkadaşlarım hamile kaldıkça cok özeniyorum anne olmak hissetmek istiyorum...Ne kusuru canım paylaştığın için teşekkür ederim sende inşallah en kısa zamanda dualarının karşılığını alırsın.9 ay önce bende bi kimyasal gebelik yaşadım ilk ve sondu 6 ay uğraşmıştık.İnsanoğlu işte aklıma takmadan duramıyorum bu ay çatlatma iğnesi olmuştum bu da olmadı.Hücreler kendini 3 ayda yeniliyo dedi doktor bana şimdi eşimle birlikte hem beslenmemize hem ilave haplara başladık 3 ay sonra aşılama yapılcak artık.Benimde çevremde bebeği olan bir sürü arkadaşım oldu bu süreçte hepsinin mutluluğunu doyasıya paylaştım inşallah bana da nasip olsun hep dua ediyorum.Bugün yine olumsuz sonuç alınca bi an umutsuzluğa kapıldım kimseylede paylaşamıyorum yaşamayan anlamıyo maalesef
Yaaa inanmıyorumm yeni gördüm nasıl sevindim anlatamam şükürler olsun Yarabbimm:))Eki Görüntüle 1902297 Günaydin Kizlar Bu gercek olabilir mi![]()