- 2 Eylül 2015
- 2.105
- 4.512
- 133
- 35
İdrar testine göre kesin öyle canım inşallah değerinde kat kat artar :) ultrasonda baktığında temizden kastı ne canım yani bilmediğimden soruyor muhtemelen 4-5 haftalıktır kese için erken sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar testine göre kesin öyle canım inşallah değerinde kat kat artar :) ultrasonda baktığında temizden kastı ne canım yani bilmediğimden soruyor muhtemelen 4-5 haftalıktır kese için erken sanırım
Slm canim Nasılsın ben Pink :)İdrar testine göre kesin öyle canım inşallah değerinde kat kat artar :) ultrasonda baktığında temizden kastı ne canım yani bilmediğimden soruyor muhtemelen 4-5 haftalıktır kese için erken sanırım
Hoş geldin canım
Hosbulduk canim nasilsinHoş geldin canım![]()
Bildiğin gibi canimcimHosbulduk canim nasilsin![]()
Operim cnmBildiğin gibi canimcimkızını öp bizim için♥ takip ediyor muydun buraları. .
Hoşgeldin canım çok özledik seniiii :) ben de geçmişe bakıyordum dedim kim bu hira love :))) çok sevindim güle güle büyüt kızçeni... Ben de iyiyim çok şükür sen yokken buralarda 1 tane negatif tüp bebek denememiz olduSlm canim Nasılsın ben Pink :)
:) Sagol canim Allah sizede nasip etsin canim insallahHoşgeldin canım çok özledik seniiii :) ben de geçmişe bakıyordum dedim kim bu hira love :))) çok sevindim güle güle büyüt kızçeni... Ben de iyiyim çok şükür sen yokken buralarda 1 tane negatif tüp bebek denememiz oldu((
Sağol canım iyiyim çok şükür gün sayıyorum artık kısmetse.Cok pinkim hemde. Nasilsin canim az kalmis eli kulaginda bebeğin
![]()
Yarin adet gunum ama artik sapitmisti hep erken oluyordum gecen ay 5 gun erken oldum .. Bende heyecan strest hepsi var merak ediyorum ne cikacak ♡♡
Kanama var mi endometruim kalin mi yumurtaliklar nasil diye bakti canim simdilik hersey iyi kan sonucuna gore pihtilasma icin igne yada ilac baslayacak hemen ..İdrar testine göre kesin öyle canım inşallah değerinde kat kat artar :) ultrasonda baktığında temizden kastı ne canım yani bilmediğimden soruyor muhtemelen 4-5 haftalıktır kese için erken sanırım
Hayırlı doğumlar canim Allah kurtarsin .beni sin zamanlarda yolda bile allah kurtarsin diyolardi sasiriyodum digumdan sonra anladimSağol canım iyiyim çok şükür gün sayıyorum artık kısmetse.
Sen nasılsın? Kızının adı hira mı oldu :)
Karindan bakti zaten gorunmesi imkansiz kontrol amacli bakti adet tarihim yarin aslinda .. Sabah atesimi ölçtüm normalde adete bi gun kala 36.4 cikar en fazla bu 36.8 cikti öyle olunca test yaptim kopkoyu cikti ..Al_pi canım vajinaldan usg den anca görünür karindan mı bakti? Senin luteal faz kısa aslında regl bile normal şartlarda gecmemis olabilir. Icini ferah tut canim..
Resme baktım baya koyu çıkmış canim boşuna degildir benimki hayalet çizgiydi bak kucagimda ikinci cizgim :) seninde öyle hic merak etme ama tabi sonucu duyana kdar celiski oluyo çok haklisinYarin adet gunum ama artik sapitmisti hep erken oluyordum gecen ay 5 gun erken oldum .. Bende heyecan strest hepsi var merak ediyorum ne cikacak ♡♡
Saskinim yaa deli gibi guluyorum ne yapacagimi bilmiyorum Allahim herkese nasip etsin senin gibi kucagimiza da Alalim insallah ..Resme baktım baya koyu çıkmış canim boşuna degildir benimki hayalet çizgiydi bak kucagimda ikinci cizgim :) seninde öyle hic merak etme ama tabi sonucu duyana kdar celiski oluyo çok haklisin![]()
İnşallah canim hersey guzel olacak maraton başlıyor senin icin :)Saskinim yaa deli gibi guluyorum ne yapacagimi bilmiyorum Allahim herkese nasip etsin senin gibi kucagimiza da Alalim insallah ..
Amin canım inşallah nasip olur bize de.. Aynen çyle maalesef öyle oldu.. 2 tane daha 5. Gün embriyomuz var bakalım ilerde toparlayınca deneyeceğiz:) Sagol canim Allah sizede nasip etsin canim insallah. Evet cnm bn gidecegim sıralar bi deneme olacakti. Cok uzuldum cnm hayırlısı olsun dondurulmuş emb. Varmi canim
![]()
Hmm anladım canım o zaman çok güzel durum desene bence değerin güzel çıkıcakKanama var mi endometruim kalin mi yumurtaliklar nasil diye bakti canim simdilik hersey iyi kan sonucuna gore pihtilasma icin igne yada ilac baslayacak hemen ..
Sizin gibi yuregi guzel insanlar oldukca hersey guzel olur ♡♡Hmm anladım canım o zaman çok güzel durum desene bence değerin güzel çıkıcak